ελα κρητη ρε. ενα τσιγαρο δρομος ειναιΘα κανω και γω μια συναντηση μου φαινετε στην Κυπρο.
Θα καλεσω εμενα και θα κατσω να πινω στην υγεια σας
ελα κρητη ρε. ενα τσιγαρο δρομος ειναιΘα κανω και γω μια συναντηση μου φαινετε στην Κυπρο.
Αν ξαναπείς Κουλα την ΑΕΚΑΡΑ θα σε @@μηκω παλιώθεν όπουστα....Πανούτσο έλα να δούμε την Κούλα με τις γριές το απόγευμα Κερνάω τυλιχτό και παγωμένη μπύρα
Αμαν ρε Πιτμπουλ αμεσως τσιμπησες ρε.Αν ξαναπείς Κουλα την ΑΕΚΑΡΑ θα σε @@μηκω παλιώθεν όπουστα....
Και πάλι φίλε να χαίρεσαι την Ευούλα...
Όλα ήταν εξαιρετικά χθές
Γιωργο να την χαιρεσαι παντα με υγεια και ευτυχια στην ζωη της και οπως επιθυμεις να την δεις...πολυχρονοιΑπό την ώρα που ανακοίνωσε ο Χρήστος το θλιβερό περιστατικό του ξαφνικού χαμού ενός ανθρώπου 49 χρονών, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου, σκέφτομαι διάφορα και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω το θέμα όπως θα ήθελα. Δεν ξέρω γιατί με πείραξε τόσο πολύ αυτή η είδηση, για κάποιον άνθρωπο που δεν ήξερα...
Θα ήθελα ωστόσο να δημοσιεύσω μια όμορφη σημερινή φωτογραφία που μετρίασε τις σκέψεις μου. Δημιουργεί αντιδιαμετρικα συναισθήματα και αφορά την αγάπη της ζωής μου...! Αυτό που θα ήθελα να συμβαίνει είναι να ζει ο άνθρωπος όσο περισσότερο γίνεται, όχι τόσο για τον εαυτό του αλλά την ανάγκη που τον έχουν τα παιδιά του.
Το Εκτιμω φιλε πραγματικαελα κρητη ρε. ενα τσιγαρο δρομος ειναι
Να μας το μεταδόσεις ζωντανό απο skype. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον.Θα κανω και γω μια συναντηση μου φαινετε στην Κυπρο.
Γιώργο να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να την δεις να μεγαλώνει καλύτερα απ' ότι έχεις ονειρευτείΑπό την ώρα που ανακοίνωσε ο Χρήστος το θλιβερό περιστατικό του ξαφνικού χαμού ενός ανθρώπου 49 χρονών, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου, σκέφτομαι διάφορα και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω το θέμα όπως θα ήθελα. Δεν ξέρω γιατί με πείραξε τόσο πολύ αυτή η είδηση, για κάποιον άνθρωπο που δεν ήξερα...
Θα ήθελα ωστόσο να δημοσιεύσω μια όμορφη σημερινή φωτογραφία που μετρίασε τις σκέψεις μου. Δημιουργεί αντιδιαμετρικα συναισθήματα και αφορά την αγάπη της ζωής μου...! Αυτό που θα ήθελα να συμβαίνει είναι να ζει ο άνθρωπος όσο περισσότερο γίνεται, όχι τόσο για τον εαυτό του αλλά την ανάγκη που τον έχουν τα παιδιά του.
Εγω Βασίλη το κατάλαβα απο την Παρασκευή που πήγα στα Τζουμέρκα.Καλησπέρα καρντάσια! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που κατάλαβα ότι το καλοκαίρι επιτέλους τελείωσε!
Γιατί; Σε χάλασε το Χ ή τα καλαμάκια και σου είπα να μην την πίνεις σκέτη την Coca Cola, βάλε και παγάκια...Καληνυχτιζω...
Θα κανω και γω μια συναντηση μου φαινετε στην Κυπρο.
Δεν έβλεπες το "μπρούσκο" ;;;; Οι Ματθαίοι και οι Γιαννακάκηδες Χανιά - Χαλέπα το 'χανε κάνει !!!ελα κρητη ρε. ενα τσιγαρο δρομος ειναι