Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άπιστε Θωμά, θα πνιγείς στην Aquila σε δυο βδομάδες.
Τη δεκαετία του 80 όσοι είμασταν, πήγαινες στο περίπτερο έπαιρνες κάτι και αν έπρεπε να σου δώσει ρέστα 2 δραχμές ο περιπτεράς και δεν είχε σου έδινε δύο τσίχλες.
Αυτό θα γίνει τώρα με την Aquila. Θα σου δίνουν ρέστα οι περιπτεράδeς σε Aquila. Θα πλημυρίσει ο τόπος.

Άλλη μια φορά θα φέρουν και όχι όλες και τέλος μετά, οπότε κάντε τα κουμάντα σάς και που θα την καιτε.
Και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα 'ρθούνε κι άλλες!
Μέχρι και Μ92ς θα έρθει.
Αλλά η κρυστάλλινη μπάλα δυσκολεύεται ακόμα, είμαστε μακρά. Θα ξανακάνω τελετή μαγείας σε δύο εβδομάδες για να βεβαιωθώ. Θα ρίξω και Ταρώ.

Άπιστε Θωμά, θα πνιγείς στην Aquila σε δυο βδομάδες.
Τη δεκαετία του 80 όσοι είμασταν, πήγαινες στο περίπτερο έπαιρνες κάτι και αν έπρεπε να σου δώσει ρέστα 2 δραχμές ο περιπτεράς και δεν είχε σου έδινε δύο τσίχλες.
Αυτό θα γίνει τώρα με την Aquila. Θα σου δίνουν ρέστα οι περιπτεράδeς σε Aquila. Θα πλημυρίσει ο τόπος.
Θα φέρουν μου είπε προχτές ο κενταυρος μόνο aquila

Έχω ότι μου χρειάζεται για τα πνεύματα. Ετοιμαστείτε, έρχονται πυρίτιδες.

View attachment 90112
Θαλη; :oops:

Αν ειν κακο και ξοριστω
Παναγια μου και βοηθα μας
Που να φερουν 80 τονους να φερουν και να χεις να βαζεις μεχρι και στο φαι, να βγαλεις και αδεια με το καλο, αρκει να μην τα ξαναβαλεις αυτα :oops:

Την εχετε δοκιμάσει αξίζει??Γτ θυραμα είναι αυτή για τσίχλα?
Εχω ακουσει οτι ειναι η Α1 σε αλλο χρωμα........ Την βγαζει η nobel sport για λογαριασμο της cheditte........
ΕΧει τα ιδια setup με την Α1.. ...
Δεν γνωριζω τι ισχυει.........
Ας απαντησουν εκεινοι που γνωριζουν.....

Status
Not open for further replies.
Back