Στους ΔΕΛΦΟΥΣ μένεις;
Το ήξεις αφίξεις της Πυθίας το ξέρεις, έτσι είναι και με τις πυρίτιδες.
Το ήξεις αφίξεις της Πυθίας το ξέρεις, έτσι είναι και με τις πυρίτιδες.
Και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα 'ρθούνε κι άλλες!Άλλη μια φορά θα φέρουν και όχι όλες και τέλος μετά, οπότε κάντε τα κουμάντα σάς και που θα την καιτε.
Εγώ ακούω ότι θα έρθουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.B&p δεν νομίζω να φέρουν.
Θα φέρουν μου είπε προχτές ο κενταυρος μόνο aquilaΆπιστε Θωμά, θα πνιγείς στην Aquila σε δυο βδομάδες.
Τη δεκαετία του 80 όσοι είμασταν, πήγαινες στο περίπτερο έπαιρνες κάτι και αν έπρεπε να σου δώσει ρέστα 2 δραχμές ο περιπτεράς και δεν είχε σου έδινε δύο τσίχλες.
Αυτό θα γίνει τώρα με την Aquila. Θα σου δίνουν ρέστα οι περιπτεράδeς σε Aquila. Θα πλημυρίσει ο τόπος.
Θαλη;
Πολύ καλή και αυτή αναλόγως την τιμή αν την έχουν 50€ το μισό κιλό άντε γιαΘα φέρουν μου είπε προχτές ο κενταυρος μόνο aquila
Πολεμικό υλικό η aguila, έλεγε μια ψυχή.Πολύ καλή και αυτή αναλόγως την τιμή αν την έχουν 50€ το μισό κιλό άντε για
Να ρίξω μια μαντεψια, γύρω στα 30€/μισό κιλό....αναλόγως την τιμή αν την έχουν 50€ το μισό κιλό άντε για
Πολύ καλή και αυτή αναλόγως την τιμή αν την έχουν 50€ το μισό κιλό άντε για
Την εχετε δοκιμάσει αξίζει??Γτ θυραμα είναι αυτή για τσίχλα?Πολεμικό υλικό η aguila, έλεγε μια ψυχή.
Εγώ ποτέ.Την εχετε δοκιμάσει αξίζει??Γτ θυραμα είναι αυτή για τσίχλα?
Εχω ακουσει οτι ειναι η Α1 σε αλλο χρωμα........ Την βγαζει η nobel sport για λογαριασμο της cheditte........Την εχετε δοκιμάσει αξίζει??Γτ θυραμα είναι αυτή για τσίχλα?
Για την granular το έλεγε, και είναι να ξέρεις.Πολεμικό υλικό η aguila, έλεγε μια ψυχή.
Ααα, οκ!Για την granular το έλεγε, και είναι να ξέρεις.