D
dionisis
Πρωινό πρωινό το παρεακι της Κονιτσας 
Καλημέρα σε όλους , να περάσετε όμορφα οτι κι αν κάνετε.
Και προπάντων μην ξεχνάτε το άφθονο και αχαλίνωτο 

Καλημέρα σε όλους , να περάσετε όμορφα οτι κι αν κάνετε.

Αργησαμε όμως κ χάσαμε τις μαύρεςΠρωινό πρωινό το παρεακι της Κονιτσας
Καλημέρα σε όλους , να περάσετε όμορφα οτι κι αν κάνετε.Και προπάντων μην ξεχνάτε το άφθονο και αχαλίνωτο
![]()
Κρυβε λογια.cool.Μας ξενύχτησε η Αλεξάνδρα και δεν ακούσαμε το ξυπνητήρι
Ρεμάλια κυνηγαραιοι , ή για όπλα και φυσίγγια θα μιλάτε ή για γκόμενες .llk.Μας ξενύχτησε η Αλεξάνδρα
Φιλαράκι μίλα καλύτεραΈχω συναντήσει στην Ελλάδα αλλά και στα ταξίδια μου ανά τον κόσμο , πολλούς ανθρώπους, όμως σαν και τους δικούς σας παλιοχαρακτήρες δεν έχω συναντήσει ....ποτέ ! .ha ha ha.
Καλημέρα σε ολους!Καλημέρα και καλό ΣΚ να περάσουμε όλοι! Καλά μόνο εγώ πίνω ελληνικό το πρωί ρε παλικάρια;
ετρωγες ξυλο κι εσυ σαν και μενα ρε τρελοκεφαλονιτη απ τη γιαγια σου να μαθεις να πινεις το φρεντο στο χωριο εεεεεεεεεεεεεεεεε?Καλημέρα σε ολους!
Εγώ Μύρο ελληνικό πίνω μόνο το χειμώνα,το καλοκαίρι φραπέ κ καμιά φορά φρεντο καπουτσίνο..
Δεν με τραβάει ο ελληνικός όταν έξω σκάει ο τζίτζικας..![]()
ετρωγες ξυλο κι εσυ σαν και μενα ρε τρελοκεφαλονιτη απ τη γιαγια σου να μαθεις να πινεις το φρεντο στο χωριο εεεεεεεεεεεεεεεεε?
![]()
Στο χωριό και στη φύση καλό είναι το υποβρύχιο όπως και το λουκουμάκι.Εδω δεν μου κάνει ορεξη .Αν σου πω ότι τρώω και βανίλια υποβρύχιο τι θα πεις..?