Σ΄ευχαριστώ Γιώργο. Και είναι σε έλλειψη όλες γενικώς ακόμη και για την ίδια την εταιρία που βγάζει τα φυσίγγια B&P;G-2000-3000
Mb-32-36
M92s
Gp
F2-28-32-36
Αυτές πωλούνται για ιδιογωμοση
Και mg2-Nike-db-Al-m410/3 που νομίζω ότι δεν κυκλοφορούν
Σ΄ευχαριστώ Γιώργο. Και είναι σε έλλειψη όλες γενικώς ακόμη και για την ίδια την εταιρία που βγάζει τα φυσίγγια B&P;G-2000-3000
Mb-32-36
M92s
Gp
F2-28-32-36
Όχι Χρήστο το θέμα περιορίζεται στην εισαγωγή πυριτιδων για την χώρα μας αν δεν κάνω λάθος...Σ΄ευχαριστώ Γιώργο. Και είναι σε έλλειψη όλες γενικώς ακόμη και για την ίδια την εταιρία που βγάζει τα φυσίγγια B&P;
Μ410 Μου εδωσε ενας φιλος ενα μισοκιλο ειχε παρει μπολικηG-2000-3000
Mb-32-36
M92s
Gp
F2-28-32-36
Έγινε καμία δοκιμή;;Μ410 Μου εδωσε ενας φιλος ενα μισοκιλο ειχε παρει μπολικη
Το βαρύ πυροβολικό της b&p... υλικό από άλλο πλανήτη...Η mg2 ειναι το κατι αλλο απο τα 38-42 γρ
εγω οχι ακομα που να τα προλαβουμε ολα γιωργο αλλα αυτος γεμισε 36αρια 3ιντζα μονοβολα με δικο του βλημα απο καλουπι 18γραμ Σαν G3 κανουν πολυ καλαΈγινε καμία δοκιμή;;
Στήνεται από τα 34γρ ~ 46γρ στην ιταλική ιδιογόμωση.Η mg2 ειναι το κατι αλλο απο τα 38-42 γρ
Η mg2 ειναι το κατι αλλο απο τα 38-42 γρ
Το βαρύ πυροβολικό της b&p... υλικό από άλλο πλανήτη...
Στήνεται από τα 34γρ ~ 46γρ στην ιταλική ιδιογόμωση.
Μιχαλε να ρθουν αλλα να μην ξαναχαθουν στον δρομο να τις βλεπουμε πιο συχνα..πραγματικα mg2 και gp κακως λειπουν απο την ελληνικη αγοραΈρχεται , είναι στο δρόμο !!
Και η sipe φίλε στα εμπορικά ένα μάτσο χάλια είναι στα περισσότερα.. με ιδιογομωση όμως ραπτομηχανή....Την έχετε ρίξει την mg2; Εγώ που έριξα κάτι mythos 4 αρια στα 36 γρ δεν..... Σαν πολύ γρήγορα είναι για τα γούστα μου.
Απλά δεν Θεοποιώ πυρίτιδες, φυσίγγια ναι, πυριτιδες ποτέ. Η κουτσή Μαρία πλέον, το πρώτο που ρωτάει είναι.....με τι είναι γεμισμένο; Ασχέτως που μπορεί αν θα δει μπαρούτι να την περάσει για μπαχαρικό. Κάποτε μπορεί να επηρεαζόμουν με τις μπαρούτες, τώρα έχοντας δει λίγα πράγματα, κρίνω μόνο το φυσιγγι.Γιωργο αν την εριξες σε εμπορικο και ηταν γρηγορο φαντασου στα χερια ενος εμπειρου ιδιογομωτη τι μπορει να κανει
Και ιδιογομωση οχι παντα..ειναι λιγο ιδιοτροπη αν δεν της φερθεις με φροντιδα και προδερμ δεν προκειται να σου δειξει ποτε τα δοντια της..αλλιως ομως θεριζει σαν χαροςΚαι η sipe φίλε στα εμπορικά ένα μάτσο χάλια είναι στα περισσότερα.. με ιδιογομωση όμως ραπτομηχανή....
Καμια πυριτιδα δεν γινεται να την θεοποιησεις και καλα κανεις..οσο καλη και να ναι οσο και ακριβη και χιλια δυο αλλα αν δεν την στησεις με αρμονια στα υλικα της προσεχωντας καψυλια γραμμαρια σκαγια κλπ απλα θα βγαλεις ενα φυσιγγι μονο για κανα γαμο..το παν ειναι να την δοκιμασεις και να την μαθεις καλα για να λες μετα τι πυριτιδαρα ειναι αυτηΑπλά δεν Θεοποιώ πυρίτιδες, φυσίγγια ναι, πυριτιδες ποτέ. Η κουτσή Μαρία πλέον, το πρώτο που ρωτάει είναι.....με τι είναι γεμισμένο; Ασχέτως που μπορεί αν θα δει μπαρούτι να την περάσει για μπαχαρικό. Κάποτε μπορεί να επηρεαζόμουν με τις μπαρούτες, τώρα έχοντας δει λίγα πράγματα, κρίνω μόνο το φυσιγγι.
Μιχαλε να ρθουν αλλα να μην ξαναχαθουν στον δρομο να τις βλεπουμε πιο συχνα..πραγματικα mg2 και gp κακως λειπουν απο την ελληνικη αγορα
Γιωργο αν την εριξες σε εμπορικο και ηταν γρηγορο φαντασου στα χερια ενος εμπειρου ιδιογομωτη τι μπορει να κανει
Απλά δεν Θεοποιώ πυρίτιδες, φυσίγγια ναι, πυριτιδες ποτέ. Η κουτσή Μαρία πλέον, το πρώτο που ρωτάει είναι.....με τι είναι γεμισμένο; Ασχέτως που μπορεί αν θα δει μπαρούτι να την περάσει για μπαχαρικό. Κάποτε μπορεί να επηρεαζόμουν με τις μπαρούτες, τώρα έχοντας δει λίγα πράγματα, κρίνω μόνο το φυσιγγι.
Εγω Μιχαλε 2χω στο μυαλο μου την μουρμουρα της γυναικας μολις δει 5-6 βαζακια με πυριτιδες μεσα στο σπιτι..ακομα δεν εχω κατασταλαξει πως θα την γεμισω αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα την ριξω στα δραμιαΜίλτο έχω ήδη στο μυαλό μου εδώ και μερικούς μήνες πως θα τη στήσω !!
Αν δεν πιάσω τα 450m/s να μη με λένε Μίχαλο !!