Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ελα που η δικιά μου είναι εξοικειωμένη με τα όπλα και ριχνει κιόλας.Οταν ειμαστε στο χωριο ,καμιά φορά ενώ εγώ λείπω ,ερχονται κοτσύφια και τσιχλες σε έναν τεραστιο πλάτανο πισω απο το σπιτι που έχει κισσό.Βουτάει το μονόκανο και ......ΜΠΑΜΜΜ .......
Ο πατέρ4ας μου μου λεγε χαριτολογώντας οταν τα πρωτα χρόνια τηε έδινα και έριχνε "..κακο του κεφαλιού σου ,αν ήξερες τι κάνεις ...".sarcastic.
Δημητρη να το προσεξεις αυτο.....!! .sarcastic. κατι ξερουν οι πατεραδες....!!!

Δημητρη να το προσεξεις αυτο.....!! .sarcastic. κατι ξερουν οι πατεραδες....!!!

Με τόσα που έχει ζήσει με μένα ,αν ήταν θα το είχε κάνει απο χρόνια πριν..sarcastic.
.xm..xm....εκτός κι αν ....δεν της έρχεται καλά το κοντάκι .Λες ; .asking..buy buy..buy buy.

καλησπέρα σας καλοί μου φίλοι :)

Τάσο ειλικρινά σου μιλάω σκέφτομαι να στείλω την γυναίκα μου στης μάνας της με τα παιδιά, να κάνω καρτέρι μια ωρίτσα.
ψυχραιμία γιατί μπορεί και νατο κάνεις εσύ .sarcastic.

Καλό μεσημέρι και καλή συνέχεια ... Παίρνω κι εγώ 2 μέρες άδεια και φεύγω για το χωριό. Θα γυρίσω όμως αύριο με τη μάνα μου γιατί κάνει τραπέζι η αδερφή μου για τον ανιψιό μου που πέρασε στο πολυτεχνείο ... .eat.
Μετά ξανά στο χωριό για το υπόλοιπο 3ήμερο. Καλά να περάσετε όλοι ...
εμείς οι δυό πάμε πακέτο
αύριο κι ο κουνιάδος μου τραπέζι για τον ανηψιό
το μενού έχει γουρουνόπουλο στο φούρνο :)

Ελα που η δικιά μου είναι εξοικειωμένη με τα όπλα και ριχνει κιόλας.Οταν ειμαστε στο χωριο ,καμιά φορά ενώ εγώ λείπω ,ερχονται κοτσύφια και τσιχλες σε έναν τεραστιο πλάτανο πισω απο το σπιτι που έχει κισσό.Βουτάει το μονόκανο και ......ΜΠΑΜΜΜ .......
Ο πατέρ4ας μου μου λεγε χαριτολογώντας οταν τα πρωτα χρόνια τηε έδινα και έριχνε "..κακο του κεφαλιού σου ,αν ήξερες τι κάνεις ...".sarcastic.
Δεν σου πα οτι ταιριάζουν τα χουγια μας?
Η δικιά μου οχι μονο ξέρει να ριχνει κ καλα μαλιστα και στον αερα αλλα ξέρει κ να το δενει το οπλο.
Μια φορα στο αστειο οτι θα κανω φιλενάδα λεει το αλλι ζευγάρι ευτυχως που δεν ξερει να ρίχνει.
Λεω εγω μωρε ξέρει να ρίχνει. .ευτυχώς να το δενει δεν ξέρει.
Με προκαλει λοιπον να το φέρω.

Και το δενει σε 3 λεπτα.

Μενω καγκελο .sarcastic.

Ενα πρωινο χαραματα παω γ μπανιο πριν την δουλειά.
Βγαίνει στην βεραντα νσ κανει ποδήλατο καθως ηταν στην δευτερη εγκυμοσυνη κ δεν πηγαινε περπατημα.
Καθε πρωι ενας τδαλαπευεινος καθόταν εξω απ το σπιτι.κ τρελαινε τον τοπο με το συνεχομενο σπαστικο του κελαηδήμα σαν ξυπνητήρι.
Βγαίνω κ την βλεπω με το 410 στο χερι.
Τη κανεις ρε τρελη με το οπλο της λεω?

Θα το παιξω μου μου.λεει το κωλοπουλο με ξεκουφανε .crying smile.

Ασε ρε τρελη το οπλο της λέω μην κανεις την γρια απέναντι με την καρδιά της.crying smile.

Δεν σου πα οτι ταιριάζουν τα χουγια μας?
Η δικιά μου οχι μονο ξέρει να ριχνει κ καλα μαλιστα και στον αερα αλλα ξέρει κ να το δενει το οπλο.
Μια φορα στο αστειο οτι θα κανω φιλενάδα λεει το αλλι ζευγάρι ευτυχως που δεν ξερει να ρίχνει.
Λεω εγω μωρε ξέρει να ρίχνει. .ευτυχώς να το δενει δεν ξέρει.
Με προκαλει λοιπον να το φέρω.

Και το δενει σε 3 λεπτα.

Μενω καγκελο .sarcastic.

Ενα πρωινο χαραματα παω γ μπανιο πριν την δουλειά.
Βγαίνει στην βεραντα νσ κανει ποδήλατο καθως ηταν στην δευτερη εγκυμοσυνη κ δεν πηγαινε περπατημα.
Καθε πρωι ενας τδαλαπευεινος καθόταν εξω απ το σπιτι.κ τρελαινε τον τοπο με το συνεχομενο σπαστικο του κελαηδήμα σαν ξυπνητήρι.
Βγαίνω κ την βλεπω με το 410 στο χερι.
Τη κανεις ρε τρελη με το οπλο της λεω?

Θα το παιξω μου μου.λεει το κωλοπουλο με ξεκουφανε .crying smile.

Ασε ρε τρελη το οπλο της λέω μην κανεις την γρια απέναντι με την καρδιά της.crying smile.

Φίλε κάποτε ερχόταν σε απογευματινό καρτερι στο χωριό με το μονόκαννο και με είχε τρελάνει στο ντουφεκίδι.

Καλησπερα στην παρεα. Απο σποντα θα βρισκομαι αυριο Ελλαδα και απο Παρασκευη στα κλασσικα τρυγονοκαρτερια της Κερκυρας.
Παύλο καλώς να έρθεις στη πατρίδα και στο νησί. Για να δούμε εσένα περιμένουν τα τρυγονάκια........;)

20_2013_3.jpg
Δημήτρη είναι ακριβώς το ίδιο!

Καλησπέρα αγόρια. Ωρα για χαλάρωση με τη παρέα σας και για φρούτο σήμερα, παυλόσουκα απο το χωριό.
host image
Εμεις τα λεμε παπουτσοσυκα.
Υπεροχο παγωμενο φρούτο.
Προσοχη ομως.
Υπερβολικη καταναλωση εχει αμεσες επιπτωσεις στο εντερο.
Καποιοι κανουν μεερες να πανε τουαλετα κ κάποιοι τρέχουν κ δεν φτάνουν :)

Status
Not open for further replies.
Back