Προσεξε μην ξελαμπαδιασεις το τρυγονοκαρτερο σου..Παρολο που δεν καπνιζω συστηματικα, ενα marllborακι θα το σκασω στο καρτερι!
Προσεξε μην ξελαμπαδιασεις το τρυγονοκαρτερο σου..Παρολο που δεν καπνιζω συστηματικα, ενα marllborακι θα το σκασω στο καρτερι!
Χα Χα μου θυμίζεις τον δογκανο..
Αλάνι μου, τετοια μου λές και θα λάβω αντιπυρικά μέτρα...
Τασο ξέρεις τι θέμα υπάρχει; Επειδή τα άγριοπερ πετάνε ψηλά και θα έχω εξάρια άμα σκάσει μούρη ο τρύγων και την φάει καλά θα είναι έτοιμος για ψησιμο.
Μόνο που δεν έχει λεμονιά εκεί κοντά.Χα Χα μου θυμίζεις τον δογκανο..
Εχω 3 απο περυσι σε νο 5.Τα άλλα gorilla 34 me 206 formulaΤα αγριοπεριστερα θέλουν rc 35gr ν6..
rc 35gr ν6..
Τα άλλα gorilla 34 me 206 formula
Λιγες οι μερες των διακοπων για φετος ΒικτωραΚακοπερνας βλεπω...
Γαμωτοο έκανα λάθος στο νούμερο,το θυμόμουν οτι πέρσι είχες αυτα ,για αυτό το είπα..Εχω 3 απο περυσι σε νο 5.
Εδω γυριζουν κατι κοπαδακια αλλα θελει αρκετη τυχη να πέσεις πάνω τους,πχ κανεις καρτερι για τσίχλα τον Οκτώβρη κ περνάει κ κάνα κοπαδακι,η πας για πέρδικα κ τυχενει να περάσει κάποιο δίπλα σου,πολύ σπάνια φαινομενα..Μπορεί για το γιόλο να πάρω και κανένα 5άρι στα ψηλωμένα κοπαδιαστα.xm.
Λιγες οι μερες των διακοπων για φετος Βικτωρα
και προσπαθω να χαλαρωσω γιατι απο Δευτερα ξεκιναει παλι ο αγωνας και το τρεξιμο .buy buy..buy buy.
Πιστεψε με ειστε πολυ τυχεροι που ζειτε εκτος της Αττικης
Tα πιτσουνια τα περνεις και με 8 ανετα.Τωρα για τα μεγάλα και ψηλωμένα θες 7αρι τουλαχιστον και προσκοπευση καλη.μου έδωσαν να καταλάβω οτι ειναι σκληρά πουλιά..
Για το 5αρι καπιοι ίσως σου πουν υπερβολή,αλλά αν θα νιώθεις καλυτερα ψυχολογικά τότε δοκίμασε το!!
Εντάξει θεούλης!Γαμωτοο έκανα λάθος στο νούμερο,το θυμόμουν οτι πέρσι είχες αυτα ,για αυτό το είπα..
Τάσο είσαι μουρλός ρε φίλε με την καλή έννοια .buy buy.Γαμωτοο έκανα λάθος στο νούμερο,το θυμόμουν οτι πέρσι είχες αυτα ,για αυτό το είπα..
Που είσαι ρε φίλε, όλα καλά;[...]Καλες εξορμησεις..
Θα βγουμε με το φιλο laMbros2 μια βολτα,θα κανουμε και καμια αναγνωριστικη..τωρα για "μπαμ" δεν ξερω!!Που είσαι ρε φίλε, όλα καλά;
Σάββατο θα κάνεις μπαμ;
Ανοιχτά είναι ο σύλλογος? Εγώ πήγα το πρωί στην Αθήνα γιατί στις 17.00 έκλεινε...Καλησπερίζω την παρέα.
Τελειώνω τον φραπέ και φευγω για τον σύλλογο.
.bike
Γιατί ρε κακουργε εσφαξες το κουνέλι. ?.smashfrak..victory.Καλησπερίζω την παρέα.
Τελειώνω τον φραπέ και φευγω για τον σύλλογο.
.bike
Γιατί ρε κακουργε εσφαξες το κουνέλι. ?.smashfrak..victory.