Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τον Οκτώβριο είχα πάρει τον κένταυρο μου είπε μετά τα Χριστούγεννα θα φέρουν και τώρα λέει μετά το Πάσχα καλά πάμε ούτε αυτοί δεν ξέρουν
Εδώ και δύο χρόνια αυτό κάνει. Τον ρωτάς και σου λέει σε 2-3 μήνες μάλλον.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Δεν ξέρει.

Η Nobel Sport έληξε την παραγωγή των διβασικων πυριτιδων και δήλωσε ότι θα επανεκκινησει την παραγωγή μόνο της tecna από το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς και την σειρά Α1 και c7, οι τιμές υποθέτω θα εκτιναχθουν στο διπλάσιο ή και τριπλάσιο.

Η Nobel Sport έληξε την παραγωγή των διβασικων πυριτιδων και δήλωσε ότι θα επανεκκινησει την παραγωγή μόνο της tecna από το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς και την σειρά Α1 και c7, οι τιμές υποθέτω θα εκτιναχθουν στο διπλάσιο ή και τριπλάσιο.
το γραφει αυτο μεσα στο σαιτ της εταιριας?που μπορουμε να το διαβασουμε?

Δεν έχουν απομείνει και πολλές, στην ουσία μόνο η Nobel Sport η οποία έχει αποκτήσει τις περισσότερες και έχει περιορίσει την παραγωγή σε τρία μόνο εργοστάσια. Οι τρεις ή τέσσερις που δεν ανήκουν σε αυτό το γκρουπ, δεν έχουν εισαγωγέα εδώ και δεν μάς αφορούν, ούτε και υπάρχει πιθανότητα να προκύψει κάτι, ιδιαίτερα τώρα που όλων η παραγωγή έχει προσανατολισμό στο ουκρανικό. Ίσως, ΑΝ υπήρχε αληθινό ενδιαφέρον, θα μπορούσε να ξεκινήσει εισαγωγή από Σερβία, όπου λειτουργεί ένας παραγωγός, αλλά στην παρούσα συγκυρία το προτεκτορατο Ελλάς δεν επιτρέπεται να συναλλασεται με μη συμμαχη χώρα, όπως θεωρείται η Σερβία, αλλά μόνο με συμμάχους όπως Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν κλπ..
το γραφει αυτο μεσα στο σαιτ της εταιριας?που μπορουμε να το διαβασουμε?
Είναι η δήλωση του προέδρου της Nobel Sport σε ιταλικό φόρουμ πριν μία εβδομάδα.

Υπερ βολές!!!!
Ξέρω ότι σου αρέσει η Α1 εμένα όμως δεν μου αρέσει και δεν τη θέλω.
Τη C7 δεν την ξέρω και ούτε έχω κανένα λόγο να τη μάθω τη στιγμή που γνωρίζω καλά άλλες που δεν είναι της μπαζοΝόμπελ και τις προτιμώ.
Όσον αφορά στην τέκνα, ας γυρίσει πάλι στα μαγαζιά η Μ92ς και στα παλιά μου τα παπούτσια η τέκνα.

Έστω ότι η nobel sport έχει πρόβλημα με την παραγωγή ή ότι ο εισαγωγέας τις κρατάει για την πάρτη του . Οι υπόλοιπες γιατι εξαφανίστηκαν ;
Διότι ανεξαρτήτως επωνυμίας σε λίγα εργοστάσια φτιάχνονται όλες και αυτά τα εργοστάσια έχουν κάνει μεγάλα συμβόλαια με το ΝΑΤΟ αυτή την εποχή. Άσε που λόγο του ότι εξαντλήθηκε στην αγορά η Νόμπελ τρέχαμε όλοι να αγοράζουμε ΜΒ και τα λοιπά και εξαντλήθηκαν τα εν Ελλάδι αποθέματα. Μέχρι και η Άκουιλα και η Ντράγκο εξαντλήθηκε, άκουσον-άκουσον.

