Καλησπέρες
Που γυρνάτε ρε ρεμάλια;;;;.xm..xm.
Αλλοι στα μαρουλάδικα και άλλοι στα κωλάδικα .ha ha ha.
Καλησπέρες
Που γυρνάτε ρε ρεμάλια;;;;.xm..xm.
Έκανα ένα απίστευτο πιάτο που δεν περίμενα να έχει τόση επιτυχία. Το άκουγα χρόνια αλλά δεν το είχα επιχειρήσει ποτέ. Το είχα δοκιμάσει την περασμένη εβδομάδα σε ένα Ιταλικό και δεν με είχε ενθουσιάσει, οπότε αφού φιλτράρισα κάμποσες συνταγές και έβαλα τις πινελιές μου, είχε μεγάλη επιτυχία. Πένες με σολομό και βότκα ... .eat.
Που είσαι Αντώνη, Ιταλέ μου φίλε, με την προφορά που σκοτώνει να σου κάνω το τραπέζι ...
Όλο το χρόνο το έχω απλά όταν τελειώνει το κυνήγι έχω χρόνο τα ΣΚ. Στην καλύβα με παίρνουν για να τους μαγειρεύω, όχι γιατί ξέρω να βαράω τα παπιά. Το έγραψα μόνος μου για να μην προλάβει και το γράψει ο αδερφικός μου φίλος ....ha ha ha.Αλεπουδιάρη όταν τελειώνει το κυνήγι το ρίχνεις στη μαγειρική η το χεις όλο τον χρόνο ;
Γκουσγκούνη μου θυμίζει αυτό...Έφερα τα ψάρια ...
Όλο το χρόνο το έχω απλά όταν τελειώνει το κυνήγι έχω χρόνο τα ΣΚ. Στην καλύβα με παίρνουν για να τους μαγειρεύω, όχι γιατί ξέρω να βαράω τα παπιά. Το έγραψα μόνος μου για να μην προλάβει και το γράψει ο αδερφικός μου φίλος ....ha ha ha.
Καλημερες
Ειναι Καλαματιανα Ιταλικα αυτα που μιλαει ο Αντωνης... .hit..hit.Που είσαι Αντώνη, Ιταλέ μου φίλε, με την προφορά που σκοτώνει να σου κάνω το τραπέζι ...
Σε αυτα τα Gourmet πιατα εισαι φωτια... Ενας θεος ξερει τι εμπνευσεις εχει δοκιμασει αυτη η Γιωργια....buy.Πένες με σολομό και βότκα ... .eat.
Το φοβο μου να εχεις... .goodboy. Στην μαγειρικη εισαι μπουκα- φωτια δεν μπορω να πω... .eat.Στην καλύβα με παίρνουν για να τους μαγειρεύω, όχι γιατί ξέρω να βαράω τα παπιά. Το έγραψα μόνος μου για να μην προλάβει και το γράψει ο αδερφικός μου φίλος ....ha ha ha.
Τους εχω εκπαιδευσει καλα Δημητρη μου... .banana..buy..buy.Χα χα ...το μυρίστηκες το κακό και τον πρόλαβες .ha ha ha.