Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ενημέρωση στους φίλους ιδιογομωτές .
Τελικά ναί είναι το νέο lot της CSB1 .
Με διαβεβαίωσε ο προμηθευτής .
Επίσης σήμερα φίλος που του τόλεγα μου είπε ότι του έτυχε με CSB5 .Εκεί που το δοσομετρικό MEC έβγαζε με την παλιά 1.40
το ίδιο με την νέα έδιδε 1.25.
Η δοσολογία(βάρος) όμως γεμίσματος παραμένει ίδια 1.70 csb1 -1.40 CSB5 καί με τις νέες πυρίτιδες μειώνοντας έτσι ανεπαίσθητα τον κενό χώρο κλεισίματος οι νέες
Δοκίμασα σήμερα ένα πολύ δουλεμένο set up της προηγούμενης με την νέα CSB 1 για να ξενοιάσω .
Μια χαρά ίδια ακριβώς είναι κέντησε την Α4 στα 35μ με τσόκ 3* Beretta 686 silver pigeon
12/67.40 CSB1 CX2000 1.65 X32 N.9 Biorientabile 18 6* 56.50
free online image hosting

Αρχιζω και...ζαλιζω με ερωτησεις....
Θελω να παω και 2 πυριτιδες για cal.16 οχι πιο πολλες...
Η μια θα ειναι sipe ή tecna, η αλλη? .think. τι προτεινετε?
Διονύση μιας και το 16άρι αν τελικά καταλήξεις σε αυτό η γόμωσή του είναι τα 28γρ. δεν έχει μάγκνουμ γομώσεις και είναι ντελικάτα τουφέκια, καλύτερα να παραμήνεις στην γόμωσή του έως το πολύ τα 30γρ. Άρα θα πας σε σίπε παρά σε τέκνα. Όχι ότι δεν κάνει αλλά αλλά.

Διονύση μιας και το 16άρι αν τελικά καταλήξεις σε αυτό η γόμωσή του είναι τα 28γρ. δεν έχει μάγκνουμ γομώσεις και είναι ντελικάτα τουφέκια, καλύτερα να παραμήνεις στην γόμωσή του έως το πολύ τα 30γρ. Άρα θα πας σε σίπε παρά σε τέκνα. Όχι ότι δεν κάνει αλλά αλλά.
και η δέυτερη? ΑΟ, Α1 ειναι παρομιες? η CSB5?

Δεν γνωρίζω, αλλά νομίζω ότι η απάντηση θα είναι: με σωστό στήσιμο!
Χρήστο αυτό εννοείται......
Εγώ που δεν είμαι τόσο ανήσυχο πνευμα (ίσως λόγω χρόνου) και θέλω δυο τρία σεταπ για τα κυνηγια μου με μια πυριτιδα όλο τον καιρό θα μπορουσε να ήταν η sipe;

Αρχιζω και...ζαλιζω με ερωτησεις....
Θελω να παω και 2 πυριτιδες για cal.16 οχι πιο πολλες...
Η μια θα ειναι sipe ή tecna, η αλλη? .think. τι προτεινετε?

Η γνωμη μου ειναι οτι με την SIPE εσαι απολυτα καλυμμενος για ολα σου τα κυνηγια.
Την Τεκνα οπως πολυ σωστα εγραψε ο φιλος PPV ''δουλευει''......... αλλα αλλα... αστην για αργοτερα
οταν θα εχεις περισσοτερη εμπειρια....Η Τεκνα σε cal 16 αν δεν την ξερεις.......... παιζεις με την φωτια.!!!

Θα μπορούσε η sipe να είναι η πυρίτιδα για όλους τους καιρούς και για όλα τα θηράματα;;;
Για όλους τους καιρούς και όλα τα θηράματα ναι. Αλλά όχι για όλα τα βάρη γομώσεων! Όχι πάνω από 35 και με πολύ προσοχή τα36 γραμμάρια σε χοντρά σκάγια και ρελιαστό κλείσιμο. Και όχι για πολύ ελαφριά όπλα λόγο κλωτσιάς!
Και μαζί με την Τεκνα είσαι καλυμένος από 28 έως μάγκνουμ γομώσεις και σε όλα τα διαμετρήματα.

Η αυθεντικη συσκευασια ενδεχεται να ειναι διαφορετικο λοτ απο αυτη που θα βρεις συσκευασμενη.

Επισης εχω ενσταση οσον αφορα τις διβασικες για πυριτιδες ολου του χρονου, αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη

Status
Not open for further replies.
Back