Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρήστο, καλώς κακώς όπου είναι τα τρυγόνια θα είναι και ο κόσμος. Από μικρό παιδί ψάχναμε το "κρυφό" ηλιοσπορο όπου θα ήμασταν μόνοι μας αλλά δυστυχώς αυτό δεν το βρήκαμε ποτέ. :)
Έχουμε "κοιμηθεί" στο χωράφι αδειαζοντας φακούς λύνοντας σταυρόλεξα όλη νύχτα, έχουμε τσακωθεί, μας έχουν τουφεκισει επειδή θεώρησαν σωστό να ρίξουν στα καθιστά στο τρυγονι που ήρθε και έκατσε πάνω στο "ταψί" του ήλιου ανάμεσα μας και πολλά άλλα ευτράπελα.
Το κυνήγι που περιγράφεις εσύ μπορεί να γίνει την τρίτη ή την τέταρτη μέρα και πραγματικά να είσαι μόνος σου. ;)
Αν θες να τουφεκισεις τρυγόνια την πρώτη μέρα, πρέπει να μπεις μέσα στην "φωτιά"..shoot.

Χρήστο, καλώς κακώς όπου είναι τα τρυγόνια θα είναι και ο κόσμος. Από μικρό παιδί ψάχναμε το "κρυφό" ηλιοσπορο όπου θα ήμασταν μόνοι μας αλλά δυστυχώς αυτό δεν το βρήκαμε ποτέ. :)
Έχουμε "κοιμηθεί" στο χωράφι αδειαζοντας φακούς λύνοντας σταυρόλεξα όλη νύχτα, έχουμε τσακωθεί, μας έχουν τουφεκισει επειδή θεώρησαν σωστό να ρίξουν στα καθιστά στο τρυγονι που ήρθε και έκατσε πάνω στο "ταψί" του ήλιου ανάμεσα μας και πολλά άλλα ευτράπελα.
Το κυνήγι που περιγράφεις εσύ μπορεί να γίνει την τρίτη ή την τέταρτη μέρα και πραγματικά να είσαι μόνος σου. ;)
Αν θες να τουφεκισεις τρυγόνια την πρώτη μέρα, πρέπει να μπεις μέσα στην "φωτιά"..shoot.
Γιωργο,ειναι αυτο που λεγαμε περι ανυπαρξιας "καβατζας"!
Εγω,επειδη προτιμω την ησυχια και την σωματικη ακεραιοτητα μου,θα καθομουν περιμετρικα εκτος "αρενας"!Κατα προτιμηση στον αξονα εξοδου των πουλιων απο την κουρνια,η οσο πιο κοντα σ'αυτον μπορουσα!Διατηρωντας αποσταση ασφαλειας απο τον κοντινοτερο "πυρωμενο"συναδελφο!
Αυτο γιατι,τουφεκισμενα πουλια θα προσδοκουσα να τουφεκισω,πολλες φορες" ξυριστα" στο εδαφος και με το διαολο στην ουρα τους!

Μόλις γύρισα από το Σύλλογο, πέρασα τις εξετάσεις, έβγαλα και την τοπική 105,6 εγώ έδωσα σχεδόν 110 για νέο βιβλιαράκι και εγγραφή στο σύλλογο.

.RESPECT.

καλοριζικος και σιδεροκεφαλος δοκτορ bill. μονο μη μπερδεψεις το οπλο με το νυστερι γιατι θα εχουμε θεμα

Last edited by a moderator:
Γιωργο,ειναι αυτο που λεγαμε περι ανυπαρξιας "καβατζας"!
Έτσι είναι Γιάννη, όταν είχα αναφερθεί σε καβαντζα, εννοούσα 2η επιλογή ;)
Πολλές φορές, οι δεύτερες επιλογές αποδειχτηκαν καλύτερες από τις πρώτες.

Καλησπέρα κυνηγαραίοι!
Θα συμφωνήσω με τον Alltair για τα βόρεια!
Είστε πολύ τυχεροί εσείς οι βορειοελλαδίτες και είναι κρίμα να περνάνε έτσι οι κυνηγετικές στιγμές στα καλύτερα μέρη για κυνήγι στην Ελλάδα!
Αν υπάρχει ο χρόνος σας προτείνω να ψαχτήτε λίγο καλύτερα και να ξεμακρύνεται κάπως απο τα συνηθισμένα μέρη σας, εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σας!
Ίσως αν ρωτήσετε τους παλιότερους κυνηγούς ή ακόμα και κάποιο θυροφύλαξ να πάρετε καμιά πληροφορία καλή!
Ότι κ αν κάνετε πάντως απολάυστε τη φύση!!!:)

DrV said
Μόλις γύρισα από το Σύλλογο, πέρασα τις εξετάσεις, έβγαλα και την τοπική 105,6 εγώ έδωσα σχεδόν 110 για νέο βιβλιαράκι και εγγραφή στο σύλλογο.

Μπραβο Bill καλη διασκεδαση και με την αδεια που λενε.hunter..well done.

Last edited by a moderator:
Μου είχε συστήσει αυτό το κατάστημα για μπαταρίες ο κύριος Μάκης, που ήθελα για την ψηφιακή μου μηχανή. Εν τέλει τώρα που κατέβηκα έκανα την παραγγελία, 15/8 της Παναγίας την έστειλα, την επόμενη μου απάντησαν με e-mail ότι την παρέδωσαν στην ACS και σήμερα ήταν σπίτι μου και χωρίς επιπλέον χρέωση, με επιλογή πληρωμής με prepaid. Επίσης και στην επικοινωνία που είχα νωρίτερα για εξηγήσεις τόσο για τα στοιχεία της μπαταρίας που ήθελα, όσο και για τη διαδικασία αποστολής και πληρωμής ήταν άμεσοι και εξυπηρετικοί. Επιπλέον έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από ό,τι είδα σε μπαταρίες, όποιος χρειαστεί ποτέ μπαταρία (νομίζω ο κύριος Χρήστος έψαχνε) θα διευκολυνθεί από αυτό το κατάστημα. Καλό είναι να στηρίζουμε τους καλούς επαγγελματίες..

Status
Not open for further replies.
Back