Kαλημερα απο Αρτα,σε διακοπες,και μπανια στον Ιονιο,λεω να ανεβω Γιαννενα σημερα,καλα να περνατε παιδια!
Καλημέρα στην παρέα με το τρίτο φρέντο εσπρέσο αγκαλιά αχ ωχ δε τη παλεύω έχω ξυπνήσει από 4 το πρωί , λογικό γιατί κοιμήθηκα 10. .badboys.
Σήμερα πήγε η μάνα μου στον ΚΣ να μου ανανεώσει την άδεια (γενική στα 157 ευρώ).
Παρόλο που σιχαίνεται τα πουλιά, μέχρι και πούπουλο να δει σιχαίνεται, και γενικά δεν της αρέσουν καθόλου ότι έχει να κάνει με όπλα, μου την κάνει δώρο φέτος.
Γεια σου ρε μάνα!!!
Αυτά είναι τα ωραία..Καλημέρα στην παρέα με το τρίτο φρέντο εσπρέσο αγκαλιά αχ ωχ δε τη παλεύω έχω ξυπνήσει από 4 το πρωί , λογικό γιατί κοιμήθηκα 10. .badboys.
Σήμερα πήγε η μάνα μου στον ΚΣ να μου ανανεώσει την άδεια (γενική στα 157 ευρώ).
Παρόλο που σιχαίνεται τα πουλιά, μέχρι και πούπουλο να δει σιχαίνεται, και γενικά δεν της αρέσουν καθόλου ότι έχει να κάνει με όπλα, μου την κάνει δώρο φέτος.
Γεια σου ρε μάνα!!!
Καμιά λεπτομέρεια; όχι για μένα, για τον κακομοίρη τον ΤάσοΠετάχτηκα για λίγο μέχρι το Αιγάλεω και πήρα μερικά κουτιά ....στραγάλια.Μιας και ο Φύστιξ ήταν κλειστός πήγα μέχρι τον Πέππα και τα πήρα.
Φυσικά μην διανοηθεί κανείς οτι τα πήρα για την έναρξη .Που τέτοια τύχη εδώ κάτω.
Πετάχτηκα για λίγο μέχρι το Αιγάλεω και πήρα μερικά κουτιά ....στραγάλια.Μιας και ο Φύστιξ ήταν κλειστός πήγα μέχρι τον Πέππα και τα πήρα.
Φυσικά μην διανοηθεί κανείς οτι τα πήρα για την έναρξη .Που τέτοια τύχη εδώ κάτω.
Θα μιλήσουμε, οπότε μπορούμε όλοι θα το κανονίσουμε.....μυρο δυσκολο φιλε για μενα για το αλλο σ/κ γιατι θα δουλευω και τις 2 μερες. θα κανονιστει ομως που θα παει
Το άλλο δουλεύω και εγώ .....H συναντηση στις Σισες θα γινει, ναι. Το αλλο ΣΚ εχω βαφτιση στις Μελαμπες οποτε μαλλον δυσκολακι. Μια Κυριακη ομως που να μας βολευει ολους απο δω, θα μιλησουμε και θα βρεθουμε.
με δώρο ένα χάρτη και ένα πορτοκαλί καπέλο
γιατι 145 ρε μυρο η περιφερειακη? εδω 125Μόλις με πήρε ο πατέρας μου και μου είπε ότι θεώρησε τις άδειες! 145€ η περιφερειακια , με δώρο ένα χάρτη και ένα πορτοκαλί καπέλο! (Πέρυσι το δώρο ήταν ένα μαχαίρι).Α και εκτός την απόδειξη του έδωσαν άλλο ένα χαρτί για να είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση ελέγχου μέχρι να έρθει το βιβλιαράκι. Γιατί συνήθως εδώ καθυστερεί .Τώρα τι χαρτί είναι αυτό αν δεν το δω δεν ξέρω.
125 φίλε έχει η τοπική εδω. Δεν την βγάζω Ηράκλειο, για τις μοίρες μιλάω. Νότια Κρήτη αν ξέρεις μεσσαρα.....γιατι 145 ρε μυρο η περιφερειακη? εδω 125
Στα δυύο VELOX κερδίζεις και ενα κιλο προβατίνα ..victory.Να έρθω εγώ καλύτερα,να μου δώσεις δυο βελοξ?.ha ha ha..banana..victory.
Στα δυύο VELOX κερδίζεις και ενα κιλο προβατίνα ..victory.