Καλο μεσημερι σε ολους!Καλημέρα στην παρέα.
Τελειώνω με τις εκκρεμότητες στο μαγαζί και το απόγευμα αναχωρώ για Χαλκιδική(γιατί ως γνωστόν σαν την Χαλκιδική δεν έχει).
Θα κάτσω μέχρι της 16 Αυγούστου και μετά στο χωριό για την πολυπόθητη έναρξη.
Όταν μπορώ θα μπαίνω να λέω μια καλησπέρα.
Καλά να περάσετε όσοι φύγετε για διακοπές και υπομονή σε όσους μείνουν στις πόλεις.
καλησπεριζω τον κοσμο. μολις σχολασα και απολαμβανω παγωμενη φραπεδαρα. το απογευματακι θα παρω την οικογενεια νσ παμε σ ενα τσιρκο που ηρθε διπλα στο σπιτι. τι να κανω. τα παντα για τα παιδια
Ναι και να πας να ακουμπήσεις την παγωμένη σου μπύρα και να τιναχτεί η άλλη να πάει μπύρα και φαΐ στον δρόμο(και μπορεί και το μνι)
χαχαχαχαχα εγώ βλέπω το φαγητό πάντως πεντανόστιμο, στο τέλος θα έγλυφα και το πάτο εεε το πιάτο ήθελα να πωΝαι και να πας να ακουμπήσεις την παγωμένη σου μπύρα και να τιναχτεί η άλλη να πάει μπύρα και φαΐ στον δρόμο(και μπορεί και το μνι)![]()
Φίλε δεν χρειάζεται να μου στείλεις τίποτα απο την Αθήνα...Καλημερίζω τα φιλαράκια.
Σήμερα το πρωί πέρασα απο τα ΚΤΕΛ να πάρω ενα δέμα.Εφτασα στην δουλειά γεμάτος απο γεύσεις ,χρώματα ,πιώματα και αρώματα Κέρκυρας, που είχε κλείσει σε ένα κουτί ο φίλος Σπύρος.
Σπύρο σας ευχαριστώ πολύ φίλε για όλα τα καλούδια και σου υπόσχομαι ,εγώ να μην σου στείλω ποτέ χρώματα και αρώματα Αθήνας.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο .
Καλά να περάσεις Γιώργο!!!!!Καλημέρα στην παρέα.
Τελειώνω με τις εκκρεμότητες στο μαγαζί και το απόγευμα αναχωρώ για Χαλκιδική(γιατί ως γνωστόν σαν την Χαλκιδική δεν έχει).
Καλά να περάσετε όσοι φύγετε για διακοπές και υπομονή σε όσους μείνουν στις πόλεις.
Κλισέ φραση Ευριπίδη, αλλα ισχύει απόλυτα!!!καλησπεριζω τον κοσμο. μολις σχολασα και απολαμβανω παγωμενη φραπεδαρα. το απογευματακι θα παρω την οικογενεια νσ παμε σ ενα τσιρκο που ηρθε διπλα στο σπιτι. τι να κανω. τα παντα για τα παιδια
Καλα να περασης και καλη ξεκουραση....Καλημέρα στην παρέα.