Εγώ θα το κάνω και ξέρω πολλούς που θα το κάνουν και όντως δε με νοιάζει το κυνήγι, ένα χόμπι είναι, θα βρω δέκα άλλα χόμπι, δούλος εγώ δε γίνομαι.
psb2Καλησπέρα παιδιά από αυτές τις πυρίτιδες που κυκλοφορούν τώρα πια είναι καλή για πέρδικα μπεκάτσα φάσσα για να αγοράσω??
Είναι καλή θα αντέξει στα κρύα και στην υγρασία?psb2
με το αναλογο στησιμο ,ναιΕίναι καλή θα αντέξει στα κρύα και στην υγρασία?
Μη τη φοβασαι....γενικα τις psb πυριτιδες.....Είναι καλή θα αντέξει στα κρύα και στην υγρασία?
Εάν θέλεις μέχρι 33 γραμμάρια η psb+1......Καλησπέρα παιδιά από αυτές τις πυρίτιδες που κυκλοφορούν τώρα πια είναι καλή για πέρδικα μπεκάτσα φάσσα για να αγοράσω??
Πάντως εγώ, όταν έψαχνα την PSB2 SPECIAL, τα καλύτερα αποτελέσματα τα πήρα με 616. Στην αρχή έκανα όλες τις δοκιμές με 688 αλλά δεν μου άρεσαν. Το 616 έδωσε τις καλύτερες βολές σε 12/70 αλλά και σε 12/76. Επαναλαμβάνω ότι μιλάω για την PSB2 SPECIAL.Μη τη φοβασαι....γενικα τις psb πυριτιδες.....
Ειναι μερικως ζελατινοποιημένες κ αντεχουν.
688 το καψούλι της....
Το κυνηγι είναι τρόπος και στάση ζωής αν το βλέπεις σαν χόμπι κακόςΕγώ θα το κάνω και ξέρω πολλούς που θα το κάνουν και όντως δε με νοιάζει το κυνήγι, ένα χόμπι είναι, θα βρω δέκα άλλα χόμπι, δούλος εγώ δε γίνομαι.
Το 616 της πάει τρελα και της 1Πάντως εγώ, όταν έψαχνα την PSB2 SPECIAL, τα καλύτερα αποτελέσματα τα πήρα με 616. Στην αρχή έκανα όλες τις δοκιμές με 688 αλλά δεν μου άρεσαν. Το 616 έδωσε τις καλύτερες βολές σε 12/70 αλλά και σε 12/76. Επαναλαμβάνω ότι μιλάω για την PSB2 SPECIAL.
Δεν θα σε αμφισβητήσω, κατι θα ξερεις παραπανω αφου τη δουλεύεις!!!!Πάντως εγώ, όταν έψαχνα την PSB2 SPECIAL, τα καλύτερα αποτελέσματα τα πήρα με 616. Στην αρχή έκανα όλες τις δοκιμές με 688 αλλά δεν μου άρεσαν. Το 616 έδωσε τις καλύτερες βολές σε 12/70 αλλά και σε 12/76. Επαναλαμβάνω ότι μιλάω για την PSB2 SPECIAL.
Από 34 έως 36 φτάνει?Εάν θέλεις μέχρι 33 γραμμάρια η psb+1......
Από 34 και πάνω η psb+2........
Για 40 γραμμάρια η psb2 special.....
Όλες καλές.....
Τα 36 γραμμάρια είναι η συνηθισμένη της γόμωση γεμίζεται όμως και στα 35 και στα 34 γραμμάρια......... Σίγουρα θα έχει περιθώρια μέχρι + δύο γραμμάρια δηλαδή 38........ όπως οι περισσότερες πυρίτιδες έχουν αυτή την ανοχή........ Μετά υπάρχει και η psb2 special.......Από 34 έως 36 φτάνει?
Η psb2 sp ειναι απο τα 36 εως τα 45 γρ και το καψουλι τους ειναι το uee ολλα τα αλλα αλειφεςΤα 36 γραμμάρια είναι η συνηθισμένη της γόμωση γεμίζεται όμως και στα 35 και στα 34 γραμμάρια......... Σίγουρα θα έχει περιθώρια μέχρι + δύο γραμμάρια δηλαδή 38........ όπως οι περισσότερες πυρίτιδες έχουν αυτή την ανοχή........ Μετά υπάρχει και η psb2 special.......
στα θυραματα που θες δεν χρειάζονται παραπάνω γρ απο αυτα που αναφέρει ο Βαγγέλης ,γνώμη μου επέλεξε ενα συνκεκριμενο φορτιο ουτε τερμα ουτε πάτο 2 τύποι καψυλιου και 2 3 βυσματώσεις ανάλογα την περίσταση στοκαρε οσα υλικά μπορείς και δεν θες τίποτα αλλο.Από 34 έως 36 φτάνει?
Πάντως εγώ, όταν έψαχνα την PSB2 SPECIAL, τα καλύτερα αποτελέσματα τα πήρα με 616. Στην αρχή έκανα όλες τις δοκιμές με 688 αλλά δεν μου άρεσαν. Το 616 έδωσε τις καλύτερες βολές σε 12/70 αλλά και σε 12/76. Επαναλαμβάνω ότι μιλάω για την PSB2 SPECIAL.
Την είχα κάνει δοκιμές σκορπάει λίγο περισσότερο από την mb36 είχα κάνει και κάτι μπεκάτσες πάντα στα 36γρΓια την psb2 θα καταληξω