Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καποια μπορει να τα εχεις, απο κει κ μετα, δεν εχεις κανενα σεταπ μου...κι οσα σεταπ εχεις, τα εχεις κανει λογο αρκετου ελευθερου χρονου που δισθετεις, εγω, αν διαθεσω χρονο, θαδιξω πολλα, αλλα ΔΕΝ εχω ελευθερο χρονο....κ αυτο που βλεπεις παρακατω, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, οσο κ αν χτυπας το πισινο σου κατω....
Εχω κι αυτο, σου αρεσει...;;;

View attachment 90157View attachment 90158View attachment 90159

Μονος σου ελεγες ξανα κ ξανα, πως αν στρωσω κωλο κατω, βγαζω αγγελους, να καποιοι αγγελοι λοιπον, επιδη "με προκαλείς" αλλιως θα παρεμενα σιωπιλος κ ταπεινος...σεταπ ΔΕ βαζω...
Κι επιδη στα γραφω ηρεμα κ χωρις να θελω αντιπαραθεση, σκεψου οτι μπορει να ημουν ο εγγονός σου κ να μη συνεχιζεις να μου μιλας ετσι, αλλα εσυ εχεις ορεξη.....εγω σαν πιο σοφός, ΟΧΙ................καλα να εισαι κυρίως κι ας λες οτι θελεις...βερεσε τα ακουω...και μερικα μελοι εδω, ξερουν τι ανθρωπος ειμαι...
Καλο βραδυ κ.Νικο μας!!

Απλα...υπεκφυγές και δικαιολογιες....Το να πεις ενα ψεμα ειναι πολυ ευκολο !!!
Το να το σκεπασεις πολυ δυσκολο...!!!
Μονος σου επεσες στην παγιδα σου....
Δωσε σεταπ.....δεν θα δωσεις...το ηξερα απο την αρχη....γιατι εμενα ΔΕΝ μπορεις να με κοροιδεψεις .
Και εγω ηρεμα γραφω....απλα λεω αληθειες που ισως σε ενοχλουν....δεν ειναι αντιπαραθεση...απλα σου
ζηταω αποδειξεις ....ΕΑΝ δεν φοβασαι...
Δωσε σεταπ....και ΑΝ βγαλουν αυτα που δειχνεις ....στο ξανα λεω....θα σε παραδεχτω !!!

ΥΓ. Λαθος ''αγιο'' βρηκες να αναψεις λαμπαδα...δεν ηξερες οτι θα τσεκαρω ???
Μεχρι να μου δωσεις σεταπ....ασε τους αλλους να πιπιλανε τις καραμελες σου Κωστή ....

Να θείε μας,....παρε μια επίκαιρη λόγο έναρξης αύριο, ιδια
"ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ... 🙃
View attachment 90149View attachment 90150
View attachment 90148

Καποια μπορει να τα εχεις, απο κει κ μετα, δεν εχεις κανενα σεταπ μου...κι οσα σεταπ εχεις, τα εχεις κανει λογο αρκετου ελευθερου χρονου που δισθετεις, εγω, αν διαθεσω χρονο, θαδιξω πολλα, αλλα ΔΕΝ εχω ελευθερο χρονο....κ αυτο που βλεπεις παρακατω, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, οσο κ αν χτυπας το πισινο σου κατω....
Εχω κι αυτο, σου αρεσει...;;;

View attachment 90157View attachment 90158View attachment 90159

Μονος σου ελεγες ξανα κ ξανα, πως αν στρωσω κωλο κατω, βγαζω αγγελους, να καποιοι αγγελοι λοιπον, επιδη "με προκαλείς" αλλιως θα παρεμενα σιωπιλος κ ταπεινος...σεταπ ΔΕ βαζω...
Κι επιδη στα γραφω ηρεμα κ χωρις να θελω αντιπαραθεση, σκεψου οτι μπορει να ημουν ο εγγονός σου κ να μη συνεχιζεις να μου μιλας ετσι, αλλα εσυ εχεις ορεξη.....εγω σαν πιο σοφός, ΟΧΙ................καλα να εισαι κυρίως κι ας λες οτι θελεις...βερεσε τα ακουω...και μερικα μελοι εδω, ξερουν τι ανθρωπος ειμαι...
Καλο βραδυ κ.Νικο μας!!