το προτεκτορατο Ελλάς δεν επιτρέπεται να συναλλασεται με μη συμμαχη χώρα, όπως θεωρείται η Σερβία, αλλά μόνο με συμμάχους όπως Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν κλπ..
Εχουμε καταντησει ζητιανοι...
Να ζητιανευουμε απο πατατες, λεμονια και κρεμυδια , ως υφασματα και πυριτιδες...

Δεν φτάνει εξαφανίστηκαν πυρίτιδες της Νόμπελ χάθηκαν και η MB. Που θα βρούμε τώρα πυριτιδες.
Θέλω να δω όλοι αυτή που πουλάνε υλικά ιδιογωμοσεις τι θα τα κάνουν τώρα χωρίς το βασικό υλικό.

Δεν φτάνει εξαφανίστηκαν πυρίτιδες της Νόμπελ χάθηκαν και η MB. Που θα βρούμε τώρα πυριτιδες.
Θέλω να δω όλοι αυτή που πουλάνε υλικά ιδιογωμοσεις τι θα τα κάνουν τώρα χωρίς το βασικό υλικό.
Θα σου πει έχει psb1 με αυτήν θα πορευθούμε τωρα

Παιδια, μην κανουμε ολοι μας, σαν τη χοίρα στο κρεβατι....φυσικα, το λεω χαριτολογόντας, αλλα δεν ειναι στο χέρι μας να εισαχθουν οι πυρίτιδες που θέλουμε.....ακομη κ η PSB1 να μήνει, στα κρύα, θα της ρίξουμε σέσουλα να δουλέψει ×34....θα την κανουμε να δουλεψει κ στα 26gr στον πιο μικρο θάλαμο καύσης που θέλουμε......ο ιδιογομωτής, θα βρει λύση....απλά...

Παιδια, μην κανουμε ολοι μας, σαν τη χοίρα στο κρεβατι....φυσικα, το λεω χαριτολογόντας, αλλα δεν ειναι στο χέρι μας να εισαχθουν οι πυρίτιδες που θέλουμε.....ακομη κ η PSB1 να μήνει, στα κρύα, θα της ρίξουμε σέσουλα να δουλέψει ×34....θα την κανουμε να δουλεψει κ στα 26gr στον πιο μικρο θάλαμο καύσης που θέλουμε......ο ιδιογομωτής, θα βρει λύση....απλά...
Τουναντίον!
Θα συμπεριφερθούμε έτσι για αλλαγή σαν σοβαροί άνθρωποι και θα παρατήσουμε την ιδιογόμωση, τα κυνήγια και τα άλλα παιχνίδια και θα ασχοληθούμε με τη δουλειά μας.
Και καλό κλείσιμο σε ακόμα περισσότερα μαγαζιά.
Σιγά που νομίζουν ότι είμαι εξαρτημένος και θα με κάνουν ότι θέλουν.

Τουναντίον!
Θα συμπεριφερθούμε έτσι για αλλαγή σαν σοβαροί άνθρωποι και θα παρατήσουμε την ιδιογόμωση, τα κυνήγια και τα άλλα παιχνίδια και θα ασχοληθούμε με τη δουλειά μας.
Και καλό κλείσιμο σε ακόμα περισσότερα μαγαζιά.
Σιγά που νομίζουν ότι είμαι εξαρτημένος και θα με κάνουν ότι θέλουν.
Θαλή μου, εχεις δικιο εν μέροι, αλλά:
Όπως θα παραμείνουν "5-6" κυνηγομάγαζα στην πιάτσα, κάπως έτσι θα παραμείνουν στο τέλος κ "5-6" κυνηγοί εν ελλάδι.....γι'αυτό, συνέχισε να στοκάρεις, ότι βρεθεί κ βλέποντας κ κάνοντας....τα εργαλεία του ιδιογομωτή, είναι πρίκα/περιουσία....

Status
Not open for further replies.
Back