Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γνωρίζει κάποιος την πυρίτιδα; Μου την χάρισαν σήμερα. Κοιτάζοντάς τη εντόπισα 2-3 φυλλαράκια στα 2 γραμμάρια που έψαξα και φαίνονται σαν ΑΟ αυτά που έβγαλα στην άκρη. Καίγεται αργά σαν τέκνα και αυτός που μου την έδωσε μου είπε ότι αν θυμάται καλά του την έδωσαν για JK3.

Γνωρίζει κάποιος την πυρίτιδα; Μου την χάρισαν σήμερα. Κοιτάζοντάς τη εντόπισα 2-3 φυλλαράκια στα 2 γραμμάρια που έψαξα και φαίνονται σαν ΑΟ αυτά που έβγαλα στην άκρη. Καίγεται αργά σαν τέκνα και αυτός που μου την έδωσε μου είπε ότι αν θυμάται καλά του την έδωσαν για JK3.

Για ΜΒ32 την βλεπω....Μιχαλη !!!
Στησε το κλασικο σεταπ CX2000-1,60X32 και ταχογραφησε το φιλε !!

Το 19029 της mb32 δεν είναι. Αυτός που μου την έδωσε, του την είχαν δώσει πριν 7-8 χρόνια.

Ελα βρε Μιχαλη μου....Στησε δυο διαφορετικα σεταπ ...μετρησε τα...και την βρηκες...
Ταχογραφο εχεις....τι σε προβληματιζει ???!!

Α το βασικότερο. Γράφει δοσολογιες λογικά.
2,2/42
2,3/46
2,5/48
με μαρκαδόρο έξω απ' το σακουλάκι.

''Ξεχνα'' τι γραφει το σακουλακι....Το ζητουμενο ποιο ειναι ??? Να μαθεις το ονομα της ...ή να βγαλεις
τουφεκια ???
Εαν σε ενδιαφερει το δευτερο...ξεκινα απο χαμηλα με μετρησε την.....Οταν βρεις την τουφεκια που θελεις...
βαφτισε την εσυ....Μαρια - Δημητρα - Κλεοπατρα ή και Μπαρμπουτσαλού !!! :D

Last edited:
Έχει καποια φυλλαράκια που είναι πολύ ψιλά. Καμιά σχέση με τα μικρά της sipe. Πιο μικρά. Αυτά αν δεν κάνω λάθος έμειναν στην κάννη μου σήμερα στις δοκιμές. Επίσης υπάρχουν κάποια σαν αυτά της Α1 τα οποία βέβαια είναι ελάχιστα 1/1γρ.

Status
Not open for further replies.
Back