Μόνο psb εχειΑπό αυτές που έχει τώρα ο Κένταυρος ποια αξίζει για αγορά?
Μόνο psb εχειΑπό αυτές που έχει τώρα ο Κένταυρος ποια αξίζει για αγορά?
Εδώ και δύο χρόνια αυτό κάνει. Τον ρωτάς και σου λέει σε 2-3 μήνες μάλλον.Τον Οκτώβριο είχα πάρει τον κένταυρο μου είπε μετά τα Χριστούγεννα θα φέρουν και τώρα λέει μετά το Πάσχα καλά πάμε ούτε αυτοί δεν ξέρουν
το γραφει αυτο μεσα στο σαιτ της εταιριας?που μπορουμε να το διαβασουμε?Η Nobel Sport έληξε την παραγωγή των διβασικων πυριτιδων και δήλωσε ότι θα επανεκκινησει την παραγωγή μόνο της tecna από το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς και την σειρά Α1 και c7, οι τιμές υποθέτω θα εκτιναχθουν στο διπλάσιο ή και τριπλάσιο.
Υπερ βολές!!!!Λευτέρη έχεις πληροφορίες για τις υπόλοιπες εταιρείες;
Η Nobel Sport για εμένα έχει κλείσει τελείως όπως και οι μπαζοπυρίτιδές της.
Με τις υπόλοιπες εταιρείες τί γίνεται;
Είναι η δήλωση του προέδρου της Nobel Sport σε ιταλικό φόρουμ πριν μία εβδομάδα.το γραφει αυτο μεσα στο σαιτ της εταιριας?που μπορουμε να το διαβασουμε?
Ξέρω ότι σου αρέσει η Α1 εμένα όμως δεν μου αρέσει και δεν τη θέλω.Υπερ βολές!!!!
Διότι ανεξαρτήτως επωνυμίας σε λίγα εργοστάσια φτιάχνονται όλες και αυτά τα εργοστάσια έχουν κάνει μεγάλα συμβόλαια με το ΝΑΤΟ αυτή την εποχή. Άσε που λόγο του ότι εξαντλήθηκε στην αγορά η Νόμπελ τρέχαμε όλοι να αγοράζουμε ΜΒ και τα λοιπά και εξαντλήθηκαν τα εν Ελλάδι αποθέματα. Μέχρι και η Άκουιλα και η Ντράγκο εξαντλήθηκε, άκουσον-άκουσον.Έστω ότι η nobel sport έχει πρόβλημα με την παραγωγή ή ότι ο εισαγωγέας τις κρατάει για την πάρτη του . Οι υπόλοιπες γιατι εξαφανίστηκαν ;
Εχουμε καταντησει ζητιανοι...το προτεκτορατο Ελλάς δεν επιτρέπεται να συναλλασεται με μη συμμαχη χώρα, όπως θεωρείται η Σερβία, αλλά μόνο με συμμάχους όπως Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν κλπ..
Nαι αλλά έχουμε ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά!!! ΒΕχουμε καταντησει ζητιανοι...
Να ζητιανευουμε απο πατατες, λεμονια και κρεμυδια , ως υφασματα και πυριτιδες...
Δεν τις βρίσκουμε κύριε. Εκτός και αν είναι στο dark web.Κυκλοφορουν κατι παλιες στο διαδυκτοιο .Σε μεταλλικα κουτακια Διαφορες .Τσιμπημενες .Ριξτε μια ματια .
Στο market place Εγω επικοινωνισα μαζι τουΔεν τις βρίσκουμε κύριε. Εκτός και αν είναι στο dark web.
Θα σου πει έχει psb1 με αυτήν θα πορευθούμε τωραΔεν φτάνει εξαφανίστηκαν πυρίτιδες της Νόμπελ χάθηκαν και η MB. Που θα βρούμε τώρα πυριτιδες.
Θέλω να δω όλοι αυτή που πουλάνε υλικά ιδιογωμοσεις τι θα τα κάνουν τώρα χωρίς το βασικό υλικό.
Τουναντίον!Παιδια, μην κανουμε ολοι μας, σαν τη χοίρα στο κρεβατι....φυσικα, το λεω χαριτολογόντας, αλλα δεν ειναι στο χέρι μας να εισαχθουν οι πυρίτιδες που θέλουμε.....ακομη κ η PSB1 να μήνει, στα κρύα, θα της ρίξουμε σέσουλα να δουλέψει ×34....θα την κανουμε να δουλεψει κ στα 26gr στον πιο μικρο θάλαμο καύσης που θέλουμε......ο ιδιογομωτής, θα βρει λύση....απλά...
Θαλή μου, εχεις δικιο εν μέροι, αλλά:Τουναντίον!
Θα συμπεριφερθούμε έτσι για αλλαγή σαν σοβαροί άνθρωποι και θα παρατήσουμε την ιδιογόμωση, τα κυνήγια και τα άλλα παιχνίδια και θα ασχοληθούμε με τη δουλειά μας.
Και καλό κλείσιμο σε ακόμα περισσότερα μαγαζιά.
Σιγά που νομίζουν ότι είμαι εξαρτημένος και θα με κάνουν ότι θέλουν.