Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλαράκο, μας έχεις πρήξει τα λιοκια με το κρύο και την ψύχρα, άναψε το τζάκι να ζεσταθείς . Κόψε και αυτούς τους φραπεδες γιατί σε βλέπω να την κόβεις την αλυσίδα....yell at.
Αντε φτιάξε το σπίτι να έρθουμε με τον Πανουτσο να στο κάνουμε καλοκαιρινό. .banana.
Να μας πας και για φασσες να χορτάσουμε τουφεκιδι .llk.
Να καθίσετε εκει να μα βράσετε στο ζουμί σας εσείς και τα λιόκια σας τα πρησμένα.Αν το πρήξημο συνεχιστεί να πάρετε απο μια σακοράφα να τα ξεπρήξετε.
.yelling.

Το απόγευμα που πήγαινα στο δασικό χωριό μετα απο λάποια στροφή βλέπω ένα ζαρκάδι να στεκει στη μέση του δρόμου.Ηταν στα 100μ περίπου και έφυγε τρεχοντας οταν το πλησίασα περίπου στα 25 με 30μ.

Το απόγευμα που πήγαινα στο δασικό χωριό μετα απο λάποια στροφή βλέπω ένα ζαρκάδι να στεκει στη μέση του δρόμου.Ηταν στα 100μ περίπου και έφυγε τρεχοντας οταν το πλησίασα περίπου στα 25 με 30μ.
Φαντάζομαι θα πέρασαν μπροστά από τα μάτια σου γαστρες με μανέστρα, μπριζολάκια, κοκκινιστα μπουτακια κτλ :cool:

καλό βράδυ :)
keftedakia.jpg

Καληνυχτίζω και 'γω!
Απόψε θα βάλω 2-3 φώτο για να δώσω ''τροφή'' στα όνειρα του φίλου μου του Δημήτρη, εκεί πάνω στα Τζουμέρκα!

Ο ερωτας...
th

th

και ο καρπός του, σε ονειρικό ''διπλαρωμα''...

th
Μετά απο τα ερωτικά και τα διπλαρώματα και τον καιρό να θυμίζει φθινόπωρο, παω να ονειρευτώ.
Καληνύχτα σε όλη την παρεούλα.

στο χωριο σημερα και η δροσια και εδω ειναι εμφανης..αλλα ευχαριστη θα ελεγα.καλο ξημερωμα σε ολους με υγεια! Και μια φωτο απο την παραλια Φαλασσαρνα( τερμα δυτικα νομου Χανιων) που βρισκετε περιπου 15 λεπτα απο το χωριο μου και συνηθως εκει κανω μπανια τετοια εποχη..
Mgie6Xd.jpg

Καληνυχτίζω και 'γω!
Απόψε θα βάλω 2-3 φώτο για να δώσω ''τροφή'' στα όνειρα του φίλου μου του Δημήτρη, εκεί πάνω στα Τζουμέρκα!

Ο ερωτας...
th

th

και ο καρπός του, σε ονειρικό ''διπλαρωμα''...

th
Τετοια ωρα του βαζεις πορνο ρε συ?
Μετά τις δωδεκα αυτα τα πράματα .yel..yelling.

επιστροφή πριν λίγο από τη οικεία του Μαραθωνίτη Esco ...
ωραια παρέα με τον Μαικ τις γυναίκες και τη μικρή μου η οποία ξετρελάθηκε ...

Ευχαριστούμε Μαικ
ΥΓ Ζολώτα μου πε θέλει φωτομονταζ με Τερζή κάποια στιγμή...

επιστροφή πριν λίγο από τη οικεία του Μαραθωνίτη Esco ...
ωραια παρέα με τον Μαικ τις γυναίκες και τη μικρή μου η οποία ξετρελάθηκε ...

Ευχαριστούμε Μαικ
ΥΓ Ζολώτα μου πε θέλει φωτομονταζ με Τερζή κάποια στιγμή...
Μπραβο Πανο Ούγκο Αλμέιδα. Ζητω τα οπλα Σεντ Ετιέν κατω η ομαδα! ;)
Μπραβο και στις οικογενειες σας! Μαικ εγγυηση! ;)

Status
Not open for further replies.
Back