Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κατά καιρούς έχουν καψει πολύ κόσμο.
Άλλοι γνώριζαν τι έριχναν και άλλοι όχι.
Εγώ της ισπανικές ούτε να της δω. Από την καινούργια σειρά δουλεύω την 5 με άριστα αποτελέσματα στο σκοπευτήριο, αλλά είμαι καμένος και δεν παίρνω την 1 ούτε για αστείο.
Να μου πεις έχεις και κανείς την δουλειά σου, όταν δεν έχεις θα την πάρεις όπως πείρα την 5 η οποία δεν έχει καμία σχέση με την ισπανική.
Μου φαίνεται λίγο ποιο ενυσχημενη αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος φίλος. Έχω δώσει ένα σκασμό χρήματα σε μηχανές, υλικά , δοκιμές, ένα πούστη ταχογραφο δεν αξιώθηκα να πάρω.
Την σταθερότητα της τροποποιημένης μονοβασικης πχ mb32 δεν θα την φτάσει καμία μονοβασικη.. γνώμη μου

Δεν την έχω δοκιμάσει...αλλά...μου έχουν πει ότι και η καινούργια PSB1...Νόμπελοφέρνει...
Εγώ για να μην παρεξηγηθώ μιλάω με καλά λόγια για τις psb τις καινούργιες από nobel sport που έχω δοκιμάσει. Από την maxam έχω δοκιμάσει μόνο την csb5 η οποία και αυτή μου άφησε καλές εντυπώσεις. Σε σύγκριση όμως με την psb5 από nobel sport ήταν πιο αδύναμη. Αλλά ήταν και άλλο Λοτ και άλλη πυρίτιδα οπότε ίσως δικαιολογείται. Πιστεύω πάντως ότι και υπό καθεστώς nobel sport πάλι στην Ισπανία με τις ίδιες προδιαγραφές απο την maxam εξακολουθούν να βγαίνουν.

Την σταθερότητα της τροποποιημένης μονοβασικης πχ mb32 δεν θα την φτάσει καμία μονοβασικη.. γνώμη μου
Πώς το δικαιολογείς αυτό; Πλέον και οι μόνοβασικες και συγκεκριμένα οι psb -csb είναι πλήρως ζελατοποιημενες οπότε δεν επηρεάζονται τόσο απο την υγρασία και την μακροχρόνια αποθήκευση όπως οι παλιές μόνοβασικες που δεν ήταν πλήρως ζελατοποιημενες.

Είσαι σίγουρος ότι έφταιγε η πυρίτιδα και όχι η συνταγή του φυσιγγίου; Αλλά ακόμη και έτσι μόνο ισπανικές είχαν αλλάξει Λοτ και είχαν κάψει κόσμο; Εδώ η teκna σε κάθε Λοτ που βγαινει είναι και διαφορετική. Αλλαγές σε όλες σχεδόν τις πυριτιδες έχουν γίνει και έχουν κάψει κόσμο όχι μόνο στις ισπανικές.
Tekna lot του 13 στο 12αρι δεν στο 20 αρι με το στανιο

Αν δεν εξομαλυνθεί η αγορά άδεια ΔΕ βγάζω..
Εγω αν και δεν ξερω ποτε θα βγω , μπορει να αργησω, παρολα αυτα πηγα και την εβγαλα την αδεια απο τους πρωτους.
Ξερεις γιατι ? Γιατι σκεφτηκα αν ξυπνησω ενα πρωι και θελησω να παω, τι θα κανω ?

Εγω αν και δεν ξερω ποτε θα βγω , μπορει να αργησω, παρολα αυτα πηγα και την εβγαλα την αδεια απο τους πρωτους.
Ξερεις γιατι ? Γιατι σκεφτηκα αν ξυπνησω ενα πρωι και θελησω να παω, τι θα κανω ?
Καλά έκανες, αλλά ένας λόγος που δε βγάζω είναι για να προστατεύσω τον εαυτό μου από άσκοπες εξόδους.
Αφού για εμένα το κυνήγι μέσα Οκτωβρίου ξεκινάει, ότι κάνω Αύγουστο-Σεπτέμβριο είναι άσκοπη σπατάλη. Ποτέ δεν έχω ευχαριστηθεί κυνήγι πριν τον Οκτώβριο. Και επειδή θα αρχίσουν οι αναφορές και οι φωτογραφίες μετά τις 20 Αυγούστου, προτιμώ να μην έχω άδεια ώστε και να θέλω να πάω να μην μπορώ.

