Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και καλό Σ/Κ , να περάσετε όμορφα .
Πρωί πρωί με περίμενε ο μπάρμπας που μένει δίπλα μου με μία τεράστια τσάντα η οποία είχε κολοκυθάκια , ντομάτες , αγγούρια, βλίτα , κορόμηλα , λεμόνια και πολλά άλλα , όλα κομμένα πριν λίγο.
Κάτσε του λέω να σου φτιάξω καφέ.
Πως περνάς εδώ ρε μπάρμπα ;;;είσαι ευχαριστημένος ;;;η ζωή και η καθημερινότητα πως κυλάει ;;;;η σύνταξη σε φτάνει;;;;
-Μια χαρά είμαι , δεν θέλω τίποτα περισσότερο , η μέση μόνο να μην με πόναγε.Τα λεφτά της σύνταξης φτάνουν και περισσεύουν , πληρώνω τα κερατιάτικα που μας έχουν βάλει , πληρώνω την ΔΕΗ , βάζω και λίγο πετρέλαιο για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα , άντε και λίγο μπακάλη για τα απαραίτητα και είμαι εντάξει , μου περισσεύουν και λίγα για το καφενείο ....
Δηλαδή δεν ζηλεύεις καθόλου εμάς που ζούμε στις μεγάλες πόλεις;;;
-Τρελός είσαι;;;;;Κατέβηκα πέρυσι για μιά βδομάδα στην Αθήνα και με έπιασαν ζαλάδες και τρέμουλο .Μόλις πάτησα το πόδι μου στο νησί μου πέρασαν όλα. Οχι δεν μου λείπει τίποτα , ότι ήθελα και θέλω το έχω εδώ.Έζησα μέχρι τα 30 μου στην Καλλιθέα και μπορώ να κάνω την σύγκριση , ο Θεός με βοήθησε και πήρα τότε την σωστή απόφαση να τα παρατήσω όλα και να έρθω να ζήσω στο νησί.Ευχαριστώ για τον καφέ , φεύγω τώρα πάω να κάνω το μπάνιο μου στα λιμανάκια της Αγίας Ευφημίας που τα νερά είναι ζεστά και κάνουν καλό στην μέση μου......

Καλημερίζω την παρέα και φεύγω για δουλειά...
Καλό κουράγιο σε όσους δουλεύουν το ΣΚ και καλά να περάσουν όσοι κάνουν διακοπές ή όσοι θα εξορμήσουν σε θάλασσες, βουνά και κάμπους...
Καλό ΣΚ να' χουμε!
Πρωί πρωί με περίμενε ο μπάρμπας που μένει δίπλα μου με μία τεράστια τσάντα η οποία είχε κολοκυθάκια , ντομάτες , αγγούρια, βλίτα , κορόμηλα , λεμόνια και πολλά άλλα , όλα κομμένα πριν λίγο.
Πως περνάς εδώ ρε μπάρμπα ;;;είσαι ευχαριστημένος ;;;η ζωή και η καθημερινότητα πως κυλάει ;;;;η σύνταξη σε φτάνει;;;;
-Μια χαρά είμαι , δεν θέλω τίποτα περισσότερο , η μέση μόνο να μην με πόναγε.Τα λεφτά της σύνταξης φτάνουν και περισσεύουν , πληρώνω τα κερατιάτικα που μας έχουν βάλει , πληρώνω την ΔΕΗ , βάζω και λίγο πετρέλαιο για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα , άντε και λίγο μπακάλη για τα απαραίτητα και είμαι εντάξει , μου περισσεύουν και λίγα για το καφενείο ....
-Τρελός είσαι;;;;;Κατέβηκα πέρυσι για μιά βδομάδα στην Αθήνα και με έπιασαν ζαλάδες και τρέμουλο .Μόλις πάτησα το πόδι μου στο νησί μου πέρασαν όλα. Οχι δεν μου λείπει τίποτα , ότι ήθελα και θέλω το έχω εδώ.Έζησα μέχρι τα 30 μου στην Καλλιθέα και μπορώ να κάνω την σύγκριση , ο Θεός με βοήθησε και πήρα τότε την σωστή απόφαση να τα παρατήσω όλα και να έρθω να ζήσω στο νησί.Ευχαριστώ για τον καφέ , φεύγω τώρα πάω να κάνω το μπάνιο μου στα λιμανάκια της Αγίας Ευφημίας που τα νερά είναι ζεστά και κάνουν καλό στην μέση μου......
Η ποιότητα της ζωής στην επαρχία δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε ''ευκολία'' των μεγαλουπόλεων...
Εγώ, που γεννήθηκα και μεγάλωσα σε νησί και μέχρι (και) τώρα κατοικώ στη επαρχία, σκέφτομαι μήπως κάποια στιγμή το φέρει και πρέπει, λόγω εργασίας, να κατοικήσω στην Αθήνα για κάποιο διάστημα, και ''μαυρίζει'' η ψυχή μου απο τώρα...

