Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημέρα σας καλό 3ημερο σε όλους μας :)

Καλημερα μαγκες μου :)
μπα πρωινός....αυτά θα χουμε τώρα με την άδεια;;;; κοιμήσου λίγο παραπάνω να κάνεις μαγουλάκια...δεν είδες εμένα στις φωτό;;;; φράπα τα μάγουλα .very funny.

Απολαυσα φραπεδακι στην βεραντα πριν σηκωθει ο ηλιος

Κ τωρα αρχιζω κυνηγετικη δουλεια.
Καθαρισμός οπλων ετοιμαδια εξοπλισμού κ μετα συντηρηση τα κουμασια των σκυλων κ παιχνίδι με τα σκυλακια.
Απο βδομάδας εχει προπονηση για να ρθουν στα ισια τους.
Μια ωρα το πρωι κ μιση το απόγευμα καθημερινά:)

καλημέρα σας καλό 3ημερο σε όλους μας :)

μπα πρωινός....αυτά θα χουμε τώρα με την άδεια;;;; κοιμήσου λίγο παραπάνω να κάνεις μαγουλάκια...δεν είδες εμένα στις φωτό;;;; φράπα τα μάγουλα .very funny.
Μια χαρα τα μαγουλα σου αδερφε.
Απολαυσε την ηρεμια σου και ειναι ιερη η αδεια.
Αν σκεφτεις τις συνθήκες κ την πίεση πιυ τραβαμε ολο το χρονο μονο αυτη μας αναζωγονει.
Απορω αυτοι που δεν εχουν ενα χομπυ η μια ασχολεία στην φύση πως αντέχουν μεχρι να ρθει η άδεια.

Δεν ξέρω από μάγουλα και φράπες αλλά από εχθές μετά τις φωτό τα έχει παίξει το laptop. Βγάζει από τα παντού καπνούς!!!!!!! .big smile.

Καλημέρα σας
Εκανες την φωτο με τον Μακη και τα παιδια νταουνλοτ?
Οχι ρε φίλε λαπτοπ ειναι οχι ημιφορτηγο..sarcastic.

Μόλις μίλησα με στον Σύλλογο Κομοτηνής. Ακόμη δεν μπορούν να ανανεώσουν άδειες γιατί περιμένουν και επίσημα τη ρυθμιστική. Αν και οι τιμές είναι ίδιες με τις περσινές, πιστεύω πως πάλι είμαστε αν όχι ο ποιο ακριβός, από τους πιο ακριβούς Συλλόγους!
Τοπική: 126€
Περιφερειακή: 146€
Γενική: 176€

Ε αφου και το μηχανημα πως να αντεξει τετοιο πορνο.
Ο Θεόφραστος μαμουσε τα παγιδάκια
Ο Διονυσης μαμουσε το μυαλό του να υπολογισει το πρωτο μπασιμο τσίχλας
Ο Κωστας ελεγε τι μαμαει τωρα.
Ο Μακης ελεγε πως θα μαμισει τις τσίχλες τον Οκτωβρη...
Μονο για μια στιγμη τους έπεσε. ....η πίεση. ..οταν ο Διονύσης φωναξε....μπασιμο..παρτε φυσιγγια .very funny..very funny.

Μόλις μίλησα με στον Σύλλογο Κομοτηνής. Ακόμη δεν μπορούν να ανανεώσουν άδειες γιατί περιμένουν και επίσημα τη ρυθμιστική. Αν και οι τιμές είναι ίδιες με τις περσινές, πιστεύω πως πάλι είμαστε αν όχι ο ποιο ακριβός, από τους πιο ακριβούς Συλλόγους!
Τοπική: 126€
Περιφερειακή: 146€
Γενική: 176€
ακριβά φίλε γιατί;;; πόσες εισφορές επιπλέον έχετε;;;;;
Μαρούσι γενική 156,50 όπως πέρυσι :)

Status
Not open for further replies.
Back