Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπερανω κριτικης ειναι μονο ο θεος φιλε!! :)

Δεν καταλαβα ομως....δλδ το cx2000-1,75X33-N7,5 -SG22-57,80 -εχει μονο 591 bar...???
Ρωταω για να ξερω....ειλικρινα δεν καταλαβα....να το θεωρησω δεδομενο ??
Ναί να το θεωρήσεις ορθό κ.Νίκο
Αν υπολογίσεις ότι έμεινε πιό ''ψηλά '' στο ρέλιασμα και σε συνδυασμό υποθέτω ένα
πολύ μαλακό πλαστικό κάλυκα + του ότι ρελιάζουν 1 φορά ενώ εσύ αν θυμάμαι καλά διπλορελιάζεις
και νά την διαφορά .

Υπερανω κριτικης ειναι μονο ο θεος φιλε!! :)

Δεν καταλαβα ομως....δλδ το cx2000-1,75X33-N7,5 -SG22-57,80 -εχει μονο 591 bar...???
Ρωταω για να ξερω....ειλικρινα δεν καταλαβα....να το θεωρησω δεδομενο ??
Νικο εχεις δικιο εννοούσα πως τον θεωρουν απο τους πλέον αξιόπιστους. Λιγα είναι 600 bar?

Ναί να το θεωρήσεις ορθό κ.Νίκο
Αν υπολογίσεις ότι έμεινε πιό ''ψηλά '' στο ρέλιασμα και σε συνδυασμό υποθέτω ένα
πολύ μαλακό πλαστικό κάλυκα + του ότι ρελιάζουν 1 φορά ενώ εσύ αν θυμάμαι καλά διπλορελιάζεις
και νά την διαφορά .

Νικο εχεις δικιο εννοούσα πως τον θεωρουν απο τους πλέον αξιόπιστους. Λιγα είναι 600 bar?

Οκ. Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο...Ναι Λαμπη διπλορελιαζω στους ημιδιαφανους καλυκες φιλε
για να μενουν στο αρχικο υψος ρελιασματος...Εσυ το γνωριζεις το προβλημα που εχουν αυτοι οι καλυκες.

Λευτερη δεν με ενδιαφερει εαν ειναι λιγα η πολλα....αυτο που εχει σημασια για μενα ειναι οτι εχω
ενα σεταπ απο εγκυρο βλητικο σταθμο.... με 591 bar που θα το δοκιμασω στον ωμο μου...αυτο για
μενα λεει πολλα....παρα πολλα!!!! :)

Νίκο δεν ριχνω πολλά φυσίγγια οπως εσυ. ( ριχνω πιο πολλά σε δοκιμές) , αυτο που αισθάνομαι στο κλωτσημα είναι πως χωρίς ενα πολύ παχύ πελμα εχω πρόβλημα , ενω με το πελμα ποτέ. Ασε που πιο πολύ με ενοχλεί το οξυ αποτομο κλωτσημα παρα το αργο και βαρύ.

Τα αποτελέσματα που έδωσε το κανονάκι είναι απολύτως φυσιολογικά και αναμενόμενα σύμφωνα με το διαφορετικό κλείσιμο .
Επίσης ορθές και λογικές οι παράμετροι -στοιχεία που θέλεις να μάθεις για το συγκεκριμένο διάγραμμα .
Αν θυμάμαι καλά το ogivale χρειάζεται + 0.10 πυρίτιδα για να πιάσει τις επιδόσεις του εξάπτυχου όπως και το απλό
ρέλι όπως όλοι γνωρίζουμε +0.05
Παραπάνω πολυ το paci Λάμπη για να πιασει το αστέρι, κ μην ξεχνάτε, σε καραμπίνα δεν μπαίνει

Παίδες μια ερώτηση.
Μπορεί κάποιος να μου πει το "range" της πυρίτιδας Sidna;;
Kωστα δεν ξέρω αλλά από ότι έχω δει απο τα εμπορικά είναι στα 34γρ...

Το sidna του κυργια(το παλιο τουλάχιστον γιατί τώρα δεν ξέρω τι γεμίζει..)

Και επίσης στην παλια σειρά της Nsi που έχει δώσει ονομασίες στα φυσίγγια ανάλογα με την πυρίτιδα που τα γεμιζε, το "sidna' το γέμιζε στα 34γρ(αν θες θα σου πω την συνταγή του αλλά όχι τώρα γιατί δεν την έχω προχειρη..)
Δεν νομίζω κ να ήταν τυχαία η επιλογή βάρους σκαγίων.......

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back