Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να σας ζήσουν συμπεθεροι
Μια κοτα δωρο στο τραπεζι του ανδρόγυνου.
Και μακαρονακι κοφτο του χεριού
Να περασουν τα μικρα της γειτονιας το πρωι του γάμου απ το σπιτι να την παρουν.yelling..sarcastic.
Μου αρεσετε πολυ ρε παιδες.:)

Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ να έχουμε..
Ωραίοι σκαροι Κωνσταντίνε!!
Διχτυσια ψάρια η με την τεχνική μπάρμπα -Τζιμης?
Βάλε το βιντεακι του στο θέμα απικο να θαυμασουμε..Γιατί απικο από βάρκα είναι στην ουσία..
Καλησπερα σάς ΚΎΡΙΟΙ. Οι συγκεκριμένοι Τάσο είναι απικο από στεριά πρωινοι της αυγης που λέμε, το καβουρακι και ο χοχλιος της θάλασσας είναι το καλύτερο δόλωμα και από φαι άλλο τίποτα τηγανιτοι,στα κάρβουνα η γιαχνι με μπόλικο ζουμακι για να σφουγκωνεις το ζεστινο ψωμί.

Καλησπερα σάς ΚΎΡΙΟΙ. Οι συγκεκριμένοι Τάσο είναι απικο από στεριά πρωινοι της αυγης που λέμε, το καβουρακι και ο χοχλιος της θάλασσας είναι το καλύτερο δόλωμα και από φαι άλλο τίποτα τηγανιτοι,στα κάρβουνα η γιαχνι με μπόλικο ζουμακι για να σφουγκωνεις το ζεστινο ψωμί.
Έχω φάει τηγανητούς είναι όντως πολύ νόστιμοι.
Για απικο είναι φοβερή σκαροψαρια.Τυφλά να έχουν τα διχτυαρικα!
Έχω πιάσει με γαρίδα 5-6 φορες κατά τύχη.
Κ άλλοι τρεις που μπουκαραν μεσα σε κιουρτο..

Με το απικο κανουν φοβερο ψαρεμα, ειδικα αν βαλεις και καλο δολωμα οπως το σκαρτσινι. Στα καρβουνα γινονται φοβεροι, με μια ιδιαιτεροτητα οτι δεν θελουν καθαρισμα, αλλα με μια οδοντογλυφιδα να σπασεις τη χολη και να μην πικριζουν τα εντοσθια

Έχω φάει τηγανητούς είναι όντως πολύ νόστιμοι.
Για απικο είναι φοβερή σκαροψαρια.Τυφλά να έχουν τα διχτυαρικα!
Έχω πιάσει με γαρίδα 5-6 φορες κατά τύχη.
Κ άλλοι τρεις που μπουκαραν μεσα σε κιουρτο..
Το καβουρακι είναι ο θάνατος τους και το τραβηγμα που κάνει άμα αρπάξει το αγκιστρι όλα τα λεφτά.

Τωρα δεν ξερω πως να το εξηγησω.
Μοιάζει με μικρη βδελα κ ειναι κολλημενη στα ψαρια που βγαζουμε .
Εχει αλλο ενα ειδος στο φυκι.
Βγαζεις τα φύκια τ τιναζεις κ πεφτει.
Κανει σαν τρελός.

Τα κολοκυθοφυλλα που λεει ο Τάσος τα βάζουν δτον κιουρτο ;)

Καλησπέρα από Σητεία! Χτες το μεσημέρι που γύρισα από την δουλειά,μου λέει η γυναίκα μου "φεύγουμε "και που πάμε της λέω;Σητεία έχω κλείσει ένα δωμάτιο για το τριήμερο μου λέει το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο και τα παιδιά στης μαμάς .buy buy..buy buy..buy buy.εγώ έχω κανονίσει να πάω τα σκυλάκια βόλτα αύριο της λέω δεν πάω πουθενά. Μέχρι να καταλάβει ότι έκανα πλάκα άλλαξε δέκα χρώματα. Φάγαμε και φύγαμε!!! Εδώ και μερικές φώτο....

post images

Καλησπέρα από Σητεία! Χτες το μεσημέρι που γύρισα από την δουλειά,μου λέει η γυναίκα μου "φεύγουμε "και που πάμε της λέω;Σητεία έχω κλείσει ένα δωμάτιο για το τριήμερο μου λέει το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο και τα παιδιά στης μαμάς .buy buy..buy buy..buy buy.εγώ έχω κανονίσει να πάω τα σκυλάκια βόλτα αύριο της λέω δεν πάω πουθενά. Μέχρι να καταλάβει ότι έκανα πλάκα άλλαξε δέκα χρώματα. Φάγαμε και φύγαμε!!! Εδώ και μερικές φώτο....

post images
Τυχερε ολα μονοι της αυτο ειναι .well done.

post images
Μπράβο ρε φίλε.καλά να περασετε

Status
Not open for further replies.
Back