Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα και καλο μηνα σε ολα τα Παλικαρια :)
Φευγω σε λιγο για ενα κεμπατζιδικο στα Φιλαδελφεια γιατι ακουσα καλα σχολια και θα ενημερωσω για τον αν αξιζει να γινει καμια εξορμηση ολων των Μελων του φορουμ μας ;)
Φίλος μου είπε για ένα στο Περιστέρι το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα της Αθήνας! Θα πάω σύντομα να το ερευνήσω!

Φίλος μου είπε για ένα στο Περιστέρι το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα της Αθήνας! Θα πάω σύντομα να το ερευνήσω!
Βασιλη στο Μπουρναζι ?
Για κανε καμια ερευνα να κανω και εγω
γιατι μας βλεπω με καρτα διαρκειας στο ΓΚΜΟΧ .sarcastic..sarcastic..buy buy..buy buy.

Διάβασα και τα μυνηματα που ανταλαχθηκαν μεταξυ τβν φιλων.
Η θεση μου ειναι η εξης.
Τα παιδια που εχετε καποιες διάφορες οπως εχω καταλαβει καλο θα ηταν αν εχετε τηξ ψυχραιμία και την καλη διαθεση να βρεθειτε απο κοντα.
Σε ενα τραπεζι να πείτε ετσι εσυ ετσι εγω γιατι εσυ γιατι εγω.
Ετσι θα γινει μια αρχη και εαν εχετε την διαθεση να λύσετε οτι σας απασχολει.
Δεν μπαινω στην διαδικασία να μιλαω για τετοιες διαφορες με τους φιλους που εχω προσωπική επικοινωνια γιατί εχω πιο σημαντικα πραγματα πιστευω να ρωτησω και να μαθω οπως το τι κανουν αυτοι και οι οικογένειες τους εαν ειναι καλα σε ολα τα θεματα που ειναι θεματα σημαντικα και ουσιας.
Προς τιμην τους και το λεω δημοσια κανενας δεν μου κακολογησε κανεναν απο το φορουμ ουτε και ρωτησα ουτε και προσπαθησαν να με επηρεασουν και η κουβέντα εμεινε στο απλα υπαρχουν διαφωνιες και τιποτε αλλο

Πιστευω λοιπον χωρις να εχω βαθια εικονα οτι με καλη διαθεση ολα λύνονται.
Αν παλι οχι επιβάλετε οπως και στην ζωη να σεβαστειτε ο καθε ενας την θεση του αλλου και να σταματησεται τις σποντες μεταξυ σας.
Ο καθε ενας την θεση και την άποψη του ομορφα και πολιτισμενα.
Ο Μακης δεν μου εδωσε ποτε την εντυπωση οτι ειναι κλαψιάρης η ενοχλητικος και ανθρωπος της κοντρας.
Ειναι μαλαμα άνθρωπος και χρυσος φιλος.
Και δεν το λεω απο εκτίμηση.
Το λεω επειδη ετσι το νιωθω και το βλέπω
Ο Γιωργος καποτε ισως φαινετε καπως απόλυτος αλλα πιστευω στα θεματα του φορουμ τουλαχιστον που βλέπω γραμενα απλα ισως παρεξηγειτε ο τροπος που τοποθετειται.
Ειναι και στην χειρότερη φαση που μπορεί να βρεθει ενας γονιος απο θεμα ψυχολογικης πιεσης αυτη της ανεργίας.
Ειναι πολυ ψυχοφθορο πραμα αυτό και δυστυχως τπ ξερω καλα απο τον αμεσα στενο οικογ μου κυκλο αδέρφια και πατέρα.
Αυτο μπορει να επηρεασει την γραφή μας χωρις να πρεπει να ''σκιαγραφει''μονιμα εμας.
Δεν δικαιολογω ομως κανεναν απλα λεω το ποσο ευκολα μπορει να δημιουργηθει ενταση χωρις να το καταλάβουμε
Επιπλεον μεσα απο χρονια φιλιας εχετε ολοι κοινους γνωστους και αξιολογα ατομα.
Σκεφτειτε οτι ερχονται αναγκαστικα και αυτοι σε δυσκολη θεση και χωρις απαραιρητα να στηριζουν η την μια πλευρα η την αλλη.
Εχασα φίλους στο παρελθόν που ειμουν ο πρωτος που γνωριζαν και μετα γνωριστηκαν μεταξυ τους.
Σαν κοινος γνωστος εμεινα εκτος της μεταξυ τους αντιπαραθεσης που δεν ηταν κατι ουσιαστικό.
Ομως δυστυχως οι φιλίες αυτες χαθηακαν αναγκαστηκα αφου αυτη ειναι δυστυχως η αναμενομενη αντίδραση οταν εσυ δεν λαβεις μέρος σε μια διαφωνια.
Σασ θερμοπαρακαλω μιλοντας σας σαν ανεξάρτητος ανθρωπος και φιλος λύστε το ομορφα η εαν δεν γινεται σεβαστειτε ο ενας τον αλλον και μην στεναχωρειτε ο ενας τον αλλο.
Συγνώμη αν μακρυγορησα και μην με παρεξηγεισετε δεν ειμαι δικηγόρος απλα κανω μια προσπάθεια να βοηθησω εαν πιστεύετε οτι γινεται να λυθεί οποιαδήποτε διάφορα και να μην βλέπω φιλους σε αυτη την στεναχωρη κατασταση.
Να στε καλα.
Ειμαι εδω για οποίον με χρειαστει.
Καντε οπως πιστευεται.

