Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν δεν φέρνουν mb36
Θα παρω ξανά γκοριλα ελιξ
2.5€ χασούρα θα έχω στο κουτί και θα γλιτώσω και την μία ώρα στο κουτί 😂
Με το ζορι να ρίξω 10 κουτία 25€ το χρόνο θα χάσω 😅
Απο αυτή την οπτική...δίκιο έχεις...
Γιατί να παιδεύεσαι για 25€ το χρόνο...

Θα σταγγαλισει και τους τελευταιους μικρους και τελος.
Για εμας τους ιδιογομωτες , δεν το συζητω...
Έτσι είναι το εμπόριο ( ο θάνατος σου η ζωή μου)γιατί να δίνει από εδώ και από εκεί..και να μένουν τα δικά του στα ράφια ας είχαν επενδύσει οι μικροί βιοτέχνες να φέρνουν από έξω μόνοι τους .... Εξάλλου μη γιελιομαστε τα ίδια θα έκαναν και του ίδιου αν κρεμόταν από τους αλλους

Έτσι είναι το εμπόριο ( ο θάνατος σου η ζωή μου)γιατί να δίνει από εδώ και από εκεί..και να μένουν τα δικά του στα ράφια ας είχαν επενδύσει οι μικροί βιοτέχνες να φέρνουν από έξω μόνοι τους .... Εξάλλου μη γιελιομαστε τα ίδια θα έκαναν και του ίδιου αν κρεμόταν από τους αλλους
Οι άδειες εισαγωγής πυρομαχικών είναι κλειστές.

Αφού είναι γαμημενο το κράτος και το έχει κάνει μονοπώλιο.
Οταν υπαρχουν πολλα σημεια πωλησης ειναι δυσκολο να γινουν μεταξυ τους συμφωνιες για τις τιμες.
Απο την στιγμη που εμειναν 3 , 4 στον κλαδο ειναι ευκολο να κανουν καρτελ και να κρατησουν τις τιμες οπου τους βολευει.
Αυτο θα εσπαγε μονο αν εβλεπαν τα προιοντα τους να μενουν στο ραφι αλλα δυσυχως δεν γινεται γιατι εμεις σαν καταναλωτες ειμαστε προβατα χωρις τσοπανο.

Ο Μαυρούλης που γεμίζει φασόν, για το σύνολο σχεδόν των μικρών, γιατί δεν φέρνει μπαρούτες της Bashieri&Pellagri...

Επίσης είναι και άλλοι Ευρωπαϊκοί οίκοι που φτιάχνουν ισάξιες (αν όχι καλύτερες πυρίτιδες) εκτός της Nobel Sport...
Rex..
Lovex...
Vihtavuori...
RS Swiss...

Τόσο δύσκολο είναι να συνεταιριστουν οι μικροί και να κάνουν δίκες τους εισαγωγές...
Δε χρειάζεται έχει το μονοπώλιο στα σκακιά φτάνει μέχρι εκεί .Αφού με τη σειρα του ειχε τακτοποιήσει τους μικρούς σε αυτό το τομέα τώρα θα τακτοποιήσουν τους υπόλοιπους οι άλλοι με τις μπαρούτες και παπαλα.

Έτσι είναι το εμπόριο ( ο θάνατος σου η ζωή μου)γιατί να δίνει από εδώ και από εκεί..και να μένουν τα δικά του στα ράφια
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Από εμένα και άλλους ιδιογομωτές τα φυσίγγια του πάντα θα μένουν στα ράφια γιατί δεν θα τα αγοράσουμε ποτέ. Το μόνο που μπορούσε να μου πουλήσει και μάλιστα σε καλές ποσότητες για κυνηγό, είναι οι πυρίτιδες που εισάγει. Τώρα ούτε αυτό δε θα μου πουλήσει.
Χάνει το μερίδιο αγοράς που είχε στους ιδιογομωτές και θα το καρπωθούν οι άλλοι που θα φέρουν, πχ Chedditte

Από εμένα και άλλους ιδιογομωτές τα φυσίγγια του πάντα θα μένουν στα ράφια γιατί δεν θα τα αγοράσουμε ποτέ. Το μόνο που μπορούσε να μου πουλήσει και μάλιστα σε καλές ποσότητες για κυνηγό, είναι οι πυρίτιδες που εισάγει. Τώρα ούτε αυτό δε θα μου πουλήσει.
Χάνει το μερίδιο αγοράς που είχε στους ιδιογομωτές και θα το καρπωθούν οι άλλοι που θα φέρουν, πχ Chedditte
Το ίδιο και από εμένα. Σαν ιδιογομωτης δεν πρόκειται να δώσω ποτέ χρήματα για έτοιμα φυσίγγια. Όσο υπάρχουν υλικά για ιδιογομωση εγώ θα στηρίζω αυτούς που τα πουλάνε και θα φτιάχνω τα δικά μου φυσίγγια.

Δικαίωμα σου να κάνεις ότι θες.... εσείς έχει βάλει την ιδιογωμοση πανό από το κυνήγι εγώ το αντίθετο πρώτο από ολλα η βόλτα μου με τον σκύλο ...η ιδιογωμοση είναι μέρος του κυνηγιού αλλά δεν θα το κόψω και όλας επειδή δεν βρίσκω μπαρουτες να γεμίσω υπάρχουν αξιόλογα φυσηγγια να κανό την δουλειά μου.....το να χαλάσω λεφτά για να βαράω χαρτόνια και ντενεκεδες για να λέω πόσο γαμάτος ιδιογωμοσης είμαι μου έχει περάσει από χρόνια. αρκετά χάλασα σε πηραματισμους . Φυσικά αν η τσέπη αντέχει σε κάποιον για πηραματισμους και έχει και τον χρόνο καλά κάνει..

Κριμα που εγινε ετσι η κατασταση γιατι πολλοι απο εμας επενδυσαμε πολλα χρηματα σε μηχανες και εργαλεια.
Προσωπικα , εδωσα πολλα για μηχανες, ογκομετρικα και ιδιοκατασκευες , αλλα και πολλα χρηματα σε δοκιμες για να καταληξω σε συνταγες που μου ταιριαζαν.

Last edited:
Κριμα που εγινε ετσι η κατασταση γιατι πολλοι απο εμας επενδυσαμε πολλα χρηματα σε μηχανες και εργαλεια.
Προσωπικα , εδωσα πολλα για αγορες και ιδιοκατασκευες , αλλα και πολλα χρηματα σε δοκιμες για να καταληξω σε συνταγες που μου ταιριαζαν.
Άσε τη έχουμε δόση μια περουσια άσε τη έχω πετάξω από λάθος σεταπ .και μην κανένας ιδιογωμοτης ότι δεν έχει πετάξει υλικά από λάθος σεταπ γιατί θα πει ψέματα ...εγώ τα σφαζα και περνά μόνο τα σκαγια

Status
Not open for further replies.
Back