Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
H Aquila L υπάρχει στο εμπόριο διαθέσιμη ;
Εδώ Λάμπη,από 5-6 καταστήματα με υλικά ιδιογομωσης,δε νομίζω.Εχω την εντύπωση,απ' 'τα λεγόμενα του Άρη,ότι τη γεμίζει ο Κουτουμανος,αλλά δεν ξέρω αν δίνει και λιανική...

Καλησπέρα παιδιά! Ως γνωστές του αντικειμένου θα ήθελα τη γνώμη σας για τη πυριτιδα Nike της B&P ...Θεωρείτε ότι είναι για ζεστο καιρό? Για Κρύο?
Με ενδιαφέρει η αγορά 34γρ φυσιγγίων (έτοιμων)της B&P αλλά δεν γνωρίζω καθόλου τη Nike που είναι γεμισμένα...τι συμπεριφορά έχει.
Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα παιδιά! Ως γνωστές του αντικειμένου θα ήθελα τη γνώμη σας για τη πυριτιδα Nike της B&P ...Θεωρείτε ότι είναι για ζεστο καιρό? Για Κρύο?
Με ενδιαφέρει η αγορά 34γρ φυσιγγίων (έτοιμων)της B&P αλλά δεν γνωρίζω καθόλου τη Nike που είναι γεμισμένα...τι συμπεριφορά έχει.
Ευχαριστώ πολύ!
Πάρε και ρίξε εκεί!

Σαν πυρίτιδα ήταν ξεχωριστή, η μαμά της tecna και πιο ταχυκαυστη, ιδανικά για 30 με 32 γραμμάρια. Το θέμα είναι πως δεν παράγεται εδώ και πολλά χρόνια και η b&p όπως και άλλοι πονηροι πατάνε στο όνομα και πουλάνε ότι θέλουν

Σαν πυρίτιδα ήταν ξεχωριστή, η μαμά της tecna και πιο ταχυκαυστη, ιδανικά για 30 με 32 γραμμάρια. Το θέμα είναι πως δεν παράγεται εδώ και πολλά χρόνια και η b&p όπως και άλλοι πονηροι πατάνε στο όνομα και πουλάνε ότι θέλουν
Πολη καλη μπαρουτη εχω καψηηη.οπως λες εχει σταματιση

Παιδες διαθεσιμότητα για πυριτιδες ποιος εχει?Ψαχνω techna και δεν βρισκω πουθενα...
Αιντα να'χα, να'χα νάαα'χααα..
Μια διβασική μονάχααα...
Να την πεεεέρνω, να γεμίζω..
....και τις Φαααάσσες να γκρεμίζωωω....

....ηταν πουλάκι κ πεταξε η Tecna, τέκνο μου...

Μια διβασική μονάχααα...

Εγω πιστευω ...οτι θα την εμφανισουν τελος Απριλη αρχες Ιουνιου....Αλλα θα ειναι ποιο ακριβη....και αυτο
που με φοβιζει...δεν ξερω κατα ποσον θα ειναι ιδια με αυτην που εχουμε.

Εγω πιστευω ...οτι θα την εμφανισουν τελος Απριλη αρχες Ιουνιου....Αλλα θα ειναι ποιο ακριβη....και αυτο
που με φοβιζει...δεν ξερω κατα ποσον θα ειναι ιδια με αυτην που εχουμε.
Οτι εγραψες, αυτο πιστευω κι εγω...κ φτου ξανα παλι δοκιμες..

Μια διβασική μονάχααα...

Ευτυχώς που χω καβαντζωσει το κατι της για τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.Αλλα δεν παυει να ειναι λιγο...

Status
Not open for further replies.
Back