Ότι μου γουστάρει θα τα κάνω. .yel. Ιδιογομωτής είμαι και θα φτιάξω ότι φυσίγγια μου κάνει κέφι, όπως έκανα πάντα.
Με μάγκνουν κυνηγάω σιταρίθρα, και σε όποιον αρέσει.
Θα μελανιασεις τον ωμο σου τσαμπα κι'αδικα και μετα θα θελει να βρεις καμια μασατζου!! Να σε θεραπευσει σε εξοδα θα μπεις !.yelling.🤣🤣

Θα μελανιασεις τον ωμο σου τσαμπα κι'αδικα και μετα θα θελει να βρεις καμια μασατζου!! Να σε θεραπευσει σε εξοδα θα μπεις !.yelling.🤣🤣
Είμαι σκληρό αγόρι εγώ και δεν καταλαβαίνω από μαγκνουμάκια. Θέλω να τη νιώθω την τουφεκιά.
Άσε που μιλάμε για 15-20 φυσίγγια το χρόνο. Εκτός και αν γίνει παπιοντού εδώ χάμου, που δε γίνεται.

Το πρόβλημα των ισπανικών είναι οι έντονες, ενίοτε, διαφορές που παρατηρούνται από lot σε lot.
Αν πάρεις ικανή ποσότητα και στανταρεις τα γεμίσματα ,μια χαρά δουλίτσα κάνεις!
Έχω δοκιμάσει ολλα τα φθηνωμπαρουτα που υπήρχαν την μεγαλύτερη διακύμανση την βρήκα στην csb την μια χρονιά θέριζε στο 1,65*32 την άλλοι δεν βαραγα ούτε γάιδαρο .. την μόνη που βρήκα κάποια σταθερότητα είναι η Άκουιλα .....για μένα οποίος δεν θέλει να παιδεματα περνει από ένα Λοτ όσοι ποσότητα μπορεί

Έχω δοκιμάσει ολλα τα φθηνωμπαρουτα που υπήρχαν την μεγαλύτερη διακύμανση την βρήκα στην csb την μια χρονιά θέριζε στο 1,65*32 την άλλοι δεν βαραγα ούτε γάιδαρο
Όταν δεν θέριζε στο 1,65 την πηγές μετά πχ στο 1,70 και πάλι δεν θέριζε?

Έχω δοκιμάσει ολλα τα φθηνωμπαρουτα που υπήρχαν την μεγαλύτερη διακύμανση την βρήκα στην csb την μια χρονιά θέριζε στο 1,65*32 την άλλοι δεν βαραγα ούτε γάιδαρο .. την μόνη που βρήκα κάποια σταθερότητα είναι η Άκουιλα .....για μένα οποίος δεν θέλει να παιδεματα περνει από ένα Λοτ όσοι ποσότητα μπορεί
Προς τα τελευταία της, η ΜΑΧΑΜ είχε βγάλει και έναν τύπο CSB1 μεγαλύτερης προοδευτικοτητας για 34 γραμμ σκάγια (CSB 1P) νομίζω την κωδικοποιούσε...

Σαν μορφή ήταν ακριβώς ίδιες, με μια μικρη διαφορά στην απόχρωση του γκρί..

Εισήχθησαν και οι 2 τύποι στην Ελλάδα και στο σπάσιμο των βαρελιών...προφανώς...μπήκε η ετικέτα σκέτο CSB1 και για τις 2 στα μισοκιλα...

Εκεί έγινε μύλος...

Όσο η ΜΑΧΑΜ, διατηρούσε την τακτική της UEE...μια μπαρούτη (CSB 1,2,3,5,6) για κάθε εύρος γόμωσης σκαγιών και μάλιστα με διαφορετικα χρώματα η μια από την άλλη, μια χαρά σταθερότητα είχαν...

Status
Not open for further replies.
Back