Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους.
Φέτος για πρώτη φορά πατήσαμε τα σταφύλια....την παραγωγή με την συμμετοχή και την αγόγγυστη προσφορά της κυρίας Λίτσας.
Εύχομαι να είναι πετυχημένο και να το δοκιμάσετε και εσείς.
και του χρόνου με υγεία!
Και του χρόνου να' σαστε καλά Βαγγέλη!!!
Να το πιείτε με υγεία!!!

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα ξεπατώθηκα στο κυνήγι κάναμε καρτέρι αλλά από εμένα δεν πέρασε κανένας μάγκας λαγός. Με γλύκαναν οι 2 τελευταίες φορές, αλλα έτσι ειναι το κυνήγι ελκυστικότερο, μια ο λαγός μια οι κυνηγοί.

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα ξεπατώθηκα στο κυνήγι κάναμε καρτέρι αλλά από εμένα δεν πέρασε κανένας μάγκας λαγός. Με γλύκαναν οι 2 τελευταίες φορές, αλλα έτσι ειναι το κυνήγι ελκυστικότερο, μια ο λαγός μια οι κυνηγοί.
Ε ρε Νικόλα...καθε μέρα τ΄Αγιαννιου θέλεις να' ναι...
Ασε και κανα αυτιά για κανέναν άλλον....sarcastic.

Καλησπέρα παρέα. Μεγάλη μέρα η αυριανή, το πρωτο μας κυνήγι μαζί με τον πιτσιρίκο μου. Ειναι μέσα τώρα και κάνει μπάνιο (να'ναι και μπανιαρισμένος στη παρθενική του έξοδο .sarcastic.)
Εχει ετοιμάσει τα ρουχα του, τα παπούτσια του, το σκαμνακι του και το κολατσιό του και γενικά ειναι σε εγρήγορση, μου δήλωσε πως μόλις βγει θα πιει το γαλα του θα φάει ενα τοστ και θα πέσει για ύπνο, γιατί πρεπει να ξυπνήσουμε νωρις. Σαν χτες θυμαμαι τον εαυτό μου που μετραγα τις ώρες μεχρι να σηκωθεί ο πατέρας μου και φυσικά πριν χτυπήσει το ρολόι ημουν έτοιμος ντυμένος, που να μου κολλήσει ύπνος, εδω τώρα μετά απο τόσα χρόνια και ακόμα λαγοκοιμαμαι.....sarcastic.
Το μεσημέρι ανοίξαμε τον οπλοβαστο και του λέω: ποιό όπλο να πάρουμε; και μου δείχνει τη χραπα χρουπα ( σιγουρευτηκα οτι ειναι δικό μου παιδί .sarcastic.) τελικά μετά απο συμβούλιο αποφασίσαμε να πάρουμε το 725 και το 20αρι. Θα πάμε για κάνα τρυγονάκι μπας και είναι γουρλης ο μικρός .big smile. αλλά και να μην περασουν δεν μας χαλάει γιατι μετα θα ανέβουμε και απο το σκοπευτήριο. Ζάχαρη θα περάσουμε αυτό ειναι σίγουρο.
μπραβο ρε γιαννη. αντε καλη του αρχη του πιτσιρικα. αλλα κριμα ρε παιδι μου που δεν εχεις καμμια benelli οχι τιποτα αλλο απλα να ξεκινησει το παιδι σωστα
.yelling..yelling.

Φιλαράκια ,αυτή την ώρα τρώω καυτερο λουκάνικο,γαλοτύρι,ντοματούλα, με συνοδεία τσίπουρου.
Αντε στην υγειά σας .
ρε δε φτανει που πηρε φωτια το χερι σου τωρα με το λουκανικο θα παρει φωτια κι ο κ..... σου
.my man.

Αντε Γιάννο, καλή αρχή....well done..well done.
Με το καλό να πάρει το βάπτισμα του πυρός...
Σ'ευχαριστω Πίπη, σκεψου λέμε τώρα να είναι γουρλης και να γίνει κάνα καλό μπασιμο!!!!!!!!!! Του χρόνου σε βλέπω να τον υιοθετεις.........sarcastic.
μπραβο ρε γιαννη. αντε καλη του αρχη του πιτσιρικα. αλλα κριμα ρε παιδι μου που δεν εχεις καμμια benelli οχι τιποτα αλλο απλα να ξεκινησει το παιδι σωστα
.yelling..yelling.
Ευχαριστώ Ευριπιδη μου. Ας ξεκινήσει τώρα που είναι μικρός με τα αντρικά όπλα (725) και όταν μεγαλώσει παίρνει τα παιδικά.......fool.

Ε ρε Νικόλα...καθε μέρα τ΄Αγιαννιου θέλεις να' ναι...
Ασε και κανα αυτιά για κανέναν άλλον....sarcastic.

Όχι βέβαια !
Αλλά αύριο θα του .sex hard.
Χαχα αστειεύομαι.
Πλάκα πλάκα αν δεν είσαστε και εσείς, πυροτέχνημα θα έριχνα, οπότε ολα μου τα κυνήγια φέτος θα τα αφιερώσω σε εσάς και το Hunterslife που μας φιλοξενεί.

ρε δε φτανει που πηρε φωτια το χερι σου τωρα με το λουκανικο θα παρει φωτια κι ο κ..... σου
.my man.
Έγραψεεεεεεεεςςςςςςς.
.crying smile..crying smile..crying smile.
Μητσο ετοίμασε του μία φώτο........ξέρεις εσύ.......sarcastic.
Αλλά ξέχασα τα λέει αυτά γιατί ξέρει που γράφεις από κινητό.........δεν πειράζει του χρωστάς. .sarcastic.

Σ'ευχαριστω Πίπη, σκεψου λέμε τώρα να είναι γουρλης και να γίνει κάνα καλό μπασιμο!!!!!!!!!!
Η τύχη του πρωτάρη....sarcastic.
Του χρόνου σε βλέπω να τον υιοθετεις.........sarcastic.

Θα στον κανω Ρίνγκο....shoot..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back