Ήσασταν και μπόλικοι μωρ αδερφάκι μου κι εγώ καμιά 15-20 είμαστε όταν έδινα.Πρεπει να ειμασταν γυρω στα 30με 35 ατομα Βασιλη τωρα δεν ξερω αυτοι ειπανε δευτερα
Συγχαρητήρια Δημήτρη! Καλή αρχή!Παιδια σημερα δωσαμε εξετασεις για την αδεια ολα οκ.....πιστευω δευτερα τριτη να μας φωναξουν να παμε τα χαρια για την εκδοσεις της αδειας.....ha ha ha.
παρε φυσιγγιααααααα.αντε καλοριζικοςΠαιδια σημερα δωσαμε εξετασεις για την αδεια ολα οκ.....πιστευω δευτερα τριτη να μας φωναξουν να παμε τα χαρια για την εκδοσεις της αδειας.....ha ha ha.
Καλορίζικος φίλε το καλό πράμα αργεί!!!!Πρεπει να ειμασταν γυρω στα 30με 35 ατομα Βασιλη τωρα δεν ξερω αυτοι ειπανε δευτερα
Σιδηροκέφαλος Μήτσο.Παιδια σημερα δωσαμε εξετασεις για την αδεια ολα οκ.....πιστευω δευτερα τριτη να μας φωναξουν να παμε τα χαρια για την εκδοσεις της αδειας.....ha ha ha.
Ε πες της θέλεις άλλο ένα;
Και μετά σου λέει υπογεννητικότητα....
Ε και τι σε νοιάζει αν έχει παιδί αφού παντρεμένη δεν είναι, ψάχνεις να παντρευτείς και φοβάσαι μην δεν την εγκρίνουν;.kkk.
Έτσι κι αλλιως τα πρωινά τα σαββατοκύριακα κοιμάσαι, άσε που με την βότκα το μωρό καθόλου δεν θα σας ενοχλήσει μετά, και ούτε να σε ρουφιανέψει μπορεί....Το έχω για γρουσουζιά άμα έχει παιδί, από μια άλλη που ήθελε να με κάνει babysitter τα πρωινά τα σαββατοκύριακα.
Ποιον;; εμένα που πιο πιθανό είναι να ταΐσω το μωρό με βότκα αντί για γάλα αν γυρίσω 7 το πρωί σπίτι.
Δεν είμαι εγώ για τέτοια.....
Έτσι κι αλλιως τα πρωινά τα σαββατοκύριακα κοιμάσαι, άσε που με την βότκα το μωρό καθόλου δεν θα σας ενοχλήσει μετά, και ούτε να σε ρουφιανέψει μπορεί....
win win situation λέμε
Θεόφραστε εσύ καλά τα λες αλλά δεν μου πάει καρδιά, ακούω παιδί και τρέμω. Ξέρεις τι είναι να σου έρθει η άλλη 8 χρόνια μεγαλύτερη από σένα και να σου πει έχω δυο εβδομάδες καθυστέρηση και δε μου έχει ξανατύχει. ( εννοείται πάντα σκουφάκι)
Εκεί να δεις χέσιμο.
Καλύτερα επίθεση από αγριόγουρνο πιο εύκολα θα ξεφύγω. .ha ha ha.