George Ant.
Staff member
Πηγαίνετε για υπνο να προλάβετε κανενα καρτέρι αυριο!
Καποια μπορει να τα εχεις, απο κει κ μετα, δεν εχεις κανενα σεταπ μου...κι οσα σεταπ εχεις, τα εχεις κανει λογο αρκετου ελευθερου χρονου που δισθετεις, εγω, αν διαθεσω χρονο, θαδιξω πολλα, αλλα ΔΕΝ εχω ελευθερο χρονο....κ αυτο που βλεπεις παρακατω, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, οσο κ αν χτυπας το πισινο σου κατω....
Εχω κι αυτο, σου αρεσει...;;;
View attachment 90157View attachment 90158View attachment 90159
Μονος σου ελεγες ξανα κ ξανα, πως αν στρωσω κωλο κατω, βγαζω αγγελους, να καποιοι αγγελοι λοιπον, επιδη "με προκαλείς" αλλιως θα παρεμενα σιωπιλος κ ταπεινος...σεταπ ΔΕ βαζω...
Κι επιδη στα γραφω ηρεμα κ χωρις να θελω αντιπαραθεση, σκεψου οτι μπορει να ημουν ο εγγονός σου κ να μη συνεχιζεις να μου μιλας ετσι, αλλα εσυ εχεις ορεξη.....εγω σαν πιο σοφός, ΟΧΙ................καλα να εισαι κυρίως κι ας λες οτι θελεις...βερεσε τα ακουω...και μερικα μελοι εδω, ξερουν τι ανθρωπος ειμαι...
Καλο βραδυ κ.Νικο μας!!
Δουλευω αυριο ρε....εξαλλου αδεια δεν εχω βγαλει ακομη....στα περασματα οι πρωτες βολτες, πρωτα ο θεος.......Πηγαίνετε για υπνο να προλάβετε κανενα καρτέρι αυριο!
Να θείε μας,....παρε μια επίκαιρη λόγο έναρξης αύριο, ιδια
"ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ...
View attachment 90149View attachment 90150
View attachment 90148
Καποια μπορει να τα εχεις, απο κει κ μετα, δεν εχεις κανενα σεταπ μου...κι οσα σεταπ εχεις, τα εχεις κανει λογο αρκετου ελευθερου χρονου που δισθετεις, εγω, αν διαθεσω χρονο, θαδιξω πολλα, αλλα ΔΕΝ εχω ελευθερο χρονο....κ αυτο που βλεπεις παρακατω, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, οσο κ αν χτυπας το πισινο σου κατω....
Εχω κι αυτο, σου αρεσει...;;;
View attachment 90157View attachment 90158View attachment 90159
Μονος σου ελεγες ξανα κ ξανα, πως αν στρωσω κωλο κατω, βγαζω αγγελους, να καποιοι αγγελοι λοιπον, επιδη "με προκαλείς" αλλιως θα παρεμενα σιωπιλος κ ταπεινος...σεταπ ΔΕ βαζω...
Κι επιδη στα γραφω ηρεμα κ χωρις να θελω αντιπαραθεση, σκεψου οτι μπορει να ημουν ο εγγονός σου κ να μη συνεχιζεις να μου μιλας ετσι, αλλα εσυ εχεις ορεξη.....εγω σαν πιο σοφός, ΟΧΙ................καλα να εισαι κυρίως κι ας λες οτι θελεις...βερεσε τα ακουω...και μερικα μελοι εδω, ξερουν τι ανθρωπος ειμαι...
Καλο βραδυ κ.Νικο μας!!
Δεν θα έρθουν???Από τέλη Αυγούστου τώρα μου το έκαναν τέλη Σεπτεμβρίου
Με κοροϊδεύουνε. Θέλω τη μαμά μου.
View attachment 90255
Μου είπαν ανοίγουν οι εισαγωγείς από Δευτέρα και προς το τέλος Σεπτεμβρίου θα έρθουν πυρίτιδες.Δεν θα έρθουν???
Φέρνει με τέκνα
Σιγουρα ειναι διβσσικη αν κρινω απο το κοψιμο των φυλλιδίων....ποια απ'όλες να'ναι όμως............Φέρνει με τέκνα
Σιπε, και τέκνα που έχω, η σιπε έχει ψιλά φυλλαράκια, ενώ η τέκνα είναι σαν αυτά και στο φως κάνει αυτή την απόχρωση. Για αυτό είπα φέρνει με την τέκνα . Σ4 δεν έχω αλλά πιστεύω ότι μοιάζει με την σιπε, από κάτι φυσίγγια που είχα σφάξει.Σιγουρα ειναι διβσσικη αν κρινω απο το κοψιμο των φυλλιδίων....ποια απ'όλες να'ναι όμως............
https://tenor.com/7STL.gifΝα θείε μας,....παρε μια επίκαιρη λόγο έναρξης αύριο, ιδια
"ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ...
View attachment 90149View attachment 90150
View attachment 90148
@Kostas ContraDosi δώσε σεταπ ! Εχεις προσωπικότητα ; Σεταπ ρε θα δώσεις για να το δει ο κοσμος όλος !Απλα...υπεκφυγές και δικαιολογιες....Το να πεις ενα ψεμα ειναι πολυ ευκολο !!!
Το να το σκεπασεις πολυ δυσκολο...!!!
Μονος σου επεσες στην παγιδα σου....
Δωσε σεταπ.....δεν θα δωσεις...το ηξερα απο την αρχη....γιατι εμενα ΔΕΝ μπορεις να με κοροιδεψεις .
Και εγω ηρεμα γραφω....απλα λεω αληθειες που ισως σε ενοχλουν....δεν ειναι αντιπαραθεση...απλα σου
ζηταω αποδειξεις ....ΕΑΝ δεν φοβασαι...
Δωσε σεταπ....και ΑΝ βγαλουν αυτα που δειχνεις ....στο ξανα λεω....θα σε παραδεχτω !!!
ΥΓ. Λαθος ''αγιο'' βρηκες να αναψεις λαμπαδα...δεν ηξερες οτι θα τσεκαρω ???
Μεχρι να μου δωσεις σεταπ....ασε τους αλλους να πιπιλανε τις καραμελες σου Κωστή ....
Χθες περνώντας από Κολωνάκι είδα δύο τσίχλες και έναν κότσυφα.....Άδεια δε βγάζω, μόνο αν γεμίσει μέχρι και το Κολωνάκι με τσίχλες ...