Εγώ τις έχω ξεγράψει τις πυρίτιδες της NSI!
Πορεύομαι με αυτές που υπάρχουν που αν τις ψάξεις βγάζεις πολύ ωραία φυσίγγια!
Εισαι ιδιογομωτης Γιώργη...οτι θελουμε τις κάνουμε τις πυρίτιδες....Πορεύομαι με αυτές που υπάρχουν που αν τις ψάξεις βγάζεις πολύ ωραία φυσίγγια!
Όλοι τις έχουμε ξεγράψει υποχρεωτικά. Το θέμα είναι ότι το 90% των πυρίτιδών που υπήρχε στην Ελληνική αγορά πλέον δεν είναι διαθέσιμο. Το πρόβλημα είναι μεγάλο.Εγώ τις έχω ξεγράψει τις πυρίτιδες της NSI!
Σου είπε ποιές;;Ευτυχώς σύντομα έρχονται και κάποιες άλλες μου είπε
Και g3000 μαλλον αυτές που θα έρθουν είναι η mb32/36Ωραία τα λέτε. Για τα 32γρ στον Κένταυρο πλέον έχουν μείνει μόνο δύο πυρίτιδες, η PSB1 και η Drago. Καμία άλλη. Με δύο επιλογές στην πυρίτιδα η ιδιογόμωση είναι πολύ περιορισμένη δουλειά. Αν είναι οι συνταγές μου να ορίζονται από "ότι υπάρχει στην αγορά" τότε ας πάρω και εμπορίου, σιγά τη διαφορά.
Ευτυχώς σύντομα έρχονται και κάποιες άλλες μου είπε, όχι της NS φυσικά.
Δε ρώτησα γιατί εγώ για Drago είχα πάει και βρήκα.Σου είπε ποιές;;
Το Σάββατο G3000 δεν είχε. Μόνο PSB1 και Drago για 32γρ. Τίποτα άλλο.Και g3000 μαλλον αυτές που θα έρθουν είναι η mb32/36
Κατάλαβα πάει και αυτηΤο Σάββατο G3000 δεν είχε. Μόνο PSB1 και Drago για 32γρ. Τίποτα άλλο.
Ερώτηση παντελώς άσχετου - αρχαρίου με την ιδιογόμωση :Ωραία τα λέτε. Για τα 32γρ στον Κένταυρο πλέον έχουν μείνει μόνο δύο πυρίτιδες, η PSB1 και η Drago. Καμία άλλη. Με δύο επιλογές στην πυρίτιδα η ιδιογόμωση είναι πολύ περιορισμένη δουλειά. Αν είναι οι συνταγές μου να ορίζονται από "ότι υπάρχει στην αγορά" τότε ας πάρω και εμπορίου, σιγά τη διαφορά.
Ευτυχώς σύντομα έρχονται και κάποιες άλλες μου είπε, όχι της NS φυσικά.
Όχι Ηλία. Πιστεύω ότι είναι από αυτές που θα έρθουν σύντομα στον Κένταυρο.Κατάλαβα πάει και αυτη
... πάντως φέτος που πρώτο ασχολήθηκα μ' αυτήν μου άφησε άριστες εντυπώσεις στο 16αρι στα 27 γρ., και αν και έχω αρκετή, μου φαίνεται θα στοκάρω...Όχι Ηλία. Πιστεύω ότι είναι από αυτές που θα έρθουν σύντομα στον Κένταυρο.
Αν τη θέλεις σήμερα, την έχει ο Ιορδάνογλου και στην ίδια τιμή.
Όχι φίλε. Δε χρειάζονται ειδικές πυρίτιδες για τα δράμια.Ερώτηση παντελώς άσχετου - αρχαρίου με την ιδιογόμωση :
Για γέμισμα φυσιγγίων με δράμια χρειάζονται ειδικές πυρίτιδες ή κάνουν όλες αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη - σωστή δοσολογία για το βάρος τους π.χ ;
Και πως τη βρήκες να συμπεριφέρεται με τα ογκομετρικά; Είναι καλή η ρεολογία της ή κολλάει από 'δω και από ΄κει;... πάντως φέτος που πρώτο ασχολήθηκα μ' αυτήν μου άφησε άριστες εντυπώσεις στο 16αρι στα 27 γρ., και αν και έχω αρκετή, μου φαίνεται θα στοκάρω......
Υ.Γ...γέμισα και 32 γρ. αστέρι & ρέλι , πρώτη φορά για φίλο σε 12αρι, μια χαρά πήγαν ...
Θαλή βλέπεις πολύ μπροστά και μπράβο σου.Όλοι τις έχουμε ξεγράψει υποχρεωτικά. Το θέμα είναι ότι το 90% των πυρίτιδών που υπήρχε στην Ελληνική αγορά πλέον δεν είναι διαθέσιμο. Το πρόβλημα είναι μεγάλο.
Και αν οντως ο πόλεμος και τα συμβόλαια των εταιρειών είναι ο λόγος, με έναν δεύτερο υπέροχο και μακρύ πόλεμο του ΝΑΤΟ προς Ιράν κι μέση ανατολή θα πρέπει να ξεκινήσουν δουλειά οι νερόμυλοι στη Δημητσάνα αν θέλουμε για φτιάχνουμε φυσίγγια.
Εγώ πάντως με την ΜΒ32, που είχα χρησιμοποιήσει αρκετά κάποτε, δεν είχα πρόβλημα με τα ογκομετρικά της Lee Load All ...Και πως τη βρήκες να συμπεριφέρεται με τα ογκομετρικά; Είναι καλή η ρεολογία της ή κολλάει από 'δω και από ΄κει;
Ρωτάω γιατί για τα φυσίγγια τσίχλας που φτιάχνω κάποιες χιλιάδες η πυρίτιδα οφείλει να είναι φιλική προς τους όρχεις μου και να μην τους σπάει κάθε δυο και τρεις. Η ΣΙΠΕ πχ είναι σκύλα. Αυτό το 9-10% νιτρογλυκερίνης της χαλάει το χαρακτήρα ή όχι και τόσο;
ΜΒ36 Drago PSB G3000Ποίες πυριτιδες έχει ο Ιορδανογλου ;
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με την ΜΒ. Η διαρροή που έχει η Lee load all που λες δεν είναι μόνο στην ΜΒ αλλά σε όλες τις πυρίτιδες.Εγώ πάντως με την ΜΒ32, που είχα χρησιμοποιήσει αρκετά κάποτε, δεν είχα πρόβλημα με τα ογκομετρικά της Lee Load All ...
Μια ελάχιστη (ανάξια λόγου) διαρροή φυλλιδίων είχε στη μπάρα που πηγαίνει πέρα-δώθε, αλλά με μια "πατέντα" μείωσα το τζόγο (το διάκενο) της μπάρας και σχεδόν εξαλείφθηκε η διαρροή.