Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόλις γύρισα από το Σύλλογο, πέρασα τις εξετάσεις, έβγαλα και την τοπική 105,6 εγώ έδωσα σχεδόν 110 για νέο βιβλιαράκι και εγγραφή στο σύλλογο.
Καλησπέρα. Εγώ δεν πήγα ακόμη για την άδεια, αλλά δεν έχω και καμιά διάθεση τώρα. Αυτός ο γ@μημένος Αύγουστος από το κακό στο χειρότερο με πάει!!! Άλλη γκαντεμιά πάλι σήμερα, το μεσημέρι που γυρνούσα από τη δουλειά μου βγήκε ένας που παραβίασε στοπ κι έπεσα πάνω του... Ζευγάρι Ιταλών ήταν με ένα ενοικιαζόμενο Nissan Micra, ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είχαμε τραυματισμούς, αλλά τα αυτοκίνητα πάθανε αρκετή ζημιά. Του βούλωσα την πίσω δεξιά πόρτα, αλλά και στο Jimny μου έσπασε ο προφυλακτήρας και το ψυγείο και χυθήκανε τα νερά, και δεν ξέρω τι άλλη ζημιά θα φανεί στην πορεία. Η ταχύτητα ήταν μικρή και δεν άνοιξαν οι αερόσακκοι. Πάντως είναι φανερό ποιος φταίει, (ποιος παραβίασε στοπ, το έγραψε και στο Δελτίο τροχαίου ατυχήματος ο τροχονόμος που ήρθε) ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα, και να μου πληρώσει η ασφαλιστική του τη ζημιά. Θα δούμε ...
Αφού το πήγαμε στο συνεργείο, με πήγε ένας φίλος μου στο χωριό κι έφερα το αγροτικό, για να μπορώ να κινούμαι, καλά που τόχω κι αυτό...
:(:(:(
Μακάρι να 'ναι το τελευταίο κύριε Στέλιο, και μην σκάτε για τις λαμαρίνες, αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι είστε καλά!

Επέτρεψέ μου εδώ να πω ,ότι δυστυχώς στην οδήγηση και οι νεαροί δεν πάνε πίσω.Μάλιστα μερικές φορές γίνονται και πιο επικίνδυνοι.
Αλλά τι να λέμε τώρα ,τι νέοι ,τι γέροι ,τι γυναίκες ; τι πεζοί και τι οδηγοί ; ο ίδιος απαίδευτος λαός ....
Συμφωνώ απόλυτα, το βιντεάκι μπήκε για να γελάσουμε λίγο ;)

Μόλις γύρισα από το Σύλλογο, πέρασα τις εξετάσεις, έβγαλα και την τοπική 105,6 εγώ έδωσα σχεδόν 110 για νέο βιβλιαράκι και εγγραφή στο σύλλογο.

Μακάρι να 'ναι το τελευταίο κύριε Στέλιο, και μην σκάτε για τις λαμαρίνες, αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι είστε καλά!

Συμφωνώ απόλυτα, το βιντεάκι μπήκε για να γελάσουμε λίγο ;)
Bravo bill καλή αρχή, πως και δεν έβγαλες γενική να πας καμιά βόλτα και στα βόρεια;

Bravo bill καλή αρχή, πως και δεν έβγαλες γενική να πας καμιά βόλτα και στα βόρεια;
δεν έχω ακόμα κάποια άκρη φίλε, αν παρουσιαστεί κάτι, ρώτησα στο σύλλογο, εντός μιας μέρας πας στο κατά τόπον δασαρχείο και πληρώνεις τη διαφορά στο τέλος για γενική και είσαι έτοιμος.