Καλημέρα σε όλους...
Διονύση ευτυχισμένος άνθρωπος ο θείος... κατάφερε να προσαρμόσει τη ζωή του με διαφορετικό τρόπο..
Όλα όμως είναι θέμα τιμήματος ,ήτοι Εδέμ δεν ευρίσκεται πουθενά... όλο και κάποιες λίγες ή πολλές παραχωρήσεις χρειάζεται να κάνει κάποιος

Καλημερίζω την παρέα και φεύγω για δουλειά...
Καλό κουράγιο σε όσους δουλεύουν το ΣΚ και καλά να περάσουν όσοι κάνουν διακοπές ή όσοι θα εξορμήσουν σε θάλασσες, βουνά και κάμπους...
Καλό ΣΚ να' χουμε!

Η ποιότητα της ζωής στην επαρχία δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε ''ευκολία'' των μεγαλουπόλεων...
Εγώ, που γεννήθηκα και μεγάλωσα σε νησί και μέχρι (και) τώρα κατοικώ στη επαρχία, σκέφτομαι μήπως κάποια στιγμή το φέρει και πρέπει, λόγω εργασίας, να κατοικήσω στην Αθήνα για κάποιο διάστημα, και ''μαυρίζει'' η ψυχή μου απο τώρα...
Να ψάχνεις 40 λεπτά κανοντας κύκλους στο Παγκράτι για να βρείς να παρκάρεις Σπύρο...

Καλημέρα παίχτες και σαπακια...:)
Ρέ τι θυμήθηκα πρωι-πρωί; .ha ha ha.
Θυμάστε έναν γέρο που είχε συναντήσει ο Γιώργης ο Παπαντρεου και του είχε πει ότι θέλει να του δώσει την σύνταξη του για να σώσει την Ελλάδα; .big smile.

.sarcastic..sarcastic.
Αυτή τη στιγμή γέμισε ο τόπος απο φτερωτά μυρμήγκια .Ο τοίχος μαύρισε και η οθόνη στου λαπτοπ εχει μαυρίσει.
Καθε Ιούλιο αυτό θα συμβεί μια με δυο φορές.Η κατάσταση είναι ανυπόφορη Πρέπει να ψεκάσω.
Κανε οτι εκανα εγω στα κλουβια μ κ στην βεραντα.
Παρε ενα ηλεκτροφορο με της ειδικές λαμπες τις λιλα.
Αλλιως βεράντα δεν θα χαρεις.
Το πηρα 20 ευρω κ υσηχασα.
Ξέρεις αυτα που χουν στα κασαπια αλλα μικρότερο μέγεθος.
Πολυ λιγο ρευμα καιει

Το μαθημα για ολους μας.
Ζήσε με οτι εχεις κ κρατα ενα χαμογελο καβατζα παντα.
Ολοι καποτε εκει που θα παμε δεν περνουμε τιποτε μαζι μας.
Αγαπα τον διπλα σου κ μην ζηλευεις ποτε.
Έχεις κατι που δεν θα αποκτησουν ποτε αυτοί που τα χουν ολα.
ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΊΝΕΙ Κ ΖΕΙΣ.
ΥΓΕΙΑ

Καλημερα μας.
Εγερτηριο πριν τις 7.
Τελειωσα με τα σκυλιά.
Τωρα εχει τσαπα.
Καλο σαββατοκυριακο μαγκες .cool.
Ψηλε δεν σε βλέπω μερακλωμενο για εναρξη.
Ουτε λογος ακόμη για το πόστο σου δτα τρυγόνια.
Αντε να σε δω ορεξάτο.
Μην στεναχωριεσε.
Θα βρεθει δουλεια.
Μην το βαζεις κατω..shake.

Status
Not open for further replies.
Back