P
PANOUTSOS
Χρήστο μήπως είσαι ο Ζοζούλιας ;Στην υγεια σας φιλε! Να ειστε γεροί και του χρονου!
Χρήστο μήπως είσαι ο Ζοζούλιας ;Στην υγεια σας φιλε! Να ειστε γεροί και του χρονου!
Ασε φιλε πολλα καβουρια βλεπω απο τον προεδρα...Χρήστο μήπως είσαι ο Ζοζούλιας ;
Τωρα αν σου πω οτι (ξε)πεταει Σπιθες θα παραξηγηθεις;Πσσσσσσσσσσσ και με δική του έπαυλη .......... ο πιο περιζήτητος γαμπρός θα είναι από εδώ και πέρα .banana.
Όχι δεν θα παρεξηγηθώ αλλά καλά έκανες και μου το είπες , άμα ανέβουμε προς τα πάνω με την Σπίθα να τον αποφεύγουμεΤωρα αν σου πω οτι (ξε)πεταει Σπιθες θα παραξηγηθεις;.ha ha ha.
καλημέρα και καλό ΣΚ να έχουμε.
Είχαμε αφίξεις
image post
Ελπίζω αυριο να γίνει φωτογράφιση στο Σχιστό![]()
Καλησπερα σάς ΚΎΡΙΟΙ. Οι συγκεκριμένοι Τάσο είναι απικο από στεριά πρωινοι της αυγης που λέμε, το καβουρακι και ο χοχλιος της θάλασσας είναι το καλύτερο δόλωμα και από φαι άλλο τίποτα τηγανιτοι,στα κάρβουνα η γιαχνι με μπόλικο ζουμακι για να σφουγκωνεις το ζεστινο ψωμί.Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ να έχουμε..
Ωραίοι σκαροι Κωνσταντίνε!!
Διχτυσια ψάρια η με την τεχνική μπάρμπα -Τζιμης?
Βάλε το βιντεακι του στο θέμα απικο να θαυμασουμε..Γιατί απικο από βάρκα είναι στην ουσία..
Έχω φάει τηγανητούς είναι όντως πολύ νόστιμοι.Καλησπερα σάς ΚΎΡΙΟΙ. Οι συγκεκριμένοι Τάσο είναι απικο από στεριά πρωινοι της αυγης που λέμε, το καβουρακι και ο χοχλιος της θάλασσας είναι το καλύτερο δόλωμα και από φαι άλλο τίποτα τηγανιτοι,στα κάρβουνα η γιαχνι με μπόλικο ζουμακι για να σφουγκωνεις το ζεστινο ψωμί.
Το καβουρακι είναι ο θάνατος τους και το τραβηγμα που κάνει άμα αρπάξει το αγκιστρι όλα τα λεφτά.Έχω φάει τηγανητούς είναι όντως πολύ νόστιμοι.
Για απικο είναι φοβερή σκαροψαρια.Τυφλά να έχουν τα διχτυαρικα!
Έχω πιάσει με γαρίδα 5-6 φορες κατά τύχη.
Κ άλλοι τρεις που μπουκαραν μεσα σε κιουρτο..
Κ με φτυρα της θαλασσας κανεις θραυση στον σκαρο![]()
Τυχερε ολα μονοι της αυτο ειναιΚαλησπέρα από Σητεία! Χτες το μεσημέρι που γύρισα από την δουλειά,μου λέει η γυναίκα μου "φεύγουμε "και που πάμε της λέω;Σητεία έχω κλείσει ένα δωμάτιο για το τριήμερο μου λέει το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο και τα παιδιά στης μαμάς .buy buy..buy buy..buy buy.εγώ έχω κανονίσει να πάω τα σκυλάκια βόλτα αύριο της λέω δεν πάω πουθενά. Μέχρι να καταλάβει ότι έκανα πλάκα άλλαξε δέκα χρώματα. Φάγαμε και φύγαμε!!! Εδώ και μερικές φώτο....
post images
Μπράβο ρε φίλε.καλά να περασετεΚαλησπέρα από Σητεία! Χτες το μεσημέρι που γύρισα από την δουλειά,μου λέει η γυναίκα μου "φεύγουμε "και που πάμε της λέω;Σητεία έχω κλείσει ένα δωμάτιο για το τριήμερο μου λέει το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο και τα παιδιά στης μαμάς .buy buy..buy buy..buy buy.εγώ έχω κανονίσει να πάω τα σκυλάκια βόλτα αύριο της λέω δεν πάω πουθενά. Μέχρι να καταλάβει ότι έκανα πλάκα άλλαξε δέκα χρώματα. Φάγαμε και φύγαμε!!! Εδώ και μερικές φώτο....
post images