Κάναν τα όνειρα μας...Τζόκερ...Οι πουστηδες!!!!Παίχται; πέχτε τζόκερ Πέμπτη αυριο...
Good afternoon lads
Γιωργο,ειναι αυτο που λεγαμε περι ανυπαρξιας "καβατζας"!Χρήστο, καλώς κακώς όπου είναι τα τρυγόνια θα είναι και ο κόσμος. Από μικρό παιδί ψάχναμε το "κρυφό" ηλιοσπορο όπου θα ήμασταν μόνοι μας αλλά δυστυχώς αυτό δεν το βρήκαμε ποτέ.
Έχουμε "κοιμηθεί" στο χωράφι αδειαζοντας φακούς λύνοντας σταυρόλεξα όλη νύχτα, έχουμε τσακωθεί, μας έχουν τουφεκισει επειδή θεώρησαν σωστό να ρίξουν στα καθιστά στο τρυγονι που ήρθε και έκατσε πάνω στο "ταψί" του ήλιου ανάμεσα μας και πολλά άλλα ευτράπελα.
Το κυνήγι που περιγράφεις εσύ μπορεί να γίνει την τρίτη ή την τέταρτη μέρα και πραγματικά να είσαι μόνος σου.
Αν θες να τουφεκισεις τρυγόνια την πρώτη μέρα, πρέπει να μπεις μέσα στην "φωτιά"..shoot.
Μόλις γύρισα από το Σύλλογο, πέρασα τις εξετάσεις, έβγαλα και την τοπική 105,6 εγώ έδωσα σχεδόν 110 για νέο βιβλιαράκι και εγγραφή στο σύλλογο.
Έτσι είναι Γιάννη, όταν είχα αναφερθεί σε καβαντζα, εννοούσα 2η επιλογήΓιωργο,ειναι αυτο που λεγαμε περι ανυπαρξιας "καβατζας"!
Έτσι είναι Γιάννη, όταν είχα αναφερθεί σε καβαντζα, εννοούσα 2η επιλογή
Πολλές φορές, οι δεύτερες επιλογές αποδειχτηκαν καλύτερες από τις πρώτες.
Τηλ. Επικοινωνια με Ζολώτα-δωστα ολα. Δεν τον ακουγα καλα ειναι καπου Ε.Ο στο υψος του ξενοδοχειου bora bora και κανει οτοστόπ στις νταλικες...
Γειτονα ολα με μετρο οκ εχεις και αγωνα μετα της 20 μην το ξεχνας χαχαχαχαΚαλησπερα Παλικαρια
Σημερα ειπαμε να το ριξουμε στην ψαροφαγια αρκετα με τα κοψιδια
image sharing sites
Με το τρυγονι θα τα καταφερουμεΓειτονα ολα με μετρο οκ εχεις και αγωνα μετα της 20 μην το ξεχνας χαχαχαχα
.bike Τελικά με πήρε ένας με VESPA !!!Τηλ. Επικοινωνια με Ζολώτα-δωστα ολα. Δεν τον ακουγα καλα ειναι καπου Ε.Ο στο υψος του ξενοδοχειου bora bora και κανει οτοστόπ στις νταλικες...
Μου είχε συστήσει αυτό το κατάστημα για μπαταρίες ο κύριος Μάκης, που ήθελα για την ψηφιακή μου μηχανή. Εν τέλει τώρα που κατέβηκα έκανα την παραγγελία, 15/8 της Παναγίας την έστειλα, την επόμενη μου απάντησαν με e-mail ότι την παρέδωσαν στην ACS και σήμερα ήταν σπίτι μου και χωρίς επιπλέον χρέωση, με επιλογή πληρωμής με prepaid. Επίσης και στην επικοινωνία που είχα νωρίτερα για εξηγήσεις τόσο για τα στοιχεία της μπαταρίας που ήθελα, όσο και για τη διαδικασία αποστολής και πληρωμής ήταν άμεσοι και εξυπηρετικοί. Επιπλέον έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από ό,τι είδα σε μπαταρίες, όποιος χρειαστεί ποτέ μπαταρία (νομίζω ο κύριος Χρήστος έψαχνε) θα διευκολυνθεί από αυτό το κατάστημα. Καλό είναι να στηρίζουμε τους καλούς επαγγελματίες..