Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερίζω την παρέα.
Απο χθες το απογευμα η κατάστασή μου επιδεινώθηκε πολύ και είμαι καθηλωμένος .Τώρα αισθάνομαι πράγματι οτι με πήρε απο κάτω.Ανυπομονώ όταν θα μπορώ πια ,να κανω μαγνητική να δω τι γίνετσι
Πέρασα μια δύσκολη νύχτα και απο τις 5 το πρωί ξεκίνησα τις ενέσεις.
Και όλα αυτά τώρα που είχα προβλήματα με την μάνα μου και 15 μέρες πριν φύγω με άδεια, που με περίμεναν και ένα σωρό δουλειές στο χωριό.
Δημητρη περαστικα και υπομονη εχω ερθει στην θεση σου και να φανταστεις δεν μπορουσα να κουνησω και το αριστερο μου ποδι χτυπαγε νευρο και δεν εκανε καμμια κηνηση:( καμια υπομονη και γρηγορα παλι ορθιος.:)

Καλημέρα στα παιδιά.

Φώτη περαστικά στην γυναίκα σου.

Κάπως έτσι.Εντονος πόνος σε όλη την περιοχή και ακόμη μεγαλύτερος στο αριστερό ισχύο με μούδιασμα στα δάχτυλα.
Στο ΚΑΤ μου ειπαν οξεία ισχυαλγία και οσφυαλγία και πως πρέπει να βρω μια καλή ...φυσικοθεραπεύτρια..sarcastic.
Σήμερα αρχισα πραγματικά να απελπίζομαι.Υποφέρω απο τον πόνο αν επιχειρήσω να σηκωθώ απο το κρεβάτι .Δεν μπορώ να ισιώσω το κορμί και το πόδι δεν τεντώνει.Σαν γονατιστός για να παω μέχρι το μπάνιο βογκώντας σαν ετυμόγεννη.
Μάλλον πρεπει να αρχίσω ενέσεις γιατί τα χαπια δεν κάνουν τίποτα

Εμ εγώ τα έλεγα να σου στείλω δυο μπαρόβιες αλλά δε με ακούς..yelling.
Περαστικά Δημήτρη εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Δημήτρη μην απελπίζεσαι φίλε. Πήγαινε σε σωστούς γιατρούς, κάνε ό,τι σου πούνε ενώ παράλληλα να φέρνεις στο μυαλό σου εικόνες να περνούν από πάνω σου τεράστια κοπάδια από φάσσες!

Καλημέρα σας

Ρε συ Χρήστο μην του λες τέτοια θα αρχίσει τα καντήλια και θα γίνει χειρότερα. .sarcastic.

.......... ενώ παράλληλα να φέρνεις στο μυαλό σου εικόνες να περνούν από πάνω σου τεράστια κοπάδια από φάσσες!

Αυτό έκανα και τώρα κατεβάζω κσντήλια γιατί δεν μπορώ να σηκωθώ να μαζέψω τις χτυπημένες.....buy buy.

Last edited:
Έλα αγόρι μου, μην λες τέτοια. Μήπως θες να ακυρώσουμε το Σαββατιάτικο η να κατεβάσουμε μια πολυθρόνα να κάτσεις;
Γιώργο αν ειμαι έτσι ,που δεν νομίζω να αλλάξει τιποτα μέχρι αύριο, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθω.Απο χθες πονάω τόσο πολύ που υποφέρω να παω ακόμη και στο μπάνιο.

Αυτό έκανα και τώρα κατεβάζω κσντήλια γοστί δεν μπορώ να σηκωθώ να μαζέψω τις χτυπημένες.....buy buy.
Πάρε απλά ένα σκυλάκι και τελειώνεις και με αυτό το θέμα, θα σου τις φέρνει στο κρεβάτι κατευθείαν. μήπως έφτασε η ώρα για κατοικίδιο;

Πάρε απλά ένα σκυλάκι και τελειώνεις και με αυτό το θέμα, θα σου τις φέρνει στο κρεβάτι κατευθείαν. μήπως έφτασε η ώρα για κατοικίδιο;
Exω ένα κουνέλι μαύρο.Τον Φραπέ!!!
Ομως 5 χρόνια τώρα και δεν μπορεί να απορτάρει ο ξεφτίλας.

Status
Not open for further replies.
Back