Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικά από 'κει που ειπώθηκε ότι δεν θα έρθει και δεν θα διατεθεί , γέμισε όλη η Ελλάδα . .my man.
Και αυτό το κόκκινο χρώμα της , πολύ με "φτιάχνει" , μου θυμίζει τον Ολυμπιακό .
Βλέπω να παίρνει φέτος το πρωτάθλημα . .sarcastic.
Πόλη πουστικια λόγο χρώματος.yell at..yell at.

Καλημέρα σε όλους!!!κοιτάζοντας το σάιτ της b&p παρατήρησα ότι δεν έχει διβασικες πυρίτιδες....ακούγοντας αρκετά και διαβάζοντας πολλά για την χρήση των διβασικων πυριτιδων και την υπέροχη τους σε συνθήκες υγρασίας γιατί πιστεύετε ότι μια τόσο μεγάλη εταιρεία δεν παράγει καμια?

φιλέ konstantinos σε ευχαριστώ για την ανταποκρηση ομως θελω απαντηση απο χρήστη / γνωστή γιατί απο παρουσιασεις προιωντων καλά πανε οι ετεριες το θέμα είναι στην πραξη τι κάνουμε γιατί είμαι και λίγο περιεργος εγώ δλδ λατρευω m92s λατρευω και τις γρηγωρες ισπανιδες

φιλέ konstantinos σε ευχαριστώ για την ανταποκρηση ομως θελω απαντηση απο χρήστη / γνωστή γιατί απο παρουσιασεις προιωντων καλά πανε οι ετεριες το θέμα είναι στην πραξη τι κάνουμε γιατί είμαι και λίγο περιεργος εγώ δλδ λατρευω m92s λατρευω και τις γρηγωρες ισπανιδες
Ακομα πειραματα κανουμε με την Mg2,τωρα ηρθε στα χερια μας,κανε λιγο υπομονη:D

θα περιμενω μέχρι τότε όμως ξεκιναμε ισπανικα και μόλις πιασουν τα κρύα ιταλικά αλλά μπουρλοτο . m92 s γιτι μου εληψε η ρουφιανα είχαμε καποια προβλήματα να τη βρούμε και τα έτοιμα είναι πρώσοπικα για εμένα απογοητευση μετά τα τριάντα πραγματηκα μέτρα

Καλημέρα σε όλους!!!κοιτάζοντας το σάιτ της b&p παρατήρησα ότι δεν έχει διβασικες πυρίτιδες....ακούγοντας αρκετά και διαβάζοντας πολλά για την χρήση των διβασικων πυριτιδων και την υπέροχη τους σε συνθήκες υγρασίας γιατί πιστεύετε ότι μια τόσο μεγάλη εταιρεία δεν παράγει καμια?

Βαγγελη, εκτος του οντως παραγει μια πυριτιδα, την ΝΙΚΕ αλλα αποκλειστικα για δικη της χρηση, ολες οι υπολοιπες πυριτιδες της εταιριας περιεχουν μια ποσοτητα της ταξης του 8-10% σε νιτρογλυκερινη και η ιδια η εταιρια τις παρουσιαζει ως τροποποιημενες μονοβασικες

Δεν ειναι θεμα Ισπανικο-Ιταλικο αλλα θεμα setup.Με την παλια Αquila στις φασσες με Βορια κοβοντουσαν καρωτιδες.
Οσο δουλευουμε ετοιμα βυσματα-κυαθια τα χερια μας θα ειναι δεμενα,ανοιχτο μυαλο και πατεντες μπορουν να μας
πανε ποιο μπροστα στην ιδιογομωση,το πιο ευκολο ειναι να χρεωνουμε τις πυριτιδες χωρις να βλεπουμε το υπολοιπο
90% του στησιματος οπως το ποιο απλο τα στροφεια που εχουμε και τις πιεσεις που δινουμε.

παιδιά εγώ οπως και πολλοι άλλοι τρελαμενη γουσταρουμε πραγματα αδύνατα στη βλητηκη οπως για παράδειγμα γρηγωρο φυσιγγι και συνγκεντροτικο γιατί μαρεσει να βαραω φασσες με 7ρια στα χ μέτρα γιατί γουσταρω το συνεφο απο πουπούλα αλλά για να παρουμε κηνιτηκη ενέργεια δίνουμε ταχύτητα χανουμε πυκνωτητα για τα χ μέτρα και με στενό αυλό που έχω αστα να πανε μιλαω για επαναλαμβανομενα πόσοστα τουλάχιστον 5 σκαγια στο πουλι και όχι τυχαίες καταβολές ενός σκαγιου σε κρίσιμο μέρος του πουλιου πχ φιλοσ περισινη χρόνια άδειασε 50 φυσίγγια κ πήρε 1 μπεκατσινι στα 73 μέτρα με μεζουρα ένα σκαγι στο φτερό 8αρακι τι να πουμε τωρα σκοπευταρας η φυσιγγαρα

ασε που είμαι κατά του να δίνω και να περνω συνταγές γιατι αν σου ανήξει μια φορά οπλο στη μαπα δύσκολα να πιανεις στα χέρια σου τετια ξανά και μιλαω για φυσίγγια που μου δώσε φίλος ο οποιος δεν εχα μπει στον κοπο να επιβεβεωσω τις γνώσεις του δλδ απο την μια θέλω να δωκιμασω φυσίγγια τα οπγια με τα μάτια μου βλεπω τι κάνουν αλλά δεν δεν

Δεν ειναι θεμα Ισπανικο-Ιταλικο αλλα θεμα setup.Με την παλια Αquila στις φασσες με Βορια κοβοντουσαν καρωτιδες.
Οσο δουλευουμε ετοιμα βυσματα-κυαθια τα χερια μας θα ειναι δεμενα,ανοιχτο μυαλο και πατεντες μπορουν να μας
πανε ποιο μπροστα στην ιδιογομωση,το πιο ευκολο ειναι να χρεωνουμε τις πυριτιδες χωρις να βλεπουμε το υπολοιπο
90% του στησιματος οπως το ποιο απλο τα στροφεια που εχουμε και τις πιεσεις που δινουμε.
Φιλέ μου που θα βρω πραγματηκα 5 αντιμόνιο επινικελωμενα και σε τι τιμές?

Με στεναχωρει το γεγονός που πρεπει να βάζουμε το( παλια )μπροστα απο καπιες καποτε εξερετικες πυριτιδες

φιλέ Alex37 καλά τα λες αλλά με βλεπω κοστολογιο 3 € ανά φυσίγγιο κ δε με περνει
Προσωπικα έχω κατασταλάξει σε τρις πυριτιδες περιπου ανάλογα ισπανικες χειμονα καλοκαίρι για τα ελαφρά τσιχλα τρυγωνι αν βρω και την g3000 ειδηκα τρυγωνι κ m92s φασσα παππι

Status
Not open for further replies.
Back