Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα!
Εναν καφέ είπαμε να πιούμε με το Χρήστο (manthoscc), με θέα τη λίμνη, προκειμένου να γνωριστούμε και από κοντά, 2,5 ώρες πως περάσανε ουτε που το κατάλαβα...
Επόμενο βέβαια ήταν, αφού ο Χρήστος είναι ένα συγκροτημένο άτομο, με άποψη τεκμηριωμένη και πολύ ευχάριστη παρέα!
Η κουβέντα, βέβαια, περιστράφηκε, κυρίως, γύρω από την κυνηγεσία, την οπλοτεχνία, την βλητική και τα φυσίγγια και ανταλλάξαμε ενδιαφέρουσες απόψεις...
Σίγουρα θα επαναληφθεί η συνάντηση, όταν ο Χρήστος ξανανέβει Γιάννενα με ανταλλαγή βροντωδών, πλέων, απόψεων επί του κυνηγετικού πεδίου....shoot.
Πήρα και το δωράκι μου, που έχει ξεχωριστή αξία για μενα, μιας και είναι ιδιοκατασκευή απο τα μερακλίδικα χέρια του Χρήστου...
Χρήστο σ' ευχαριστώ και είς το επανιδείν...

Μέτα γύρισα σπίτι και οι γυναίκες του σπιτιού μου είχαν όρεξη για ψητό...
τι να κάνω, μιας και δε μπορώ να τους χαλάσω χατίρι, άναψα κάρβουνα και έριξα πάνω κάτι ''ψιλά''...
20160821_140930.jpg

Βέβαια οι γυναίκες μου είναι απαιτητικές δεν συμβιβάζονται παρά με ολοκληρωμένο το μενού, οπότε μπήκαν πάνω και τα ζυμάρια...
20160821_141458.jpg

Καλησπέρα στη παρεα. Αναχώρησει για παραλία οικογενειακώς. Μ'εχει πονέσει και το γόνατο μου μιας και χθες στο γάμο μετά από απαίτηση της νύφης χορεψα ένα ζορμπα μαζι της ( χορευαμε παλια στον ίδιο ομιλο). Θυμηθηκαμε τις εποχες που χορευαμε στα ξενοδοχεία και γινοταν πανικός με το ζορμπά. Δεν ξέρω βρε παιδιά αλλά όταν ακούω αυτή τη μουσική του ζορμπά ανατριχιαζω.
Ε ρε Γιάννη δε μου τα 'πες αυτά...και χορευτής....my man.
Τώρα που θα κατέβω Κέρκυρα, ετοιμάσου για show στο molfetta....buy..sarcastic.
Ορίστε και κάτι που ξέχασα να ανεβάσω από τις προάλλες… .sex hard.

.xm.Αυτό μαλλον εννοούν όταν λένε ''άβυσσος η ψυχή της γυναίκας''....what.
''Γήρασκο δ' αεί διδασκόμενος''....sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα! Ω ρε Σπύρο τι ταλαιπωρία τραβάμε με αυτές τις γυναίκες... μας αναγκάζουν να ψήνουμε στα κάρβουνα μπιρζόλες με το μεσημέρι .sarcastic.
Καλύτερα Μανο, να ψήνουμε εμείς μπριζόλες μες το μεσημέρι, παρα να μας ψήνουν το ψαρι στα χείλη μετά αυτές....sarcastic.
Εχω και τρείς...πως να τα βγάλω πέρα....sarcastic.

Ε ρε Γιάννη δε μου τα 'πες αυτά...και χορευτής....my man.
Τώρα που θα κατέβω Κέρκυρα, ετοιμάσου για show στο molfetta....buy..sarcastic.

.xm.Αυτό μαλλον εννοούν όταν λένε ''άβυσσος η ψυχή της γυναίκας''....what.
''Γήρασκο δ' αεί διδασκόμενος''....sarcastic.
Molfeta, τι μου θυμισες τώρα Σπύρο. Είναι και η παραλία δίπλα......;)

Και φυσικά την albatros στον Υψο Σπύρο.....
Φυσικά σαν χορευτές είχαμε και τα τυχερά μας......;)
...Albatros, Old tree, κ.α...
Ναι, ναι...όταν τις παίρνατε πάνω στα τραπέζια να τους μάθετε πως χορεύουν Ελληνικό τσιφτετέλι, μόνο την διδασκαλία παραδοσιακών Ελληνικών χορών, δεν είχατε στο μυαλό σας....sarcastic.

Χαιρετώ την παρέα!
Εναν καφέ είπαμε να πιούμε με το Χρήστο (manthoscc), με θέα τη λίμνη, προκειμένου να γνωριστούμε και από κοντά, 2,5 ώρες πως περάσανε ουτε που το κατάλαβα...
Επόμενο βέβαια ήταν, αφού ο Χρήστος είναι ένα συγκροτημένο άτομο, με άποψη τεκμηριωμένη και πολύ ευχάριστη παρέα!
Η κουβέντα, βέβαια, περιστράφηκε, κυρίως, γύρω από την κυνηγεσία, την οπλοτεχνία, την βλητική και τα φυσίγγια και ανταλλάξαμε ενδιαφέρουσες απόψεις...
Σίγουρα θα επαναληφθεί η συνάντηση, όταν ο Χρήστος ξανανέβει Γιάννενα με ανταλλαγή βροντωδών, πλέων, απόψεων επί του κυνηγετικού πεδίου....shoot.
Πήρα και το δωράκι μου, που έχει ξεχωριστή αξία για μενα, μιας και είναι ιδιοκατασκευή απο τα μερακλίδικα χέρια του Χρήστου...
Χρήστο σ' ευχαριστώ και είς το επανιδείν...
Μπραβο παλικαρια! .well done.

Καλησπερα αλανια!

καλησπέρα σας
απογευματινή βόλτα με Λάκη και Ζολώ
2 τρυγονια είδαμε το 1 μόλις μόλις κατεβήκαμε από τ αυτοκίνητα το οποίο μας κουτσούλισε,το άλλο σε μακρινή απόσταση 5 τουφεκιές από μένα και Λάκη και του έδωσα διορία μέχρι άυριο που θα ξαναπάω λόγω ρεπό :)

...Albatros, Old tree, κ.α...
Ναι, ναι...όταν τις παίρνατε πάνω στα τραπέζια να τους μάθετε πως χορεύουν Ελληνικό τσιφτετέλι, μόνο την διδασκαλία παραδοσιακών Ελληνικών χορών, δεν είχατε στο μυαλό σας....sarcastic.

Στην Albatros υποθετω τα μαθηματα χορου γινονταν μετα τις 2 το πρωι και συνεχιζοταν μετα πριβε σε καποιο δωματιο.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back