Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα. Κάνω ένα μικρό διάλειμμα να φάω κάτι, να πιω και κανα καφέ και μετά ξανά δουλειά στο pc.
Βλέπω δυστυχώς ότι το 7 χρονών λαπτοπ μου θα με αφήσει σιγά σιγά και πρέπει να πάρω καινούριο.
Αν έχει κάποιος καμιά καλή πρόταση το πολύ μέχρι 800 ευρώ....
Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω σταθερό που είναι πιο φθηνός, γιατί πρέπει να τον κουβαλάω μαζί.

Γρήγορα μάγκες έναν εσπρέσο στον Κωστάκη μας για να ξυπνήσει,και μια
.sexy girl. για να .sex hard......................
.sarcastic..sarcastic.

Μ αρέσει που πέτυχες και τι καφέ θέλω το πρωί..sarcastic.
Με λίγη ζάχαρη μαύρη στην μύτη από το κουτάλι, έτσι σε περίπτωση που χρειαστεί να μου φέρει κάποιος καφέ..yelling.
Όσο για το δεύτερο εντάξει βρίσκω. Μια καφετιέρα θέλω μόνο γιατί έχω δώσει μια περιουσία σε καφέδες..hit.

Καλησπέρα μάγκες μου :)

Βασίλη κάποιοι παλιοί έδιναν την εξής ευχή στα αγόρια .
Να είναι υγιής , να σκιστεί η τσέπη του από τα χιλιάρικα και να να ξεφλουδίσει ο π@υτσος του από το γ@μήσι..sarcastic.

Εγώ φυσικά του εύχομαι υγεία και καλή τύχη, νομίζω είναι αρκετό:)

Καλησπέρα μάγκες μου :)

Βασίλη κάποιοι παλιοί έδιναν την εξής ευχή στα αγόρια .
Να είναι υγιής , να σκιστεί η τσέπη του από τα χιλιάρικα και να να ξεφλουδίσει ο π@υτσος του από το γ@μήσι..sarcastic.

Εγώ φυσικά του εύχομαι υγεία και καλή τύχη, νομίζω είναι αρκετό:)
Κάτι πρέπει να κάνουμε με τα χιλιάρικα στην συγκεκριμένη ρήση, εκτός κι αν ξέρεις κάτι και δεν το λες.sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα. Κάνω ένα μικρό διάλειμμα να φάω κάτι, να πιω και κανα καφέ και μετά ξανά δουλειά στο pc.
Βλέπω δυστυχώς ότι το 7 χρονών λαπτοπ μου θα με αφήσει σιγά σιγά και πρέπει να πάρω καινούριο.
Αν έχει κάποιος καμιά καλή πρόταση το πολύ μέχρι 800 ευρώ....
Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω σταθερό που είναι πιο φθηνός, γιατί πρέπει να τον κουβαλάω μαζί.

Μ αρέσει που πέτυχες και τι καφέ θέλω το πρωί..sarcastic.
Με λίγη ζάχαρη μαύρη στην μύτη από το κουτάλι, έτσι σε περίπτωση που χρειαστεί να μου φέρει κάποιος καφέ..yelling.
Όσο για το δεύτερο εντάξει βρίσκω. Μια καφετιέρα θέλω μόνο γιατί έχω δώσει μια περιουσία σε καφέδες..hit.

Κώστα τη χαρακτηριστικά θες το λαπτοπ, (ίντσες οθόνης, επεξεργαστής, μνήμη, δίσκος)

Κώστα τη χαρακτηριστικά θες το λαπτοπ, (ίντσες οθόνης, επεξεργαστής, μνήμη, δίσκος)

Το φορτώνω πολλά προγράμματα,από σχεδίου μέχρι μαθηματικών και προγραμματισμού οπότε θέλω καλή μνήμη ram, δίσκο στα 500gb μου φτάνει γιατί έχω και εξωτερικό και οθόνη 17 ίντσες. Τώρα από επεξεργαστές δεν ξέρω.

Εχει μια καλη προσφορα η cosmodata. Δεν ειμαι σπιτι τωρα να σου βρω μοντελο. 17αρι θες οπωσδηποτε;

Ναι, το 15αρι δεν με βολεύει.

