Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θαλή μου, εχεις δικιο εν μέροι, αλλά:
Όπως θα παραμείνουν "5-6" κυνηγομάγαζα στην πιάτσα, κάπως έτσι θα παραμείνουν στο τέλος κ "5-6" κυνηγοί εν ελλάδι.....γι'αυτό, συνέχισε να στοκάρεις, ότι βρεθεί κ βλέποντας κ κάνοντας....τα εργαλεία του ιδιογομωτή, είναι πρίκα/περιουσία....
Αν μέχρι μέσα Ιουλίου δεν υπάρχει ποικιλία από νέες ή παλιές πυρίτιδες εγώ άδεια θήρας του χρόνου δε βγάζω.
Και πολύ μου γουστάρει!
Χόμπι υπάρχουν ένα σωρό!!! 🥳🥳🥳

Παιδια, μην κανουμε ολοι μας, σαν τη χοίρα στο κρεβατι....φυσικα, το λεω χαριτολογόντας, αλλα δεν ειναι στο χέρι μας να εισαχθουν οι πυρίτιδες που θέλουμε.....ακομη κ η PSB1 να μήνει, στα κρύα, θα της ρίξουμε σέσουλα να δουλέψει ×34....θα την κανουμε να δουλεψει κ στα 26gr στον πιο μικρο θάλαμο καύσης που θέλουμε......ο ιδιογομωτής, θα βρει λύση....απλά...
Ποιος σου είπε Κώστα μου ότι αυτή η psb1 κολονι στα κρυα εκει βρίσκει τον εαυτό της φίλε δουλευει αψωγα

Εδώ και δύο χρόνια αυτό κάνουμε.
Θεοποιούμε ότι πυρίτιδα έχει ξεμείνει διαθέσιμη.
Εκεί που τις σνομπάραμε και δεν τις αγοράζαμε, τώρα με την πενία και επειδή μόνο αυτές έμειναν διαθέσιμες, τις εκθειάζουμε. Μέχρι να εξαντληθεί και αυτή και μετά να πάμε να εκθειάσουμε την επόμενη που έχει ξεμείνει.

Αποδεικνύεται ότι όλες οι πυρίτιδες κάνουν τη δουλειά τους αρκεί να τις έχουμε μάθει και ότι οι μύθοι κάποιων πυρίτιδων δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μύθοι του καταναλωτικού κοινού, των ιδιογομοτών δηλαδή.

Εδώ και δύο χρόνια αυτό κάνουμε.
Θεοποιούμε ότι πυρίτιδα έχει ξεμείνει διαθέσιμη.
Εκεί που τις σνομπάραμε και δεν τις αγοράζαμε, τώρα με την πενία και επειδή μόνο αυτές έμειναν διαθέσιμες, τις εκθειάζουμε. Μέχρι να εξαντληθεί και αυτή και μετά να πάμε να εκθειάσουμε την επόμενη που έχει ξεμείνει.

Αποδεικνύεται ότι όλες οι πυρίτιδες κάνουν τη δουλειά τους αρκεί να τις έχουμε μάθει και ότι οι μύθοι κάποιων πυρίτιδων δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μύθοι του καταναλωτικού κοινού, των ιδιογομοτών δηλαδή.
Δεν τεριαζουν ολλες σε ολλους

Γιατί; Ποιό είναι το πρόβλημα; ΕΕ είναι η γειτονική Βουλγαρία. Γιατί δεν μπορεί ένας εισαγωγέας να εισάγει;
Αστο θαλη και εκει προβλημα στην παραγωγη εχουν περιμενω 6 μηνες να μου φερουν και δεν μπορει να βρει!!

Γιατί; Ποιό είναι το πρόβλημα; ΕΕ είναι η γειτονική Βουλγαρία. Γιατί δεν μπορεί ένας εισαγωγέας να εισάγει;
Όπως το είπες Θαλή, πρέπει να την εισάγει κάποιος εισαγωγέας που να τον συμφέρει η διαδικασία. Γιατί και ο καθένας μας μπορεί αν κάνει όλη την διαδικασία εισαγωγής και αποστολής αλλά πόσο θα του κοστίσει μετά?

Όπως το είπες Θαλή, πρέπει να την εισάγει κάποιος εισαγωγέας που να τον συμφέρει η διαδικασία. Γιατί και ο καθένας μας μπορεί αν κάνει όλη την διαδικασία εισαγωγής και αποστολής αλλά πόσο θα του κοστίσει μετά?
Γιατί να μην τον συμφέρει τον εισαγωγέα; Ιδίως μία τέτοια περίοδο που υπάρχει τόση μεγάλη ζήτηση από την αγορά για πυρίτιδες λόγο της μεγάλης έλλειψης.
Και δε μιλάω μόνο για τους ιδιογομωτές, και οι βιοτεχνίες κλεισίματος φυσιγγίων θα έπαιρναν.
Οι δε ιδιογομωτές που έχουν την όρεξη να δοκιμάζουν θα τις αγόραζαν ανεξαρτήτως κρίσεως ή όχι στην αγορά της πυρίτιδας.

Γιατί να μην τον συμφέρει τον εισαγωγέα; Ιδίως μία τέτοια περίοδο που υπάρχει τόση μεγάλη ζήτηση από την αγορά για πυρίτιδες λόγο της μεγάλης έλλειψης.
Και δε μιλάω μόνο για τους ιδιογομωτές, και οι βιοτεχνίες κλεισίματος φυσιγγίων θα έπαιρναν.
Οι δε ιδιογομωτές που έχουν την όρεξη να δοκιμάζουν θα τις αγόραζαν ανεξαρτήτως κρίσεως ή όχι στην αγορά της πυρίτιδας.
Ας το κάνουν!

Ποιος κατασκευαστής θα επερνε πυρητιδες που δεν της ξέρει ούτε η μάνα τους!!!!

Status
Not open for further replies.
Back