Kostas ContraDosi
Moderator
Εχει δουλεψει καποιος τη ΝΕΑ PSB-2 (×36)...
Τι χρώμα έχει;;;
Τι βλεπει στο τερέν;;;
Τι χρώμα έχει;;;
Τι βλεπει στο τερέν;;;
Εχω ακουσει καλα λογιαΕχει δουλεψει καποιος τη ΝΕΑ PSB-2 (×36)...
Τι χρώμα έχει;;;
Τι βλεπει στο τερέν;;;
Ροζ είναι! Πολύ καλό υλικό!Εχει δουλεψει καποιος τη ΝΕΑ PSB-2 (×36)...
Τι χρώμα έχει;;;
Τι βλεπει στο τερέν;;;
για ολους,αναλογα το σετ απ.Και για τι καιρο ειναι?
τα κλαμπακια τα καινουργια βγαινουν με αυτην , Τουλαχιστον το 36αρι του που ανοιξε καποιοςγια ολους,αναλογα το σετ απ.
Κορυφή το παλιό μαύρο 34αρι της καλκο με c7....για ολους,αναλογα το σετ απ.
Να πάρω λες για δοκιμή για το 20αρι? Γιατί δεν βλέπω να φέρνουν από την αγαπημένη ΣΙΠΕ! Τουλάχιστον να φτιάξω κάμποσα για σκοπευτήριοΡοζ είναι! Πολύ καλό υλικό!
Τι να σου πω φίλε δεν την έχω ρίξει πολύ στο 20άρι. Σίγουρα θέλει ψάξιμο!Να πάρω λες για δοκιμή για το 20αρι? Γιατί δεν βλέπω να φέρνουν από την αγαπημένη ΣΙΠΕ! Τουλάχιστον να φτιάξω κάμποσα για σκοπευτήριο
Psb1 Γιάννη στο cal20 πολυ ωραία φορτωσεΝα πάρω λες για δοκιμή για το 20αρι? Γιατί δεν βλέπω να φέρνουν από την αγαπημένη ΣΙΠΕ! Τουλάχιστον να φτιάξω κάμποσα για σκοπευτήριο
Για ποια λες Νικο? Psb1?Δοκιμάστε τη πρώτα και στο κρύο,
Έχω άσχημη εμπειρία από αυτήν το καταχείμωνο
Για την παλιά λέω lot του 2012
Νικόλα για σκοπευτήριο και ορτυκια και καμία τσιχλιτσα την θέλω δεν την προορίζω για δύσκολαPSB1 Maxam 2012
Εννοείται ρε Νικόλα δεν το συζητάμε! Η ΣΙΠΕ και η ΜΒ36 βγάζουν τρελά κέφια στο 20αράκι! Σήμερα έκανα κάτι ντουφεκιες στα ορτυκια με ΜΒ36 τις καταευχαριστηθηκα! Αλλά λυπάμαι να την ρίχνω στο σκοπευτήριο!Για της τσίχλες πρώιμα πάει καλά. Για ποιο πίσω βρες κάτι άλλο ΜΒ36 ας πούμε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο