Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα Τζουμέρκα φάνηκαν οι πρώτες .

scolopax_copy.jpg
Ο Πινόκιο με σώμα μπεκάτσας! .sarcastic.

Καλησπέρα

.

Καλησπερα στην παρεα , απο το πρωι βαζω ξυλα και στοιβαζω απο εξω που αδιασε το φορτηγο 4 τονους....hair.μου πεσανε τα πακια !!!!
Εχει συνεχεια και αυριο...
Κοιτα αν δεν μπορεις στειλτα σπητι μου να τα κατεβασω εγω βρε μην στεναχωριεσαι τι φιλαρακια ειμαστε ε??.my man.

Last edited:
Ευριπιδη τι εννοείται στακα?:)

Όπως είπε ο Ευριπίδης Χρύσανθε ειναι το βούτυρο του γάλακτος όχι ραφιναρισμένο, εμπεριέχει πολλά λιπαρά, λίποπρωτεινες και όλες τις λιποδιαλυτές βιταμίνες του γάλακτος. Με λίγα λόγια ειναι μια ενεργειακή βόμβα για εμάς, για τους παλιούς κρητικούς που ηταν όλοι μέρα στα χωράφια και στα πρόβατα ηταν φυσιολογικό.
Θεωρείτε αφροδιασιακό έδεσμα.

Θεωρείτε αφροδιασιακό έδεσμα.
Συνάδελφος είχε πάει ταξίδι του μέλιτος στην Κρήτη. Κάπου στα ορεινά, μπήκαν σε μια ταβέρνα να φάνε. Αφού τα είπαν λίγο με τον ταβερνιάρη, πήραν τον κατάλογο να παραγγείλουν. Ο γνωστός μου, ρωτάει τον ταβερνιαρη, τι είναι η στάκα; Του λέει, νιόπαντροι δεν είστε, στάκα θα σας φέρω και γέλαγε κάτω από τα μουστάκια του, ενώ έκλεινε το μάτι στον φίλο και ανεβοκατεβαζοντας την γροθιά του......sarcastic..sex hard..sarcastic.

Kυριοι καλησπερα εχθες πηγα για την μπελμοντε και το ματι επεσε στην μπρεντα αστρο ΚΟΛΛΗΣΑ Κλειστρο ιδιο με την σεντρο λεφτα +50 πιασιμο καλλιτερο αυλος 18'5 ενδοιαςμος!ειναι κατασκευη τουρκιας η ιταλιας προβληματα΄΄

tasos hunter and AltairLusso και τα υπολοιπα παιδια του φορουμ σας παρακαλω με ενδιαφερει πολυ η γνωμη σας..εχω κολλησει
Γιαννη δες εδώ το βιντεακι με την παρουσιαση..
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/breda-team.297/page-9
Πολυ όμορφο όπλο,απλό χωρίς φτιασιδωματα και μακιγιάζ..
Εξαιρετική επιλογή νομίζω,Αλλά μην σε πάρω κ στο λαιμό μου,όχι το όνομα μπρεντα η ο μηχανισμός ειναι άγνωστος αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις..

Τασο σε ευχαριστω το εχω δει...το θεμα ειναι μηπως το εχει δωσει η μπρεντα στους τουρκους γιατι εκει θα εχουμε προβλημα
ο μηχανισμος ειναι bruno civolani δηλαδη benelli και δεν ειναι πια τα γνωστα ατσαλια της παλιας breda .οποτε τα συμπερασματα μεταξυ αγορας astro και benelli δικα σου

Status
Not open for further replies.
Back