Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπαρχει διαθέσιμη Νίκο ξέρεις; Τι έχεις δει στα σεταπ σου; Εύκολη η δύσκολη;
Ευχαριστώ!

Ναι απ'οτι ξερω ειναι διαθεσιμη....και θα σου θα κανει ΟΛΑ τα κεφια...... μεχρι τα 30 γραμμαρια.
Ευκολοδουλευτη...πολλα τα σεταπ....απο τα 30 γραμμαρια + προσεχε βγαζει δοντια...η γνωμη μην την
πας. Την εχω δοκιμασει στα 31 -32...μου εβγαλε δοντια....28 - 29 - 30 κελα'ι'δαει φιλε!!!!

Και τα lambro series...νομίζω έχουν AS...
Να σου πω....θες να πάρεις AS και εγώ csb5 να κάνουμε κόντρα; :p :p :p
Όλα τα 28αρια Lambro (πράσινο sporting, series 2, series 3) έχουν AS εκτός το series 5 που έχει 206V ... Προσωπικά τόσο την AS όσο και τη CSB5 τις θεωρώ εξαιρετικές και "εύκολες" πυρίτιδες, απ'ότι έχω δει οποιαδήποτε δόση από 1,35 έως και 1,45 ( ίσως και λίγο παραπάνω) πάντα βγάζουν πολύ καλές τουφεκιές !

Όλα τα 28αρια Lambro (πράσινο sporting, series 2, series 3) έχουν AS εκτός το series 5 που έχει 206V ... Προσωπικά τόσο την AS όσο και τη CSB5 τις θεωρώ εξαιρετικές και "εύκολες" πυρίτιδες, απ'ότι έχω δει οποιαδήποτε δόση από 1,35 έως και 1,45 ( ίσως και λίγο παραπάνω) πάντα βγάζουν πολύ καλές τουφεκιές !
Τα series δεν τα χω δοκιμάσει αλλά με το Σπόρτιγκ δεν θα ξεχάσω μια βολή σε μακρινή φασα με νοτια....ίσως τυχαία φάση αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση...
Ευχαριστώ Στέλιο!!!

Κώστα ποιες δουλεύεις γενικά?
Έχω 5 πυρίτιδες Τόλη....η Α1 κ η Aquila είναι σε parking αναμονής....τις πείρα από σπόντα.
Κυρίως όμως δουλεύω τη Sipe,τη GP
Πρόσφατα πήρα κ τη CH6 που είναι νέα στα χέρια μου και την ψάχνω λίγο
σιγά-σιγά και ίσως γίνει ο αντικαταστάτη της GP διότι ο Κένταυρος ΔΕΝ....:rolleyes::rolleyes:

Είδες καλά σκοτώματα Βίκτωρα;;;
Σκέφτομαι να τη δοκιμάσω αυτή τη σκοπευτική αν μας αφήσουν να κυνηγήσουμε.
Στο σκοπευτηριο την εκαψα σχεδον ολη. Εχει μεινει κανα 150γρ για το κυνηγι οταν ανοιξει. Στο σκοπευτηριο παντως την καταευχαριστηθηκα

Έχω 5 πυρίτιδες Τόλη....η Α1 κ η Aquila είναι σε parking αναμονής....τις πείρα από σπόντα.
Κυρίως όμως δουλεύω τη Sipe,τη GP
Πρόσφατα πήρα κ τη CH6 που είναι νέα στα χέρια μου και την ψάχνω λίγο
σιγά-σιγά και ίσως γίνει ο αντικαταστάτη της GP διότι ο Κένταυρος ΔΕΝ....:rolleyes::rolleyes:
Από αυτές που είπες νομίζω η Α1 θα σε καλύψει στα 30 εως 33 γρ. Δε ξέρω αν στήνεται στα 28 γιατί δεν την έχω δοκιμάσει εκεί.
Και θα είναι μια χαρά κυνηγετικές γομωσεις φιλικές. ;)

η GP ειναι κριμα που δεν ερχεται Ελλαδα πλεον. Πολυ αξιοπροσεκτο υλικο
Ναι ρε Βίκτωρα, πραγματικά είναι υλικό special...τα βρείκα γρήγορα μαζί τις.
ευτυχώς έχω ακόμη 700gr και θα γίνω τσιγκούνης ιδικά σε αυτή...θα την έχω μόνο για μπεκάτσα κ ορτύκι για να μη μου τελειώσει γρήγορα..... .big smile.
Εντομεταξύ ο Κένταυρος δν φέρνει έστω και την F2x32 βρε γαμώτο......αλλά τι να κάνουμε....θα την βρούμε την άκρη με καμιά άλλη.....

Status
Not open for further replies.
Back