Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρήστο, καλώς κακώς όπου είναι τα τρυγόνια θα είναι και ο κόσμος. Από μικρό παιδί ψάχναμε το "κρυφό" ηλιοσπορο όπου θα ήμασταν μόνοι μας αλλά δυστυχώς αυτό δεν το βρήκαμε ποτέ. :)
Έχουμε "κοιμηθεί" στο χωράφι αδειαζοντας φακούς λύνοντας σταυρόλεξα όλη νύχτα, έχουμε τσακωθεί, μας έχουν τουφεκισει επειδή θεώρησαν σωστό να ρίξουν στα καθιστά στο τρυγονι που ήρθε και έκατσε πάνω στο "ταψί" του ήλιου ανάμεσα μας και πολλά άλλα ευτράπελα.
Το κυνήγι που περιγράφεις εσύ μπορεί να γίνει την τρίτη ή την τέταρτη μέρα και πραγματικά να είσαι μόνος σου. ;)
Αν θες να τουφεκισεις τρυγόνια την πρώτη μέρα, πρέπει να μπεις μέσα στην "φωτιά"..shoot.
Γιώργο όπως είπα είμαι αρχάριος στα τρυγόνια. Πρόπερσι πήγα στα μέρη που γίνεται χαμός και πέρυσι πήγα σε ένα ένα ηλιόσπορο ¨ξεχασμένο" εδώ κοντά. Οι τουφεκιές που έριξα πέρυσι ήταν περισσότερες από την πρώτη φορά και το ευχαριστήθηκα περισσότερο... Έτσι κι αλλιώς δεν πάω για την ποσότητα αλλά για να ρίξω καμμιά τουφεκιά χαλαρή και όχι στην τσίτα... :)

Μου είχε συστήσει αυτό το κατάστημα για μπαταρίες ο κύριος Μάκης, που ήθελα για την ψηφιακή μου μηχανή. Εν τέλει τώρα που κατέβηκα έκανα την παραγγελία, 15/8 της Παναγίας την έστειλα, την επόμενη μου απάντησαν με e-mail ότι την παρέδωσαν στην ACS και σήμερα ήταν σπίτι μου και χωρίς επιπλέον χρέωση, με επιλογή πληρωμής με prepaid. Επίσης και στην επικοινωνία που είχα νωρίτερα για εξηγήσεις τόσο για τα στοιχεία της μπαταρίας που ήθελα, όσο και για τη διαδικασία αποστολής και πληρωμής ήταν άμεσοι και εξυπηρετικοί. Επιπλέον έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από ό,τι είδα σε μπαταρίες, όποιος χρειαστεί ποτέ μπαταρία (νομίζω ο κύριος Χρήστος έψαχνε) θα διευκολυνθεί από αυτό το κατάστημα. Καλό είναι να στηρίζουμε τους καλούς επαγγελματίες..
Ευχαριστώ Βασίλη. Θα το δω. .well done.

Καλημέρα σας

Καλημερα.
Στελιο ηρθαν επιτοπου και εβγαλαν φωτογραφιες?
Μονι έτσι υπαρχουν στοιχεία για την παραβαση.
Τις ζημιες τις εκτιμούν για να ξέρουν το κόστος κ ανάλογα να πράξουν.
Εδυ θα μιλήσεις με τους δικούς σου γθα πλήρη φτιάξιμο κ μαμα ανταλακτικα αρκει να εχιυν βγει φωτο που νσ δείχνουν οτι φταίει ο αλλος κ να χουν παρθει καταθέσεις οπιυ ο άλλος παραδεκτηκε.
Εαν το συτοκινητο είναι ενοικιασεως κ δεν ξερεις τον μάστορα πιυ υα το φτιαξει να επιμένεις να μπιυν μαμα ανταλακτικα.
Γιατί αυτοι που ενοικιαζουν συνηθως ζητανε να μην μπουν μαμα γ να πέσει το κόστος κ να παρει κ κατι τις μαύρο ο μαστορας.
Αν υον ξερεις τοτε οκ εισαι χαλαρος.

