Δεν είναι τυχαίο που στα μηλσ τέτοια εποχή θα βρεις λαγο να κάθεται σε απομονωμενα περιβολιαΚαι πάνω στο τελείωμα του φραπέ ,ο τριχωτός Φραπές που τόση ώρα μου έκανε παρέα,επιτέθηκε στα πεσμένα απο τον αέρα μήλα.
20mb image hosting
Καλημέρα σας! Τετάρτη σήμερα, ωραία μέρα .........
![]()
Καλημέρα αγόρια. Βρηκα ένα κενό και πέρασα να χεραιτησω, καλή συνέχεια σε όλους.
Δεν ξέρω ποιος άδειασε το δικό σου , με το δικό μου ξέρω τι έγινεΠοιός το άδειασε ;![]()
Ρε Χρηστάρα , κανα ....αγριοπερίστερο σαν το περσινο, δεν βρήκες εκει μέσα στον καταψύκτη ;Είπα να τελειώσουμε με τα ορτύκια και τα τρυγόνια και καθίσαμε εγώ και ο πατέρας μου και τα καθαρίσαμε. Μας έμειναν για άλλη φορά μερικές μπεκάτσες και τέλος τα περσινά. Αυτό που χάρηκα περισσότερο, ήταν που οι κόρες μου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον για πρώτη φορά ολόκληρη τη διαδικασία...
image url
ΘΥμασαι το περσινο που κτυπησες κεντρο στο κεφαλι?Είπα να τελειώσουμε με τα ορτύκια και τα τρυγόνια και καθίσαμε εγώ και ο πατέρας μου και τα καθαρίσαμε. Μας έμειναν για άλλη φορά μερικές μπεκάτσες και τέλος τα περσινά. Αυτό που χάρηκα περισσότερο, ήταν που οι κόρες μου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον για πρώτη φορά ολόκληρη τη διαδικασία...
image url
Και τα δικά μου ετσι παρακολουθούσαν ολη την διαδικασια , αλλά θυμάμαι και τις Ομηρικές μάχες πάνω απο την κατσαρόλα για το ποιος θα φαει τα περισσότερα.Αυτό που χάρηκα περισσότερο, ήταν που οι κόρες μου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον για πρώτη φορά ολόκληρη τη διαδικασία...![]()
Εκεινο που σου εδωσα ηταν φρεσκο. Αλλιως πιθαηνως να ηταν ακομη στον καταψυκτη...Ρε Χρηστάρα , κανα ....αγριοπερίστερο σαν το περσινο, δεν βρήκες εκει μέσα στον καταψύκτη ;
Το θυμαμαι Χρυσανθε. Στο δαξα πατρι!ΘΥμασαι το περσινο που κτυπησες κεντρο στο κεφαλι?
Χριστο τα βαζεις καταψυξη οπως ειναι?
Εντόσθια κ φτέρωμα. ?
Διονυση σημερα ηταν το πρωτο βημα. Δεν τα τρωνε ρε φιλε. Ισως μετα το σημερινο να θελησουν να τα δοκιμασουν. Οσο για το καθαρισμα, πιστευω πως εχουμε ακομη δρομο...Και τα δικά μου ετσι παρακολουθούσαν ολη την διαδικασια , αλλά θυμάμαι και τις Ομηρικές μάχες πάνω απο την κατσαρόλα για το ποιος θα φαει τα περισσότερα.
Οχι οτι ακομα και τωρα που μεγάλωσαν έχει αλλάξει κάτι αφού οι απειλές εκατέρωθεν πέφτουν συννεφο για να μην γίνει "παράνομη" επιδρομή την ώρα που μαγειρεύονται τα τσιχλοκοτσυφα.
Χρισταρα προσπάθησε να τα εκπαιδευσεις στο καθάρισμα , εγώ εκεί απέτυχα![]()