Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κ αν δεχτουμε οτι οι μπαρουτες ακριβωσαν λογω πολεμου κτλπ.
Τι εγινε με τους κάλυκες κ πηγαν στα υψη;
Μπηκα τωρα κ ειδα μεγαλες αυξησεις, σχεδον διπλες τιμες απ οτι πριν λιγα χρονια.
Καποιοι εκμεταλευονται την τρέλα μας αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Δε σπαει βαρελια προς τα εξω ο Ναυπλιώτης....τις πυρίτιδες τις εχει όλες δεσμευμένες για την πάρτη του....αυτος ο "κύριος" ευθύνετε για την ολη φασαρία...μη μπω σε λεπτομέρειες....
Θα ριξουμε τις παλιες

Attachments

• 002 (3).jpg
    002 (3).jpg
    157,7 KB · Προβολές: 42
Κ αν δεχτουμε οτι οι μπαρουτες ακριβωσαν λογω πολεμου κτλπ.
Τι εγινε με τους κάλυκες κ πηγαν στα υψη;
Μπηκα τωρα κ ειδα μεγαλες αυξησεις, σχεδον διπλες τιμες απ οτι πριν λιγα χρονια.
Καποιοι εκμεταλευονται την τρέλα μας αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Ναι εκμεταλευονται...οπως το λες ειναι.....Αλλα δεν θα τους βγει σε καλο !!
Και να σου το εξηγησω Στελιο μου !!!
Ας υποθεσουμε οτι δεν θα δωσουν πυριτιδες... και υλικα...τι θα κανεις ?? Θα σταματησεις τη Ιδιογομωση ??
Ισως καποιοι να την σταματησουν...αλλοι οπως και εγω ΟΧΙ.
Τι θα κανω....θα αγοραζω τα εμπορικα τους....Θα τα σφαζω θα παιρνω τα υλικα και θα κλεινω δικα μου...
Τι θα χανω ?? Εναν καλυκα...και τι εγινε...λιγο το κακο...
Απο την αλλη ομως θα τους ξεβρακωνω τα φυσιγγια τους...δλδ θα τα περναω απο ψιλο κοσκινο...και
παραλληλα θα κανω συγκριτικες δοκιμες με τα δικα μου !!
Οτι ''ματσολια'' εχουν τα φυσιγγια τους θα βγαινει στην επιφανεια...+ την διαφορα ποιοτητας και σταθεροτητας
που εχουν με τα δικα μου...θα τους κανω ξεφτιλα !!
Και τα ΝΕΑ...ξερεις πως διαδιδονται...ενα στομα μια ειδηση = 500 ατομα,,,,και ουτω καθεξης !!! Κανε τον
λογαριασμο σου...σε μια ημερα χιλιαδες ατομα το γνωριζουν !!!
Οτι μουφα φυσιγγιο εχουν...θα το καμαρωνουν στα ραφια τους...
Και σκεψου αυτο να το κανουν 50 ιδιογομωτες...ποιος ειδε τον χαρο...και δεν φοβηθηκε...!!!!
Εδω μιλαμε μας κανουν πολεμο...με το μη να μας δινουν υλικα...
Πολεμο θελετε ?? Θα τον εχετε...και να δουμε ποιος θα ειναι ο χαμενος στο τελος φιλε !! ;) :)

Πάντως, και στην Ιταλία που υποτίθεται είναι η χώρα παραγωγής, οι τιμές σε μπαρούτι και κάλυκες, είναι εξίσου ανεβασμένες.
Εκεί κοστίζουν περισσότερο από ότι στην Ελλάδα. ΣΙΠΕ, ΤΕΚΝΑ στα 50/60 ευρώ το μισόκιλο.

Άντε πάλι από την αρχή!!!! Ο ναυπλιωτης της κρατάει για τον εαυτό του, δεν πουλάει!!! Πάμε παρακάτω, άμα θες Nobel μιλα με τον τουρη ,τόσο απλά, αυτός εισάγει, από εκεί παίρνουμε.
Ασε τους φραπέδες....
Αν γεμίζεις τελικα, κοιτα τα δοχεία σου κ δες τον εισαγωγέα ρε χριστιανέ του θεού.......
Ο Τουρής, συνεργασία κανει με την N.S εκτός των υπολοιπων υλικων οπλισμού κτλ....απο που κι ως που φερνει πυριτιδες;;;
Ααααασε μας κουκλίτσε μου "βραδινιάτικα" ....

Ασε τους φραπέδες....
Αν γεμίζεις τελικα, κοιτα τα δοχεία σου κ δες τον εισαγωγέα ρε χριστιανέ του θεού.......
Ο Τουρής, συνεργασία κανει με την N.S εκτός των υπολοιπων υλικων οπλισμού κτλ....απο που κι ως που φερνει πυριτιδες;;;
Ααααασε μας κουκλίτσε μου "βραδινιάτικα" ....
Πήγαινε ρε για ύπνο βραδιάτικα! Αύριο πάλι!

