12 αμονταριστα συνεχομενα λεπτα απο χαλαρο πρωινο κυνηγι
Ωρεα η V3 αλα και αυτος που την.κραταει πολυ καλος ναστε παντα.καλα πεδια.και να.μποριτε να ζητε τετιες στηγμες!!!!12 αμονταριστα συνεχομενα λεπτα απο χαλαρο πρωινο κυνηγι
12 αμονταριστα συνεχομενα λεπτα απο χαλαρο πρωινο κυνηγι
Ωρεα η V3 αλα και αυτος που την.κραταει πολυ καλος ναστε παντα.καλα πεδια.και να.μποριτε να ζητε τετιες στηγμες!!!!12 αμονταριστα συνεχομενα λεπτα απο χαλαρο πρωινο κυνηγι
Ωραιος ο Παυλος!!! Παιδια παρτε μια προγευση απο το FIAT ..... γιατι συντομα θα δειτε το FERRARI !!!12 αμονταριστα συνεχομενα λεπτα απο χαλαρο πρωινο κυνηγι
Ωραιος ο Παυλος!!! Παιδια παρτε μια προγευση απο το FIAT ..... γιατι συντομα θα δειτε το FERRARI !!!![]()
Παυλο δεν σε βλεπω και σε πολυ καλη φορμα οπως το χειμωνα....τι εγινε σε ματιασανεΕνα μικρο δειγμα απο το περασμα στη Ν. Αφρικη.
Του έμπαινε η καπνά στα μάτια από το V3 και δεν έβλεπεΠαυλο δεν σε βλεπω και σε πολυ καλη φορμα οπως το χειμωνα....τι εγινε σε ματιασανε![]()
Παυλο δεν σε βλεπω και σε πολυ καλη φορμα οπως το χειμωνα....τι εγινε σε ματιασανε![]()
Και μετα με λενε εμενα προληπτικο που εχω πανω μου σκορδα,βαζω το σωβρακο αναποδα και που και που ριχνω και καμια μουτζα ετσι για να ειμαι σιγουροςΓρηγορη απο το ψυχολογικο πολεμο που μου εκανε ο Τολις ειχα κοπει φιλε. Απο το θα μου μεινει το οπλο στο χερι, μεχρι που θα τυφλωθω απο τη μπαρουτιλα και θα κοψω τον αντιχειρα μου στο γεμισμα ακουγα συνεχεια. Βεβαια εγω για σπασιμο ουτε γυαλια ουτε γαντια φορουσα και τα ψιλοκαταφερα![]()
Ρε φίλε δεν το ειχα σκεφτει αυτό..asking.Και μετα με λενε εμενα προληπτικο που εχω πανω μου σκορδα,βαζω το σωβρακο αναποδα και που και που ριχνω και καμια μουτζα ετσι για να ειμαι σιγουρος
Η αληθεια ειναι πως οντως τον "πεθανα" τον Παυλαρα ...αλλα τα τσακισε ...βεβαια το αλλο V3 ηταν για τα μπαζα, το παλικαρι το στειλε στον αντιπροσωπο, μαυριλα, Missfires , εμπλοκες κλπ κλπ ...εστω ειχαν 50% επιτυχιαΓρηγορη απο το ψυχολογικο πολεμο που μου εκανε ο Τολις ειχα κοπει φιλε. Απο το θα μου μεινει το οπλο στο χερι, μεχρι που θα τυφλωθω απο τη μπαρουτιλα και θα κοψω τον αντιχειρα μου στο γεμισμα ακουγα συνεχεια. Βεβαια εγω για σπασιμο ουτε γυαλια ουτε γαντια φορουσα και τα ψιλοκαταφερα![]()
Παύλε πολύ καλές τουφεκιές!12 αμονταριστα συνεχομενα λεπτα απο χαλαρο πρωινο κυνηγι
Παύλο μην πεις πάνω από 40 γι αυτές γιατί θα πιασω το κράξιμο!!Παύλε πολύ καλές τουφεκιές!
Να υποθέσω ότι το Anconda είναι το mid; Θέλω να μας πεις αν μπορείς, την εκτίμησή σου για τις αποστάσεις των βολών σου στο 3:04 στο 8:01 και στο 8:56. Θα ήθελα και στο 11:55 αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να διακρίνω το πουλί και δεν θα βγάλω συμπέρασμα. Πάντως πρέπει να ήταν πολύ μακρινή βολή γιατί μου φαίνεται ότι πέφτει από το πουθενά...![]()
Παύλε πολύ καλές τουφεκιές!
Να υποθέσω ότι το Anconda είναι το mid; Θέλω να μας πεις αν μπορείς, την εκτίμησή σου για τις αποστάσεις των βολών σου στο 3:04 στο 8:01 και στο 8:56. Θα ήθελα και στο 11:55 αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να διακρίνω το πουλί και δεν θα βγάλω συμπέρασμα. Πάντως πρέπει να ήταν πολύ μακρινή βολή γιατί μου φαίνεται ότι πέφτει από το πουθενά...![]()
οχι εδω δεν λεω Τολι. Οι πολυ μακρινες ειναι σε αλλα κομματιαΠαύλο μην πεις πάνω από 40 γι αυτές γιατί θα πιασω το κράξιμο!!
Mpaaa malon gia DOODGE VIPER MOY KANEI.Ωραιος ο Παυλος!!! Παιδια παρτε μια προγευση απο το FIAT ..... γιατι συντομα θα δειτε το FERRARI !!!![]()
Μπραβο ρε φιλε αυτεςνειναι τουφεκιες. Πολες απο αυτες ειναι 50+.Πεμπτη απογευματινο λιγο πριν την καταιγιδα. 10 λεπτα αμονταριστο κυνηγι
Πεμπτη απογευματινο λιγο πριν την καταιγιδα. 10 λεπτα αμονταριστο κυνηγι
πολυ δυναμη η rem.μπραβο παυλαραΠεμπτη απογευματινο λιγο πριν την καταιγιδα. 10 λεπτα αμονταριστο κυνηγι
Μπραβο πολυ ομορφες τουφεκιεςΠεμπτη απογευματινο λιγο πριν την καταιγιδα. 10 λεπτα αμονταριστο κυνηγι