Καλησπέρα παιδιά!
Απόψε κουράστηκα στην απογευματινή βόλτα, πονάνε τα πόδια μου και ίσως να έχω και πενήντα τσιμπήματα απο τους ασπάλαθους. Ήθελα πυκνό και μου βγήκε ξινό. 2 λαγοί μου χαιρέτισαν το πλάτανο κανονικά.

Βγήκα να πάω στο μίνι μάρκετ μόλις τώρα και είδα ψηλά στον ουρανό να περνάει ένα κοπάδι σε σχηματισμό βέλους. Δεν ξέρω τι πουλιά ήταν γιατί ήταν ψηλά αλλά είχαν το μέγεθος της φάσσας. Λέτε να κάνει περασματάκι αύριο? Θα πάω για ορτύκια...

Καλησπέρα λεβεντιές μου. Ετοιμαζομαστε για την αυριανή εξόρμηση με τον γιόκα μου, είμαστε σε καλό δρόμο αφου μετραγε τις μέρες για τη αυριανή έξοδο, αυτό που δεν ξερω ακόμα αν θαπαω μια τελευταία ευκαιρία για κάνα ξεχασμένο τρυγονάκι ή να βγάλουμε τη σκυλίτσα και τον καινούργιο σύντροφο για ορτυκια αν και απ'οτι μαθαίνω ούτε ορτυκια εχουν πέσει εκτός απο συγκεκριμένο τόπο που παίζει λαϊκό άσμα, δεν θα πήγαινα εκεί, τώρα ειδικά που θα έχω μαζί και τον μικρό ένας λόγος παραπάνω μιας και μαζεύει πολλή κόσμο και είναι επικίνδυνα απο πολλές απόψεις. Μετά εχει μια γρήγορη περατζαδα και απο το σκοπευτήριο, για να κλείσει όμορφα η εξοδος......sarcastic.

Καλησπερα και καλο μηνα σε ολα τα Παλικαρια :)
Φευγω σε λιγο για ενα κεμπατζιδικο στα Φιλαδελφεια γιατι ακουσα καλα σχολια και θα ενημερωσω για τον αν αξιζει να γινει καμια εξορμηση ολων των Μελων του φορουμ μας ;)
Τι τραβας κι εσυ ρε Κωστα!Κουραγιο!.sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα παιδιά!
Απόψε κουράστηκα στην απογευματινή βόλτα, πονάνε τα πόδια μου και ίσως να έχω και πενήντα τσιμπήματα απο τους ασπάλαθους. Ήθελα πυκνό και μου βγήκε ξινό. 2 λαγοί μου χαιρέτισαν το πλάτανο κανονικά.
Αστοχισες φιλε?
Δεν πειραζει λεβεντη και αυτα στον παιγνίδι ειναι.
Αυτοί θα ναι και αξεχαστοι οταν περασουν τα χρονια να με θυμηθεις

Διάβασα και τα μυνηματα που ανταλαχθηκαν μεταξυ τβν φιλων.
Αδερφέ μην χαλάς την ζαχαρενια σου για τέτοια πράγματα. Να θυμάσαι ότι...όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Εδώ μπορεί να κοιμάσαι μια ζωή με τον ίδιο άνθρωπο και να ανακαλύψεις ένα πρωί ότι πραγματικά δεν ξέρεις πιον έχεις δίπλα σου, πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές φιλίες.

Χαιρετώ την παρέα καθ ότι μόλις μαζεύτηκα.
Αν και απόψε όπως και χθες βράδυ έλεγα να κάνω βραδινή βάρδια ,αλλά το έτερον ήμισυ δεν με άφησε παρ ότι κάνει συνεχόμενα 7 μέρες 18άωρα.
Χθες βράδυ εμφανίστηκε αργά τελευταία στιγμή και όχι μόνο με έδιωξε ,αλλά μου είπε να πάω και για κυνήγι αν θέλω σήμερα .
Φυσικά δεν της χάλασα χατήρι.Επέστρεψα στο σπίτι αργά και αμέσως εφτιαξα ενα πρόχειρο σκόπευτρο ,αφού έχασα αυτό του όπλου , και το κόλλησα με βενζινόκολα στη ρίγα.Η συνέχεια ,αλλού.;)

Status
Not open for further replies.
Back