δεν έχω ακόμα κάποια άκρη φίλε, αν παρουσιαστεί κάτι, ρώτησα στο σύλλογο, εντός μιας μέρας πας στο κατά τόπον δασαρχείο και πληρώνεις τη διαφορά στο τέλος για γενική και είσαι έτοιμος.
Αλεξανδρούπολη δεν σπουδάζεις ή εχω κάψει φλάντζα και έχω μπλέξει τα μούσμουλα με τα τρόλεϊ;

Καλημέρα σας
Μόλις μου τηλεφώνησε ο συγκυνηγός μου ο γιώργος να μου πει ότι έβγαλε τις άδεις μας. 146€ Περιφερειακή. Όπως έχω ξαναπεί μάλλον είμαστε από τους πιο ακριβούς συλλόγους. Γεροί να είμαστε και του χρόνου. :)
Το πρωί πήγα μια βόλτα για να δω τι παιζει σε 2 ηλιόσπορα που στάμπαρα. Από τρυγόνια τίποτα. Μόνο αμέτρητες κίσσες και μελισσοφάγοι!
Μετά πήγα σε μαρκετάκι σε ένα χωριό και εκεί που έβαζα στη σακούλα κρεμμύδια βλέπω δίπλα μου μια μικρή γκάμα από φυσίγγια WOLF. Έκανα πως δεν τα είδα αλλά το επίμονο βλέμμα του κουτιού της φωτό με έκανε να το βάλω στο καλάθι... .sarcastic. Τα συγκεκριμένα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει αλλά ούτε άκουσα ποτέ κάποια κριτική. Πάντως μου έκλειναν το μάτι. Τώρα το θέμα είναι αν θα μπορέσω να τα δοκιμάσω γιατί από τρυγόνια τίποτα μέχρι στιγμής...
image hosting site
Τι μάρκετ ειναι αυτο που πουλάει φυσιγγια ρε Χρήστο; .hunter. Στο Φανάρι πήγες, στου Καραβετη; :)
Απο τρυγόνια και εδώ τίποτα. Ο κάμπος της Ξάνθης ειναι γεμάτος δεκαοκτούρες και καρακάξες ! .hunter.1
Αυριο και μεθαύριο θα κάνω τις τελευταίες ανιχεύσεις με το μηχανάκι, σε μερικά μέρη που με ειπαν κάποιοι γνωστοί , και θα δουμε....

Τι μάρκετ ειναι αυτο που πουλάει φυσιγγια ρε Χρήστο; .hunter. Στο Φανάρι πήγες, στου Καραβετη; :)
Απο τρυγόνια και εδώ τίποτα. Ο κάμπος της Ξάνθης ειναι γεμάτος δεκαοκτούρες και καρακάξες ! .hunter.1
Αυριο και μεθαύριο θα κάνω τις τελευταίες ανιχεύσεις με το μηχανάκι, σε μερικά μέρη που με ειπαν κάποιοι γνωστοί , και θα δουμε....
Όχι Κώστα. Στους προσκυνητές πήγα. Ξέρεις μικρά μάρκετ και μπακάλικα σε χωριά συνηθίζεται να έχουν στην άκρη και κανένα φυσιγγάκι... ;)
Δες και μιλάμε. Εδώ δεν αξίζει να έρθεις για τρυγόνια. Κι από ορτύκια μέχρι στιγμής τζίφος. Θα δω άλλα 2 μέρη που έχω στο νου μου και θα σε ενημερώσω.;)
Δεν έχει λιοσπορα στις Σαππες; .xm.
Για ψαχτε λίγο ρε παιδιά, δεν μπορεί να μην έχει τρυγόνια, τι να πούμε και μεις εδώ κάτω ; :)
Γιώργο σίγουρα εννοείς την περιοχή της Διώνης - Κρωβύλης. Εκεί σίγουρα έχει ηλιόσπορα όπως κάθε χρόνο αλλά να φανταστείς ότι θα βρίσκονται εκεί όλοι οι κυνηγοί του νομού και όχι μόνο, πράγμα που δεν γουστάρω. Στο τρυγόνι είμαι αρχάριος και ψάχνω να βολευτώ με κανένα "κρυφό" ηλιόσπορο για να κάνω τον χαβαλέ μου και όχι να μου σπάσει τα νεύρα η πολυκοσμία...:)

