Γιατι εχει κατι το πονηρο σου μυαλο..Και τι σου ερχεται στο μυαλο, για πες![]()

Γιατι εχει κατι το πονηρο σου μυαλο..Και τι σου ερχεται στο μυαλο, για πες![]()
Δημητρη κρατα ενα καρτερακι και για μενα,και ας ειναι και για τσιπουρακιΕγω λέω να πιάσω πόστο στο παρκο στο Γαλάτσι.Μπορει να πέσουν και χήνες ..buy buy.
Αν έχεις βαλε μια τσικουδια και χαλαρωσεναι αλλα θα το ξανακοιταξω
Προς το παρον πεφτει μονο το ρευμα της Δεη ..Εγω λέω να πιάσω πόστο στο παρκο στο Γαλάτσι.Μπορει να πέσουν και χήνες ..buy buy.
Και θα παρεις και καμια beretουλαΑν έχεις βαλε μια τσικουδια και χαλαρωσε
Άστον άλλον να δηλώνει και Μητροπολίτης στα πεπελια σου
Θα αναλάβει η ασφάλεια σου τα δικαστικά εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα και θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω
Και επειδή ο τύπος έκανε την μαλακια και παριστάνει τον Κορεάτη
αν εχεις και κανέναν φίλο φαναρτζη
Χρέωσε τον κανένα κουστούμι περιποιημένο να έχει να το θυμάται ξέρουν αυτοί από τέτοια είναι γατες
Για το τζακι............ ελεγα, αλλα τωρα με προβληματισεςΓιατι εχει κατι το πονηρο σου μυαλο..![]()
άντε βρε κι εγώ νονόςΟτι πρεπει για στενες επαφες τριτου τυπου...
Μακη για να το διασκεδασουμε λιγο![]()
Οπως τα λες είναι ... Έπεσες κι εσύ στην περίπτωση ρε γμτ !!! Πάντως η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δεν νομίζω επουδενί να είναι σαν αυτήν που έμπλεξα εγώ !!!η τροχαια πλεον δεν βγαζει πορισμα απλα καταγραφει το συμβαν. το χαρτι το εχω οπως και ο αλλος εμπλεκομενος στο ατυχημα και γραφει ξεκαθαρα οτι η γυναικα μου ηταν σταθμευμενη και οτι ο αλλος επεσε πανω της. το κακο ειναι οτι η ιντερσαλονικα που εχει ο αλλος δεν ανηκει στις εταιρειες των φιλικων διακανονισμων και κατα ενα μερος ο βασιλης εχει δικιο. αφου ο πελατης τους δεν αναγνωριζει υπαιτιοτητα ειναι στην κριση τους αν θα με καλυψουν
Ωπαααα..κουμπαρε εσυ δεν εχεις φως εγω θα πληρωσω την νυφη...άντε βρε κι εγώ νονός![]()
Ρε βασιλακη, αμα ηταν ανθρωπος τι θα ελεγε κακως που ηταν στο δρομο, οδηγος=κυριος του οχηματος.Ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, λοξά παρκαρισμένο λόγω βλάβης, χωρίς να έχει βάλει τρίγωνο.......
(Ελπίζω ο δικηγόρος του φταίχτη να μην είναι μέλος μας)
Ηρθε το ρευμα να υποθεσω;καλό βράδυ
ηλεκτρική κουβέρτα μεγάλη ανακάλυψη![]()
ευτυχώς ναιΗρθε το ρευμα να υποθεσω;
Μακη φως δεν εχεις,ευκαιρια για κερακια,τζακι, και για την κορη νονος Αργυρης, εγω, και ολο το ΗLΩπαααα..κουμπαρε εσυ δεν εχεις φως εγω θα πληρωσω την νυφη...![]()