Τελικά η NS είναι Ιταλική ή Γαλλική;
Που είναι τα κεντρικά; Ποιά είναι η μητρική εταιρεία; Η Γαλλική ή η Ιταλική;
Γαλλική. Πολυεθνικός όμιλος τώρα , με εργοστάσια παραγωγής σε Γαλλία , Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία και έδρα στο Παρίσι.

Γαλλική. Πολυεθνικός όμιλος τώρα , με εργοστάσια παραγωγής σε Γαλλία , Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία και έδρα στο Παρίσι.
Κατάλαβα.
Λογικό να την έχει χώσει το ΝΑΤΟ για τον πόλεμο.
Δυστυχώς για εμάς έχει γίνει σχεδόν μονοπώλιο και κρεμόμαστε από τις διαθέσεις και τις τιμές της.

Κατάλαβα.
Λογικό να την έχει χώσει το ΝΑΤΟ για τον πόλεμο.
Δυστυχώς για εμάς έχει γίνει σχεδόν μονοπώλιο και κρεμόμαστε από τις διαθέσεις και τις τιμές της.
Αφού φρόντισαν κάποιοι και έκλεισαν την πυρκαλ αντί να την αναβαθμίσουν σε καινούργιες εγκαταστάσεις με νέες δυνατότητες.... Τι να κάνουμε.

Αφού φρόντισαν κάποιοι και έκλεισαν την πυρκαλ αντί να την αναβαθμίσουν σε καινούργιες εγκαταστάσεις με νέες δυνατότητες.... Τι να κάνουμε.

Μηπως θυμασαι τι φυσιγγαρες εβγαζε η Πυρκαλ ??
Δεν μπορουσαν να την συναγωνιστουν σε ποιοτητα φυσιγγιου...
Εγραψαν...Ιστορια τα φυσιγγια της....Γί'αυτο την εκλεισαν....
Ειπαμε...τους Ελληνες τους φοβουνται !!!
Σε ολλες τι χωρες του κοσμου...οι Ελληνες ειναι μπροσταριδες...παντου διαπρεπουν...:cool:
Μονο στην χωρα τους δεν μπορουν...και αυτο γιατι δεν τους αφηνουν !!!! ;)

Μηπως θυμασαι τι φυσιγγαρες εβγαζε η Πυρκαλ ??
Δεν μπορουσαν να την συναγωνιστουν σε ποιοτητα φυσιγγιου...
Εγραψαν...Ιστορια τα φυσιγγια της....Γί'αυτο την εκλεισαν....
Ειπαμε...τους Ελληνες τους φοβουνται !!!
Σε ολλες τι χωρες του κοσμου...οι Ελληνες ειναι μπροσταριδες...παντου διαπρεπουν...:cool:
Όπως ακριβώς τα λες κύριε Νίκο

Μηπως θυμασαι
Και εγώ πιστεύω στο ελληνικό DNA και τις ξεχωριστές του δυνατότητες, αλλά φαίνεται πως έχει απομείνει λίγο στην σύνθεση των νεοελληνων, και ίσως υπάρχει σε μεγαλύτερο ποσοστό σε άλλους λαούς που προικιστηκαν στην πάροδο των χρόνων. Πράγματι μία μικρή μερίδα Ελλήνων και Ελληνίδων, βρίσκεται στην ελίτ του πλανήτη, και για το μέγεθος του πληθυσμού μας αυτό είναι καταπληκτικό, ταυτόχρονα όμως η κύρια μάζα του έθνους μας βρίσκεται σε τέτοια αξιακη και νοητική παρακμή που δεν αξίζει να θεωρείται συνέχεια του αυθεντικού ελληνικού γένους.

Και εγώ πιστεύω στο ελληνικό DNA και τις ξεχωριστές του δυνατότητες, αλλά φαίνεται πως έχει απομείνει λίγο στην σύνθεση των νεοελληνων, και ίσως υπάρχει σε μεγαλύτερο ποσοστό σε άλλους λαούς που προικιστηκαν στην πάροδο των χρόνων. Πράγματι μία μικρή μερίδα Ελλήνων και Ελληνίδων, βρίσκεται στην ελίτ του πλανήτη, και για το μέγεθος του πληθυσμού μας αυτό είναι καταπληκτικό, ταυτόχρονα όμως η κύρια μάζα του έθνους μας βρίσκεται σε τέτοια αξιακη και νοητική παρακμή που δεν αξίζει να θεωρείται συνέχεια του αυθεντικού ελληνικού γένους.
Συμφωνω απολυτα και συμπληρωνω :
Για να προοδεψεις πρεπει να εργαστεις, να κανεις θυσιες.
Εχουμε βρει την καραμελα για να καλυψουμε την ανημπορια μας, οτι για ολα φταινε οι αλλοι που μας ζηλευουνε..
Για ολα φταιει η ατιμη κοινωνια!
Κατσε και κλαψε στη μιζερια σου τοτε νεοελληνα!

41 %

Status
Not open for further replies.
Back