Δεν έχει λιοσπορα στις Σαπες; .xm.
Για ψαχτε λίγο ρε παιδιά, δεν μπορεί να μην έχει τρυγόνια, τι να πούμε και μεις εδώ κάτω ; :)
Αν σου πω οτι εδω και 3 ώρες έφαγα φλάς ;
Σκέφτηκα να την κάνω Παρασκευή μεσημέρι για πάνω.Για Εβρο εννοώ.Να κάτσω λίγες μέρες και πίσω.Στη δουλειά επιστρεφει κι άλλος και της γυναίκας με το μικρο τους εχω κλείσει αεροπορικό 9 Σεπτέμβρη.Οπότε επιστροφή μόνος.
Κολλάω στα εξοδα ρε γαμώτο.
Τι φλασιά ήταν αυτή που μουρθε και τώρα βασανίζομαι ο παπάρας.....hit.

Σκέφτηκα να την κάνω Παρασκευή μεσημέρι για πάνω.Για Εβρο εννοώ.Να κάτσω λίγες μέρες και πίσω.Στη δουλειά επιστρεφει κι άλλος και της γυναίκας με το μικρο τους εχω κλείσει αεροπορικό 9 Σεπτέμβρη.Οπότε επιστροφή μόνος.

Αεροπορικό φθηνό δεν έχει; Αν είναι πρόβλημα το όπλο για τη μεταφορά του στο αεροπλάνο, θα βρούμε εδώ όσα όπλα θέλεις...

Δεν τον λυπάσαι τον Obama τον έχουνε φάει τα Τζουμέρκα πάνω κάτω θα τον πεθάνεις και στο Αθήνα Αλεξανδρούπολη.sarcastic.

Αεροπορικό φθηνό δεν έχει; Αν είναι πρόβλημα το όπλο για τη μεταφορά του στο αεροπλάνο, θα βρούμε εδώ όσα όπλα θέλεις...
Χωρις αμάξι που να πας ρε Χρήστο ; αν ανέβαινα θα καθομουνα μια βδομάδα.
Εκτος κιαν μου πεις εσυ :Dπότε θα ατχίσουν οι φασσες να περνάνε ,οπότε ερχομαι τότε και παω και στα Τζουμέρκα.Αυτό το σενάριο το εχω στην άκρη του μυαλό μου για τα τέλη Οκτώβρη.

Αν σε παιρνει απο τσεπη,ΚΟΠΑΝΑ την Μητσε!Ειναι εμπνευση και θα σου κατσει!

Χωρις αμάξι που να πας ρε Χρήστο ; αν ανέβαινα θα καθομουνα μια βδομάδα.
Εκτος κιαν μου πεις εσυ :Dπότε θα ατχίσουν οι φασσες να περνάνε ,οπότε ερχομαι τότε και παω και στα Τζουμέρκα.Αυτό το σενάριο το εχω στην άκρη του μυαλό μου για τα τέλη Οκτώβρη.
Κανόνισε να έρθεις και τώρα και τον Οκτώβρη. Τώρα τα τρυγόνια και τον Οκτώβρη οι φάσσες, το σίγουρο είναι ότι θα περνάνε πάνω από τον νερόμυλο! .sarcastic.

Αν σε παιρνει απο τσεπη,ΚΟΠΑΝΑ την Μητσε!Ειναι εμπνευση και θα σου κατσει!
Αυτό κάνω τώρα.Ψάχνω την τσέπη μου .....αλλά ρε γώτο .asking......πιάνω κάτι στρογγυλά και όσο τα τραβαω πονάω.Τι διάολο να είναι;;,

Φιλαράκο, μην με προκαλείς να σου ξαναπώ ότι είσαι εξαιρετική περίπτωση....yel.
Έχεις σπίτι στον νομό Έβρου και κάθεσαι και βολοδερνεις στα Νότια να τουφεκισεις ένα τρυγονι κτλ.
Με ωτοστόπ θα ανέβαινα φίλε...με ωτοστόπ....my man....όπως και τέλος Οκτωβρίου στα μπασιματα.

Status
Not open for further replies.
Back