Την μαντινάδα εννοούσα ρε φίλε . .buy.γιατι καλε αγαπητε φιλτατε και μοναδικε προεδρε?
καλημέρα σας φίλοι μου καλοί
σήμερις τ απόγευμα αναχωρούμε με την κυρά μου για 3ημερο εις νήσον Ανδρου
έχωμεν κλείσει δωμάτιο 100 μέτρα από την θαλασσα στην <<βίλα Τζίμης>>
ναι ο καλός μου γείτονας συγκυνηγός οδηγός μου και αδελφικός μου φίλος θα μας φιλοξενήσει
ξεκούραση λοιπόν όλη μέρα και τα βράδια στην ταβέρνα του <<Κόσση>> πεθερού του Τζίμη που είναι η καλύτερη της Άνδρου
φωτό όταν με το καλό επιστρέψουμε
Λαθος προηγειτε η κυπρος.Καλά να περάσετε φίλε! Χαιρετίσματα στον Τζιμάρα! Είστε άρχοντες! Φιλίες...
Μύρο προηγείται η Κομοτηνή φίλε...
Καλημέρα σας
Καλά να περάσετε φίλε! Χαιρετίσματα στον Τζιμάρα! Είστε άρχοντες! Φιλίες...
Καλημέρα σας
Λαθος προηγειτε η κυπρος.
Ειναι κατήφορο εξαλου .
Σε εσενα ειναι ανηφορο
Καλά να περάσετε!
Εις νήσου Κρήτη πότε θα αναχωρησετε;
είναι τιμή να σ αγαπούν οι φίλοι σουΛαθος προηγειτε η κυπρος.
Ειναι κατήφορο εξαλου .
Σε εσενα ειναι ανηφορο
Είχε δουλειά ρε Θεόφραστε.Τρόχαγε τα δόντια του.Τι έγινε ρε παιδιά; πολύ ησυχία έχουμε σήμερα, έφυγε ο Μάκης......
Εγω δεν σε περιμενω επειδη σ αγαπω αλλα για να μου φερεις φυσιγγια... .buy..smashfrak. .ha ha ha.είναι τιμή να σ αγαπούν οι φίλοι σου
στειλε λιγο κακαβια και σε μας. ρε τι μας εφτιαξες πρωι πρωιΚαλο μεσημερι σε ολους! Δουλεια σημερα το πρωι αλλα το απογευμα εχει Φαλασσαρνα beach για μπανακι και ρακετα εννοειται,μπορει να παιξει και καμια κακκαβια προς Σφηναρι μερια πιο αργα...Μακη καλα να περασετε στο νησι!
Ω ρε φίλε γιατί το είπες αυτό τώρα !!!!.eat.μπορει να παιξει και καμια κακκαβια προς Σφηναρι μερια πιο αργα.
Αφου δεν θα το χρειατει, γιατι εδω και 3 μηνες κυκλοφορει με το μαγιο;...Με ρώταγε αν έχει η Άνδρος πλαζ γυμνιστών .asking.
Χρήστο το άτομο πάει στο νησί με ¨αγριες" διαθέσεις αλλά θα σου πω με ΠΜ γιατί ντρέπομαι δημόσιαΑφου δεν θα το χρειατει, γιατι εδω και 3 μηνες κυκλοφορει με το μαγιο;
Εμ το βαρέθηκε τόσο καιρόΑφου δεν θα το χρειατει, γιατι εδω και 3 μηνες κυκλοφορει με το μαγιο;