Ακουτε φαση ψεσινη γ γέλια κ κλαματα.
Εχουμε πάει σε μια ψαροταβέρνα μ τα παιδια γ φαγητο.
Τελειωνοντας παω να πληρωσω.
Εκεινη την στιγμη παρκάρει ενας τυπάς με την μπεμβε του εισαγωγής ντυμενος κυριλλε κ δερματινο και καλα τσαντακι ωμου κ μπαινει με εναν νεαρο.
Ξερετε αυτοί που πιθανών χρωστανε μεχρι κ τις καλτσες στην πιστωτικη αρκει να το παίζουν καποιοι κ ωραιοι.
Μπανει μεσα κ παει στο ψυγειο επιλογης.
Τρομαρα του ήθελε να διαλέξει ψαρι αγριο φρεσκο χωρις να χει δει ποτε.
Παει ο ταβερνθαρης.
Επιλεγει ενα λαβρακη ''αγριο'' στο 1200 κ μια κωλοκτυπα πρωινή.
Φευγει κ ο ταβερνιαρης παει να μου κανει τον ξυπνιο.....ειδες μου λεει την καραβιδα....ζωντανή ειναι ακομη κτυπαει.
Ωπα ρε μάστορα του λέω. ...κωλοκτυπα κρατας.
Αμεσως ασπρισε.......εεε εμεις την λεμε καραβιδα μου λεει .sarcastic.
Εφυγα γελωντας .
Βγαινοντας εισα τον τυπα που θα πληρωνε το πλαστικό γθα ασημι κ πανω απ το κεφάλι του φανταστικα μια ταπελιτσα όπως στα παιδικα καρτουν που γραφε κορόιδο .
Βλητα που υπαρχουν τελικα.

Καλημερα σε ολους,
πλησιαζουν οι μερες κ παρολλο που δεν προμυνηεται κατι ιδιαιτερο για την εναρξη, αυτη η δυνατοτητα που θα εχω πλεον να βγω για κυνηγι κ αυτα που ονειρευομαι να ζησω κυνηγετικα μου φτιαχνουν τη διαθεση... :)
Εχθες πηγα μαλλον την τελευταια μου βολτα για φετος στο σκοπευτηριο με τον Γιωρικα οπου κ του εδειξα ποιος εχει το πανω χερι... .yelling.

Καλημερα σε ολους,
πλησιαζουν οι μερες κ παρολλο που δεν προμυνηεται κατι ιδιαιτερο για την εναρξη, αυτη η δυνατοτητα που θα εχω πλεον να βγω για κυνηγι κ αυτα που ονειρευομαι να ζησω κυνηγετικα μου φτιαχνουν τη διαθεση... :)
Εχθες πηγα μαλλον την τελευταια μου βολτα για φετος στο σκοπευτηριο με τον Γιωρικα οπου κ του εδειξα ποιος εχει το πανω χερι... .yelling.
.evil.
.RESPECT..badboys.weather1

Εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει που θα βρεθώ στην έναρξη. Στην Βοιωτία στα κοντινά πο το εξοχικό δεν πετάει ούτε πεταλούδα όποτε είμαστε στο ψάξιμο που θα κάνουμε έναρξη με τον κυρΝίκο (αρκεί να έχει σάντουιτς.sarcastic.). Α και σε λίγο θα αρχίσει το πρήξιμο για κανένα μέρος στα πέριξ της Πάτρας όπου και θα περάσω τις διακοπές μου...

Ευριπιδη τον ειχα αφησει πολυ λασκα τωρα το καλοκαιρι κ ειχε παρει αερα... .ass..sarcastic.
Ευριπιδη τον ειχα αφησει πολυ λασκα τωρα το καλοκαιρι κ ειχε παρει αερα... .ass..sarcastic.
το συνεχιζεις ετσι?μου φαινεται οτι θα εχουμε.hunter..hunter..hunter.
.buy buy..buy buy.

