Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο
Από τρελογιατρο δε βλέπω να περνάω .yelling., θυμάμαι καλά ότι παίζει και παθολόγος που τον έχω τζάμπα;
Ζούμε στη χώρα του παράλογου.
Οι περισσότςροι παθολόγοι δεν δινουν γιατί δεν μπορουν να ξέτουν αν εισαι ψυχικά υγειής.
Οι ειδικοι παθολόγοι δινουν σίγουρα.
Εμένα βέβαια δεν μου εδινε ουτε η ψυχίατρος .
Αλλη φορά να γραφω απο τον υπολογιστή ,να σου πω τι μου έλεγε αλλά και πως την στρίμωξα εγώ στο τέλος.
.

Καλησπερίζω την παρέα!
Μόλις μπήκα σπίτι και είπα να δω τι κάνετε...
Εβρεχε όλο το μεσημέρι, τώρα βλέπω καθάρισε...
Λέτε ν'ακουστει κανα τσιν-τσιν αυριο το πρωί?
καλησπέρα σας μόλις γύρισα από δουλειά,τσιμπάω λίγο και πάω Στέλιο που γύρισε χθές από Εσθονία
χήνες φωτό φυσίγγια όπλα τουφεκιές κι άλλα παραλειπόμενα από το κυνήγι στην μακρυνή χώρα
:)
Άντε Μάκη, περιμένουμε φωτορεπορταζ...
Γαμω την γριπη μου γαμω.....
Ω! ρε φίλε περαστικά!
και γρήγορα γιατι έμαθα, κάτι μακρομυτικά κορίτσια από τη Ρωσία είναι στο Check in και σε ψάχνουν....my man..sarcastic.

Τελικά θα τη φάω τη βροχή. Έπιασε ένα μπουρίνι νωρίτερα εδώ Κορωπί με ανέμους τυφώνα. Εδώ και μισή ώρα έλεγχα και τα 60.000 τ.μ. του κτιρίου για ζημιές. Άντε να γυρίσω Μενίδι τώρα με το παπί.
ωχ
προσοχή φίλε προσοχή

Τώρα μπήκα στο σπίτι και επιτέλους μπορω να σας διαβάσω απο τον υπολογιστή.
Άνοιξα ένα βάζο με παστές τσίχλες με καυτερή πιπεριά,έβαλα και ενα τριπλό τσίπουρο και κάθισα μπρος στο HL .;)

Τώρα μπήκα στο σπίτι και επιτέλους μπορω να σας διαβάσω απο τον υπολογιστή.
Άνοιξα ένα βάζο με παστές τσίχλες με καυτερή πιπεριά,έβαλα και ενα τριπλό τσίπουρο και κάθισα μπρος στο HL .;)
Προσεχε φιλε μην σε πειραξουν η αναθυμιασεις του καυτεροτσιπουρου .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back