Σβήστες Κωστή.....Οσο τις αφηνεις και τις βλεπουν....καταλαβαινουν ποσο δηθεν εισαι και εκτιθεσαι... !!!
Ατυχές το ΜΟΝΤΑΖ σου....
Εκτος και εαν τις ανεβασες για πλακα....Για πλακα...οκ μια χαρα ειναι !!! Αυτο το 80 μετρα ''εγραψε''... :D
Δεν σου ξανα λεω να δωσεις σεταπ....Δεν εχεις....ουτε υπαρχουν τετοια σεταπ....
Απλα γινεσαι ρεζιλι..
Τωρα ΕΑΝ μια στο εκατομμυριο ισως να κανω λαθος...
Απεδειξε μου οτι κανω λαθος...και γραψε τα σεταπ σου....''ονειρα θερινης νυκτος''....:D:D

Δεν θα έρθουν???
Μου είπαν ανοίγουν οι εισαγωγείς από Δευτέρα και προς το τέλος Σεπτεμβρίου θα έρθουν πυρίτιδες.
Δεν πιστεύω πλέον τίποτα, είμαι πολύ απογοητευμένος. Εκτιμήσεις κάνουν και ελπίδες πετάνε στον αέρα.
Άχρηστοι εισαγωγείς, άχρηστοι έμποροι, άχρηστες κυνηγητικές οργανώσεις που δεν ασχολούνται με αυτή την τόσο παραδοσιακή και στενά συνδεδεμένη με το κυνήγι δραστηριότητα όπως η ιδιογόμωση. Να μαμηθούνε όλοι. Άδεια δε βγάζω, μόνο αν γεμίσει μέχρι και το Κολωνάκι με τσίχλες θα πάω να βγάλω και αυτή στο δασαρχείο.

Έκανα ένα σοβαρό λάθος ,τράβηξα με το iPhone από πολύ κοντά φωτογραφία. Οι κόκκοι δεν είναι όπως φαίνονται στη φωτογραφία είναι πολυ ψηλή παρα πολυ ψηλή, υπάρχει περίπτωση να είναι μιλεριτ;
Τις τρεις μαύρες καλλονές της γνωρίζω πολύ καλά, ο κόκκος αυτηνής που έχω τραβήξει φωτογραφία είναι πολύ πιο μικρός ακόμα και από την S4

Σιγουρα ειναι διβσσικη αν κρινω απο το κοψιμο των φυλλιδίων....ποια απ'όλες να'ναι όμως............
Σιπε, και τέκνα που έχω, η σιπε έχει ψιλά φυλλαράκια, ενώ η τέκνα είναι σαν αυτά και στο φως κάνει αυτή την απόχρωση. Για αυτό είπα φέρνει με την τέκνα . Σ4 δεν έχω αλλά πιστεύω ότι μοιάζει με την σιπε, από κάτι φυσίγγια που είχα σφάξει.

Απλα...υπεκφυγές και δικαιολογιες....Το να πεις ενα ψεμα ειναι πολυ ευκολο !!!
Το να το σκεπασεις πολυ δυσκολο...!!!
Μονος σου επεσες στην παγιδα σου....
Δωσε σεταπ.....δεν θα δωσεις...το ηξερα απο την αρχη....γιατι εμενα ΔΕΝ μπορεις να με κοροιδεψεις .
Και εγω ηρεμα γραφω....απλα λεω αληθειες που ισως σε ενοχλουν....δεν ειναι αντιπαραθεση...απλα σου
ζηταω αποδειξεις ....ΕΑΝ δεν φοβασαι...
Δωσε σεταπ....και ΑΝ βγαλουν αυτα που δειχνεις ....στο ξανα λεω....θα σε παραδεχτω !!!

ΥΓ. Λαθος ''αγιο'' βρηκες να αναψεις λαμπαδα...δεν ηξερες οτι θα τσεκαρω ???
Μεχρι να μου δωσεις σεταπ....ασε τους αλλους να πιπιλανε τις καραμελες σου Κωστή ....
@Kostas ContraDosi δώσε σεταπ ! Εχεις προσωπικότητα ; Σεταπ ρε θα δώσεις για να το δει ο κοσμος όλος !

Status
Not open for further replies.
Back