Καλημέρα σε όλους :)

Εχθες πηγα μαλλον την τελευταια μου βολτα για φετος στο σκοπευτηριο με τον Γιωρικα οπου κ του εδειξα ποιος εχει το πανω χερι...
Μωρή σουπιά, γιατί δημοσιεύεις ψεύδη; Τι ακριβώς δηλαδή έκανες χθες; .xm.
Που ερχόσουν πίσω μου και προσπαθούσες να με αποσυντονισεις λέγοντας διάφορες παπαριες, όπως "έλα φίλε μου, κάνε έναν θεαματικό ντουμπλε σαν αυτούς που ξέρεις να κάνεις "....buy buy.
Όπως είδες τα ξόρκια σου δεν πιάνουν. Αντιθέτως τα επιφωνήματα της κερκίδας ήρθαν να επιβραβευσουν τις αντισυμβατικες μου επιλογές στον τρόπο που σπάνε οι sim ντουμπλεδες, γατάκι. ...buy..buy.

Καλησπέρα. Σήμερα πήρα τηλ. την ασφαλιστική του αυτοκινήτου που με τράκαρε, και μου είπαν ότι αύριο θα στείλουν πραγματογνώμονα να δει το αμάξι μου (μου ζήτησαν και τους έδωσα τα στοιχεία του συνεργείου που το έχω πάει) να τους στείλει την έκθεσή του για να δώσουν εντολή για επισκευή. Απόψε το επιβεβαίωσα με την εταιρεία πραγματογνωμόνων "Ειδήμων Ο.Ε.", και μου είπαν ποιον έχουν συνεργάτη εδώ στα Χανιά. Το πρωί θα τον πάρω τηλ. να ρωτήσω τι ώρα περίπου θα πάει για να είμαι κι εγώ εκεί.
Αυτό σημαίνει ότι δεν αμφισβητούν την υπαιτιότητα του άλλου οδηγού (του πελάτη τους) αλλιώς τι νόημα θα είχε να στείλουν πραγματογνώμονα;
Έτσι είναι ή μήπως κάνω "όνειρα θερινής νυκτός";;;; Τώρα βέβαια ... αν θα πληρώσουν ... πόσα ... και πότε ... ένας θεός ξέρει!!! Α, η ασφαλιστική είναι κάποια EUROINS ... έψαξα στο ιντερνετ και έχει πολύ γαμάτο site και φαίνεται σοβαρή εταιρεία, αλλά και στο τηλέφωνο μου μίλησαν πολύ ευγενικά ... αλλά απ΄ότι είδα είναι βουλγάρικη κι αυτό δεν μου πολυαρέσει ... .xm..xm.
Στέλιο καλημέρα. Το κακό με την Euroins είναι πως δεν ανήκει στον φιλικό διακανονισμό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να σου φτιάξουν τα πάντα και να σε πληρώσουν στην ώρα τους αν δεχθούν την υπαιτιότητα αλλά αν δεν την δεχθούν θα περιμένεις πολύ καιρό! Σε κάθε περίπτωση μίλα εσύ με τον ασφαλιστή σου να δεις τι γίνεται. Να ξέρεις ότι οι ασφαλιστές, ακόμα και ο δικός σου, θέλουν να τελειώνουν γρήγορα με τις ζημιές οπότε είναι πιθανό να προτείνουν συνυπαιτιότητα. Σε κάθε περίπτωση αν θες να σε βοηθήσω σε κάτι στείλε μου πμ να τα πούμε. Δουλεύω σε ασφαλιστική, δεν είμαι ασφαλιστής αλλά όπως και όσο μπορώ θα σε βοηθήσω!

Καθυστερημενη καλημερα σε ολους!
Φιλε Αρι, οι δηλωσεις πολλες φορες πληρωνονται,"καιρος φερνει τα λαχανα,καιρος τα παραπουλια":)!
Δε νομιζω,ο συμπαιχτης σου να μην απαντησει στο γηπεδο.Αν μπορει βεβαια!
Ειστε ωραιοι.well done.,αυτα μενουν!

Status
Not open for further replies.
Back