Αμα την βρεις και αυτήν να μου πεις
Πάνε να κάνουν την ιδιογωμοση τόσο ακριβή που θα μας είναι απλησίαστη …. Θα μας υποχρεώσουν σιγά σιγά να στραφούμε στα εμπορικαΑμα την βρεις και αυτήν να μου πεις
Νίκο ξέρω ότι είναι πολύ καλή μαζί με την bluedot και την Χ800 (που δεν υπάρχει πλέον).
Επίσης ξέρω ότι έχει τεράστιο εύρος γομώσεων όχι όμως τόσο μεγάλο σαν την Χ800.
Λεπτομέρειες δεν ξέρω θα σου πουν τα παιδιά.
Διβασική νομίζω ότι είναι.
Χέστηκα πες τους....μονο αν μου παρουν το σπιτι θα τη σταματησω....γιατι δε θα εχω που να βαλω τα υλικα...Πάνε να κάνουν την ιδιογωμοση τόσο ακριβή που θα μας είναι απλησίαστη …. Θα μας υποχρεώσουν σιγά σιγά να στραφούμε στα εμπορικα
Κόκα, μαύρη...πυρίτιδα.... έχεις ξεφύγει λιγάκι η μου φαίνεται;Οπως τα λες.ειδει την δουλευο![]()
![]()
Ανηκτα μεσα ειμε.σφουκατο σκωθια της ορνηθας βαστατε και μαρουβα να ρεει.φουρνελα και s300 αστα πανο μου εχω αφθοναΚόκα, μαύρη...πυρίτιδα.... έχεις ξεφύγει λιγάκι η μου φαίνεται;
Κανόνισε από τις 15 του Σεπτέμβρη και μετά να πάμε ένα κυνήγι να κάνουμε μετα και μια καλή παρέα με αντικρυστό και μαρουβά...![]()
Πόσο? 1,70×33 ???View attachment 74502Πάει το ένα μισό κιλο α1 το άλλο θα το κρατήσω γιατί τα δυσκολα…μην δεν ξαναέρθει άλλο
Την 32 την δούλεψα λίγο προς το τέλος της σεζόν πέρυσι για πρώτη φορά επειδή δεν έβρισκα τίποτα άλλο, ούτε aquila.Drago 32 k 36 εχει δουλεψει κανείς να μας πει εντυπωσεις;
Παντα 33 for all.. δηλαδή τρυγωνη/ κυχλα/ φασα/… στα υδρόβια 34Πόσο? 1,70×33 ???
Την 32 την δούλεψα λίγο προς το τέλος της σεζόν πέρυσι για πρώτη φορά επειδή δεν έβρισκα τίποτα άλλο, ούτε aquila.
Πολύ ευκολοδούλευτη και αξιοπρεπέστατη το τερρέν. Δεν καταλαβαίνω γιατί τη σνομπάρουν.
Τη 36, τη Drago S δηλαδή, τη γεμίζω τώρα. Πάλι πολύ ευκολοδούλευτη. Ακρίβεια εκατοστού του γραμμαρίου σε κάθε δόση στο δοσομετρικό. Καμία σχέση με σιπε κλπ. Το χειμώνα θα δούμε πως θα τα πάει.
Στην 32αρα έκαψα 1 κιλο το μόνο λίγο αξιολογώ που βρηκα είναι στα 1,65* 31 με ζ2μ δεν τα βρηκα μαζη τηςDrago 32 k 36 εχει δουλεψει κανείς να μας πει εντυπωσεις;
Τα ίδια λένε Νίκο για όλες τις μονοβασικές. Δεν είπαμε ότι είναι σιπε. Αλλά δεν έχει και τα προβλήματα της σιπε.Χωρις να την εχω δουλεψει...ακουω οτι στην υγρασια ''κιοτευει''....Ισως να ειναι λογια ''καφενειου''...και
κακως το αναφερω.
Συνηθως λεω την γνωμη μου σε πραγματα που εχω δοκιμασει.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα φτύνει οποιαδήποτε πυρίτιδα στην ""υγρασία"".Γενικά θα ακούσεις ότι επειδή είναι μονοβασική θα τα φτύσει στην υγρασία. Σε εμένα πέρυσι δεν τα έφτυσε πουθενά.
Τα ίδια λένε Νίκο για όλες τις μονοβασικές. Δεν είπαμε ότι είναι σιπε. Αλλά δεν έχει και τα προβλήματα της σιπε.
Ναι δεν κάνει τίποτα στην υγρασίαΡε θα με τρελάνετε ?
Αυτή δεν είναι που τα φτύνει στην υγρασία ?
Πάνω που μαθαίνω κάτι με εσάς το ξεχνάω.