Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόλις έφαγα το αγριογουρουνάκι Τζουμέρκων με κρασί κόκκινο από το Σουφλί.
Γαστρονομική διαδρομή σε αγαπημένα μέρη.Απο Ανατολική και Δυτική Ελλάδα .
Α ρε τι χάνουμε οι καψεροί εδω στο κωλοχανείο.

Καλημερα.
Κοπανα σημερα απο την δουλεια.......αναψα το τζακι.....ξεπαγωνουν κατι μπριζολακια και λουκανικα......εβγαλα στο μπαλκονι ενα κρασι να παγωσει.....
Η μερα θα εχει .bbq..beer..sleepy..cofee..sleepy........
Αυτα ειναι καλη ..ορεξη !!

Καλημέρα, μετά από ένα 4ήμερο στο χωριό, που ουσιαστικά ήταν χαμένες μέρες ... Ξεσκίστηκε να βρέχει, κρύο δεν είχε, αλλά λύσσαξε να φυσάει αέρας, νοτιοδυτικός, που σήκωνε και πέτρες, και μου' κανε τα νεύρα κρόσια! Μου την έκανε κι ο αλβανός που είχα κανονίσει για την Τετάρτη για να ρίξουμε τα λιπάσματα, με πήρε το πρωί τηλ. ότι ήταν άρρωστος με πυρετό ... αλλά μπορεί και να φοβήθηκε τη βροχή !!! Μου την έκανε κι ο ανιψιός γιατί είχε βγει με την κοπελιά του και ξενύχτησε και δεν ξυπνούσε το πρωί ... Πήγα μόνος μου, σε κάποια διαστήματα που έκοβε η βροχή, κι έριξα μερικά σακιά λίπασμα σε ελιές που είναι σε κοντινές τοποθεσίες γύρω από τη γειτονιά μου, μέχρι που με έπιανε η βροχή και με έκανε μούσκεμα! Την Πέμπτη δεν έβρεχε το πρωί και πήγα κι έκοψα μερικά κλαδιά από τις ελιές που είχαν σπάσει από το χιόνι, κουβάλησα τα ξύλα στο σπίτι, έριξα πάλι άλλα 3-4 σακιά λίπασμα μέχρι που άρχισε πάλι να βρέχει!!! Και τα δυο απογεύματα, την ώρα που σκεφτόμουν να πάω στο καρτέρι για καμιά τουφεκιά άρχιζε καταρρακτώδης βροχή και το πήγαινε σερί ως το βράδυ!!! Την Παρασκευή, δεν το συζητώ, ο κατακλυσμός του Νώε, δεν βγήκα καθόλου έξω όλη μέρα ... Χθες Σάββατο, το πρωί είχε αρχίσει να χιονίζει κατά διαστήματα, μετά το μεσημέρι πύκνωσε κι άρχιζε να το στρώνει για τα καλά. Ετοιμαστήκαμε στα γρήγορα και φύγαμε, ίσα-ίσα που πρόλαβα και καλά που έχω το Jimny,
Δυστυχος Στελιο δεν μπορουμε να τα βαλουμε με τα καιρικα φαινομενα ευχομαι να μην εχεις ζημιες...:(

Πριν λιγο ειδα και γω πως η χιονοπτωση εκανε ζημιες στη δουλεια σε καποιες εγκατασεις.
μας στειλανε φωτο απο λιτσαρδα βικτωρα. αν πηγαιναμε για τσιχλες σημερα στο ρουπακια δεν ξερω πως θα γυρνουσαμε. ολο το χωριο ενα χιονι

Βασίλη υπομονή και καλά ξεμπερδέματα.
Βλέπεις ο εκσυγχρονισμός αφορά μονο το δίκτυο του ΟΣΕ,έστω και με ρυθμούς χελώνας, για να έρθουν τα κοράκια να πάρουν την εκμετάλλευση.
Ντροπή και ξεφτίλα.
Η ντροπή και η ξεφτίλα ειναι του έλληνα που τους ψηφίζει. Οι ρυθμοί χελώνας δεν ειναι τίποτα άλλο από το πως θα ενσωματωθούν οι μίζες τους στους φόρους μας, ξέρουν πλέον ότι υπάρχει μια Ε.Κ.Τ. Που καταγράφει τα αδικαιολόγητα χρέη των κρατών.

Status
Not open for further replies.
Back