Και κάτι ακομα να προσπαθήσεις να συνεργάζεται η έξοδος για οθόνη με την οθόνη σου για να μπορείς να δουλεύεις σε extended desktop

Συνήθως όταν είμαι σπίτι το συνδέω στην τηλεόραση.
Είναι ευκολία το λάπτοπ, το βάζεις στην τσάντα και έφυγες… Απλά θέλω κάτι καλό, γιατί κατά μέσο όρο την μέρα το χρησιμοποιώ 10-12 ώρες.

Κωστα, δουλευω αποκλειστικα με laptop της δουλειας, τα τελευταια 10 χρονια, και με εχει βολεψει αφανταστα. Το 17αρι εχει ενα Α βαρος, αρα λιγοτερη portability, εφοσον ομως σε βολευει εσενα.....

Aν παιζεις με photoshop, rendering και τετοια, ή παιχνιδια, παρε ενα με καρτα γραφικων οπως λεει και ο Θεοφραστος. Ο SSD θα στο απογειωσει, αν και θα εβλεπα λιγο καχυποπτα low budget φορητα με δισκο τετοιο, λογω ποιοτητας.

Οποτε θες 17" οθόνη με ανάλυση 1920χ1080, επεξεργαστή i5 Intel θα σου πρότεινα τους τελευταίους για να έχεις hardware aceleration στα τελευταία codecs απο την ενσωματωμένη καρτα, με αυτόν τον τροπο δεν καταναλώνεις πόρους απο τον επεξεργαστή σου και τον έχεις μονο για τα προγράμματα. Δίσκο ssd και 8gb μνήμη το λιγότερο εάν τα προγράμματα σου ειναι μνημοβόρα. Θεωρητικά στα 700-800€ το βλεπω.
Όχι καρτα γραφικών nvidia ή amd όπως λέει και ο φίλος μας παραπάνω, ειναι η πρώτη αιτία να πετάξεις το φορητό λογο κακής αγωγιμότητας θερμοκρασίας, δεν έχουν ποιοτικά συστήματά ψύξης οι κάρτες.

Κωστα, δουλευω αποκλειστικα με laptop της δουλειας, τα τελευταια 10 χρονια, και με εχει βολεψει αφανταστα. Το 17αρι εχει ενα Α βαρος, αρα λιγοτερη portability, εφοσον ομως σε βολευει εσενα.....

Aν παιζεις με photoshop, rendering και τετοια, ή παιχνιδια, παρε ενα με καρτα γραφικων οπως λεει και ο Θεοφραστος. Ο SSD θα στο απογειωσει, αν και θα εβλεπα λιγο καχυποπτα low budget φορητα με δισκο τετοιο, λογω ποιοτητας.
Μια λύση που θα έκανα εγώ είναι μικρό δίσκο και σχετικό λίγη μνήμη και με την πρώτη ευκαιρία βάζεις μετά ssd και upgrade σε μνήμη. Εύκολες αναβαθμίσεις και φθηνότερες από το να το πάρεις με αυτά.
Η κάρτα γραφικών κάνει δουλειά και σε προγράμματα τύπου CAD matlab εκμεταλλεύονται και αυτά την επεξεργαστική ισχύ της.

Ρίχνοντας μια ματια στο Σκρουτζ με τα παραπανω χαρακτηριστικά οι τιμές πάνε στο χιλιάρικο.
Προσωπικα θα επερνα αυτόν εδώ 580€ και θα πρόσθετα μνήμη και ενα ssd 100€ Ακόμα.
http://www.skroutz.gr/s/8843050/Lenovo-IdeaPad-300-17ISK-i5-6200U-4GB-1TB-No-OS.html
Ειναι πολύ εύκολο να προσθέσεις μνήμη και δίσκο στο φορητό.
Τον υπάρχων θα τον έκανα εξωτερικό για ταινίες και φωτογραφίες.

Αναβαθμιση μνημης ναι, μονο ομως εαν εχεις ακομα μια bank ωστε να εκμεταλλευτεις και την υπαρχουσα. Ο SSD ειναι ασφαλης αναβαθμιση, και με ενα εξωτερικο κουτακι, εχεις και ενα δικο εξωτερικο ακομα για backup.

Δυστυχως φιλε Nikolis οι καρτες της NVIDIA ή της AMD ειναι μονοδρομος σε απαιτητικα προγραμματα, αλλιως πας σε Intel με τα οποια κακα του

Status
Not open for further replies.
Back