Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευγενικη και γεναιοδωρη χειρονομια απο τον καλο φιλο Γιωργο Βαρθαλιτη !!!! :)
Μου χαρησε μισο κιλο Τεκνα....
και τωρα θα καει και το πελεκουδι !!
Και μην φερουν....την επομενη σεζον θα εχω φυσιγγια για μενα και για να χαρησω σε 2-3 καλους φιλους
να ριχνουν τουφεκια....και να ακουω τα μπινελικια τους στην Σαμο !!! :D

View attachment 65981

ΥΓ. Γιωργαρε.....χιλια ευχαριστω αδελφε μου....και επιφυλασσομαι !!!!;):)
Και λοτ του 11??? Όντως είναι πολύ καλός φίλος τότε... Από τις εξαιρετικές παρτίδες...

Κάτσε στα αυγά σου! Μπεκατσας είσαι τώρα!
Δεν ειμαι μπεκατσας φιλε...μπεκατσας μπορει να ειμαι καθε Κυριακη μονο...στους καρτεριτζίδες ανοικω ακόμη γιατι στο χαραμα παω οποτε θελω, αφου δουλευω στις 09.00 καθε μερα...:cool: καιρό ιδανικο να'χει κ τροφη στα χωραφια να βολταρουν τα παπια.

Δεν ειμαι μπεκατσας φιλε...μπεκατσας μπορει να ειμαι καθε Κυριακη μονο...στους καρτεριτζίδες ανοικω ακόμη γιατι στο χαραμα παω οποτε θελω, αφου δουλευω στις 09.00 καθε μερα...:cool: καιρό ιδανικο να'χει κ τροφη στα χωραφια να βολταρουν τα παπια.
Του χρόνου τώρα.

Καλημέρα στην ομάδα... Περί συζήτησης, θέμα...
Μιας και φτανουμε στο τελος της κυνηγετικης σεζον, θα πω πως γενικα κρατω σημειώσεις στο τερέν, ως προς τις καιρικες συνθηκες, οπου χρησιμοποιώ καποια σεταπ, ετσι ωστε να βγαινουν συχνα καποια συμπερασματα κ να αλληλοβοηθούμαστε ατομικά, αλλα κ σαν ομάδα...

1) Σε τσιχλοκαρτερο με υγρασία 90% κ ψιλοβροχο με 10°C (πέρυσι) το παρακατω σεταπ θεριζε ως τα 25m με 5*...παραπέρα αρχιζαν τα μισοζώντανα λογο τσοκ αρχικα...οκ λογικό...

2) Με καθαρό βορια κ υγρασία 90% ΠΡΩΙ ειχα ξεπουπουλιασμενα, μισοζώντανα κ αρκετο αίμα στις τσιχλες.

3) Με ζέστη, δέν παίζεται σε Νο9...σκούπα....οκ χαιρω πολύ!!!

4) Χθες ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΡΤΕΡΙ με Β.Α. ανεμο και θερμοκρασία 7-8°C κ 80% υγρασία, σκότωνε ΚΟΝΤΑ-ΜΑΚΡΙΑ σε Νο 8½ με 5* κ 3* ΧΩΡΙΣ να κανουν ΚΙΧ οι τσιχλες....

5) Και για αλλη μια φορα, θα υποστηριξω ακράδαντα, πως η μισόταπες ειναι πολυεργαλεία για οοοοολες τις αποστάσεις!!

Υ.Γ. Το παραπανω κείμενο, αφορά το SETUP: 68.5 (Ν.S.) 688 CH6 1.65×30 μισόταπα Diamante No 8½ ή 9 (6*) στα 57.3mm με V 1.5 395 m/s

Είχε γράψει εδώ στο φόρουμ ένας φίλος για το ενδεχόμενο να σταματήσει η παραγωγή των s4 ,sipe και tecna, σήμερα διάβασα σε ιταλικό φόρουμ τον Gianni Paci να λέει το ίδιο, και ο συγκεκριμένος γνωρίζει πολλούς ιθύνοντες της παραγωγής.

Είχε γράψει εδώ στο φόρουμ ένας φίλος για το ενδεχόμενο να σταματήσει η παραγωγή των s4 ,sipe και tecna, σήμερα διάβασα σε ιταλικό φόρουμ τον Gianni Paci να λέει το ίδιο, και ο συγκεκριμένος γνωρίζει πολλούς ιθύνοντες της παραγωγής.
Επισης ειπωθηκε σε εμπορο κυνηγετικων ειδων οτι δεν προκειται να εισαχθουν/παραχθουν ξανα οι πυριτιδες που αναφερεις και αναγκαστικα θα σταματησει και η παραγωγη των εμπορικων φυσιγγιων με αυτες τις διβασικες!

Μήπως συνδέεται και με την αλλαγή σε ατσάλινα ... λέω εγώ τώρα ....

Όλοι αυτοί οι πολιτικοί που μαζι με τα πουστρ..κια της νέας τάξης φτιάχνουν έναν νέο <πράσινο>- ροζ πλανήτη, θέλουν τα πάντα ελεγχόμενα και τους πιθήκους μπροστά στην τηλεόραση, η ελευθερία που αισθάνεται ο κυνηγός στην άγρια φύση αλλά ακόμη και ο αγρότης ο κτηνοτροφος, ο ελεύθερος επαγγελματίας πρέπει να πάψουν να υφίστανται, να μην έχουν οι πολλοί < περιτα > δικαιώματα.

Μήπως συνδέεται και με την αλλαγή σε ατσάλινα ... λέω εγώ τώρα ....
Δεν νομίζω να είναι για τα ατσάλινα αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στο ευαγγέλιο!
Με τις διβασικές οι οποίες έχουν τόσο υψηλά ποσοστά νιτρογλυκερίνη είναι αρκετά ποιο εύκολο να κατασκευάστεί εκρηκτική ύλη για τρομοκρατίες κτλ. Και μάλλον θέλουν να το εξαλείψουν.
Για το μέλλον δεν γνωρίζω τι θα επακολουθήσει....

Status
Not open for further replies.
Back