Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μάγκες να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί δημιουργούνται παρανοήσεις με τις γενικεύσεις.

Το HL αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει , όχι μόνο στον χώρο μας αλλά γενικά .
Σε όλους μας έχει κάνει φοβερή εντύπωση η ποιότητα των συζητήσεων , το επίπεδο των διαφωνιών , η ποικιλία των γνώσεων και γενικά η εξαιρετικής και αξιοπρεπής συμπεριφορά των μελών.
Η κυνηγετική οικογένεια και όχι μόνο πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη για αυτόν εδώ τον χώρο.

Εγώ δεν είδα τσακωμούς μεταξύ των μελών , δεν είδα τον Μάκη να τσακώνεται με κάποιον , δεν είδα τον Τζίμη να αρπάζεται με κάποιον , ούτε τον Pentza ούτε εμένα ούτε κανέναν.
Μια χαρά τα λέμε , μια χαρά διαφωνούμε , μια χαρά γελάμε ...... Αν υπάρχουν κάποια μεμονωμένα γεγονότα με εντάσεις προσβολές και ειρωνείες , ας κάτσει ο καθένας να δει ποιος είναι ο μόνιμος πρωταγωνιστής και ας τον απομονώσει

Μην γενικεύουμε λοιπόν , το φόρουμ δεν έχει κανένα πρόβλημα , τα μέλη δεν έχουν κανένα πρόβλημα ....εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Μια χαρά περνάμε εδώ και θα περνάμε ακόμα καλύτερα .Υγεία να έχουμε και καλή καρδιά:)

Kαλημερα σε ολους, διακοπες στη Μανη ειμαι με την κοπελια και την Κασι, μπαινω απο κινητο οποτε θα ειμαι συντομος...
Με στεναχωρουν κ με αγανακτουν καποια πραγματα που βλεπω... Θα πω μονο δυο λογια ετσι οπως τα βλεπω με τεραστια ειλικρινεια... Κ να ξερετε οτι ειδικα με τον εαυτο μου κ με τους φιλους μου ειμαι πιο αυστηρος απο ολους...
Διαβαζω κατα καιρους πολλα για "φιλους που δεν σου τραβηξαν τα αυτια", "γιουσουφακια που συμφωνουν παντα μαζι σου" και αλλα τετοια ωραια... Παλικαρια να ξερετε δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, ουτε δρα κανενας σαν ομαδα η σαν παρεα... Χαλαρωστε λοιπον λιγο... Γιατι απο αυτα που βλεπω κ διαβαζω, μπορει οπως λεει ο Διονυσης καποια περιστατικα να ειναι μεμονομενα και με συγκεκριμενα ατομα, αλλα αν κατσει κανεις να διαβασει κ να δει, ολα αυτα δημιουργουνται παλι με συγκεριμενα ατομα που στην πορεια γινονται συγκεκριμενες "παρεουλες"...
Ας χαλαρωσουμε λοιπον ολοι μας, κ ας κοιταξουμε κ εμεις οι ιδιοι που φταιμε γιατι το πιο ευκολο απο ολα ειναι να δειχνουμε ενοχους... Πολυ πιο εξυπνο κ υπευθυνο ειναι να συμβουλευουμε κ εμεις οι ιδιοι τους δικους μας ανθρωπους οταν κανουν λαθη κ οχι να τους στηριζουμε αδικως ριχνοντας λαδι στη φωτια...
Οχι τιποτα αλλο, απλα σαν αναγνωστης πολυ δικαιος μαλιστα εχω παρατηρησει συγκεκριμενα 3-4 προσπαθειες να γινουν λιγο μπαχαλο καποια πραγματα ριχνοντας λαδι στη φωτια σε θεματα που δεν θα επρεπε...
Γι αυτο σας λεω, ας χαλαρωσουμε ολοι, ας μεινουμε ολοι στις δικες μας ευθυνες και ας αφησουμε τις μπηχτες κ τις εξυπναδες...
Κ ξαναλεω με πολυ υπομονη, δεν λειτουργουν ολοι σαν παρεες με αρχηγους, ουτε μιλανε ολοι ολη μερα μεταξυ τους αναφεροντας τι κ πως το μαθαινουν...
Δεν αναφερω τιποτα αλλο, ουτε κ ασχολουμαι αλλο...
Το HL εχει πολυ καλο υλικο κ νιωθω πολυ περηφανος που το δημιουργησαμε κ το στηριζουμε..

Καλο μας μηνα λοιπον, παμε για μπανακι εμεις...

Γεια σας παιδιά, μόλις έφαγα ρεβύθια και φέτα και λέω να πάω στο βουνό να περπατήσω λιγο να ρίξω και καμία μπαλοθιά, όχι με τα ρεβύθια αλλά με Rottweiler tape, με τέτοια ζέστη σήμερα εδώ δεν ξέρω αν ειναι σωστή επιλογή.

Αγαπητά μέλη,

Θα υπάρξουν πολύ σύντομα ριζικές εξελίξεις οι οποίες θα δώσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λύση στα προβλήματα που παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό.
Πάντα με σεβασμό σε όλά τα μέλη του HL.
Stay tuned...

Εκ της διαχείρισης!

Status
Not open for further replies.
Back