Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κατι δεν κολλάει στην ολη φαση....
Ο Ναυπλιωτης φερνει κ πυριτιδες b&p;
Γιατι εχω υπαρχουν μβ, δεν υπαρχει mg2;
Όντως, MG2 δεν υπάρχει εδώ και μήνες!
Ίσως ο πόλεμος που λέει παραπάνω ο @chevy z71 να έχει στρεσάρει όλους τους παραγωγούς.

Αν έχει πουλιά φέτος( τσίχλες) θα δούμε έλλειψη φυσιγγίων.
ΚΑΝΕΝΑΣ! δεν έχει την ποσότητα πυρίτιδας που ζηταει.
Αν δεν κόψει ο πόλεμος δεν θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση.
Πυρίτιδα ζητούν αλλά δεν τους δίνουν την ποσότητα που θέλουν.
Είναι λογικό όταν κάθε μέρα καταναλώνονται
4 τόνοι στον πόλεμο κ πουλάνε αρκετά ποιό ακριβά εκεί.
ΟΤΑΝ τελειώσει ο πόλεμος μετά από 1-1,5 χρόνο θα στρώσει η κατάσταση.
Οχι ότι θα πέσουν οι τιμές( μπορεί λίγο) αλλά δεν θα υπάρχει έλλειψη.
Εγώ αυτό με τον πόλεμο που λες δεν το ξέρω, μπορεί και να είναι έτσι, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το πρόβλημα είναι μόνο η Nobel λόγω αυτό που έγινε με την maxam και λόγω ότι η παραγωγή και η διαθεσιμότητα πήγαν πολύ πίσω λόγω ότι ήταν κλειστεί μήνες δεν μπορεί να προμηθεύσει ακόμα. Η άλλες εταιρείες δουλεύουν μια χαρά.

Εγώ αυτό με τον πόλεμο που λες δεν το ξέρω, μπορεί και να είναι έτσι, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το πρόβλημα είναι μόνο η Nobel λόγω αυτό που έγινε με την maxam και λόγω ότι η παραγωγή και η διαθεσιμότητα πήγαν πολύ πίσω λόγω ότι ήταν κλειστεί μήνες δεν μπορεί να προμηθεύσει ακόμα. Η άλλες εταιρείες δουλεύουν μια χαρά.
Σπρώχνουν πολύ μπαρούτι στον πόλεμο.

Ναι αλλα οι πληροφοριες που ειχαμε οτι θα υπαρξει έλλειψη, ειναι πριν τον πολεμο.
Απο Ιταλια, Γαλλια, Ισπανια εχουμε νεα;
Κ εκει τα ιδια;
Δεν ξέρω.

Αυτά που σας είπα πάντως δεν τα έβγαλα απ το μυαλό μου

Και στο φιναλε να σας πω κατι;
Αν δεν ερθουν ξανα δεν μου καιγεται καρφι προσωπικα.
Μια χαρα θα κανουμε την δουλεια μας με psb drago granular κ ισως βρεθει κ ακρη για καποιες Αμερικανικες.
Νομιζετε ειναι ακατορθωτο να βρεθει καποιος να εισαγει Αμερικάνικες πυριτιδες;

Και στο φιναλε να σας πω κατι;
Αν δεν ερθουν ξανα δεν μου καιγεται καρφι προσωπικα.
Μια χαρα θα κανουμε την δουλεια μας με psb drago granular κ ισως βρεθει κ ακρη για καποιες Αμερικανικες.
Νομιζετε ειναι ακατορθωτο να βρεθει καποιος να εισαγει Αμερικάνικες πυριτιδες;
Συμφωνο η τιμες να πεσουν αυτές που έχουμε είναι καλες

Γιατί θα πρέπει να ανοίξει παρτίδες με τον μαυρουλη,για αυτό! ( Μην ακούς ότι ναναι από διαφορους)
Ενταξει, θα συμφωνίσω εν μεροι...
Ο Ναυπλιωτης φερνει κ πυριτιδες b&p;
Δεν φερνει, αλλα δουλευει ομως τη m92s στο steel 30gr No4.....κατα τ'άλλα δεν εχει παρτίδες με το Μαυρούλη.....big smile..yel..yel.

Να ρωτησετε τον μαυρουλη.

ΟΙ δικες πληροφοριες λενε ...οτι ο Μαυρουλης δεν θα ξανα φερει πυριτιδες διοτι δεν τον συμφαιρει ( ? ) !!!
Με το σεκιουριτι μονο που πληρωνε...εχανε ολο το κερδος του....ετσι ειπε...τωρα ποια ειναι η αληθεια δεν
ξερω...
Με εναν καλο φιλο και επωνυμο κατασκευαστη φυσιγγιων που γνωριζω..μου εχει πει οτι Ναυπλιωτης
εισαγει πυριτιδες...

ΟΙ δικες πληροφοριες λενε ...οτι ο Μαυρουλης δεν θα ξανα φερει πυριτιδες διοτι δεν τον συμφαιρει ( ? ) !!!
Με το σεκιουριτι μονο που πληρωνε...εχανε ολο το κερδος του....ετσι ειπε...τωρα ποια ειναι η αληθεια δεν
ξερω...
Με εναν καλο φιλο και επωνυμο κατασκευαστη φυσιγγιων που γνωριζω..μου εχει πει οτι Ναυπλιωτης
εισαγει πυριτιδες...
Ο Ναυπλιώτης, εισάγει ΟΛΕΣ τις πυριτιδες της N.S.

- Ποιες πυρίτιδες λείπουν απο τον Κένταυρο;;;
- Ολες, της Ν.S....
- Ποιος ευθύνεται για αυτό;;;;
- Ο Σαλεπιτζηηηηήςςςς....

Ο Ναυπλιώτης, εισάγει ΟΛΕΣ τις πυριτιδες της N.S.

- Ποιες πυρίτιδες λείπουν απο τον Κένταυρο;;;
- Ολες, της Ν.S....
- Ποιος ευθύνεται για αυτό;;;;
- Ο Σαλεπιτζηηηηήςςςς....
Άντε πάλι από την αρχή!!!! Ο ναυπλιωτης της κρατάει για τον εαυτό του, δεν πουλάει!!! Πάμε παρακάτω, άμα θες Nobel μιλα με τον τουρη ,τόσο απλά, αυτός εισάγει, από εκεί παίρνουμε.

Last edited:
Άντε πάλι από την αρχή!!!! Ο ναυπλιωτης της κρατάει για τον εαυτό του, δεν πουλάει!!! Πάμε παρακάτω, άμα θες Nobel μιλα με τον τουρη ,τόσο απλά, αυτός εισάγει, από εκεί παίρνουμε. ( Μην πίνεις πολλούς φραπέδες!!!)
Έχεις λάθος

Status
Not open for further replies.
Back