Φυσικά και θα 'χεις θέμα ... αν σε δουν ή αν σε καρφώσει κανείς ... Και φυσικά δεν βγάζεις άκρη ... Αφού απαγορεύεται το κυνήγι, έστω και προσωρινά, τυπικά θα είσαι "εκτός κυνηγετικής περιόδου" και "σε χώρο που απαγορεύεται το κυνήγι"...Τώρα μου ήρθε μια σκέψη .Αν φορτώσω την μηχανή εκτόξευσης στο αμάξι και μια κουτα πιάτα και παω κάπου κι αρχίσω να ξεμπουκώνω για την πλάκα μου ,λέτε να έχω θέμα ; εφ όσον δεν κυνηγάω μάλλον όχι .Ομως βγάζεις άκρη αν στην πέσουν ;
Βασίλη περαστικά και γρήγορα !!!Δυο μέρες τάβλα στο κρεβάτι με ίωση και ακατέβατο 38-39 πυρετό...
Καλησπέρα στην παρέα ........
Φυσικά και θα 'χεις θέμα ... αν σε δουν ή αν σε καρφώσει κανείς ... Και φυσικά δεν βγάζεις άκρη ... Αφού απαγορεύεται το κυνήγι, έστω και προσωρινά, τυπικά θα είσαι "εκτός κυνηγετικής περιόδου" και "σε χώρο που απαγορεύεται το κυνήγι"...
"Παράνομη οπλοχρησία" και "άσκοποι πυροβολισμοί" ... Πήγαινε καλύτερα σκοπευτήριο ...
Βασίλη περαστικά και γρήγορα !!!
Περαστικα Τζιμαρα !!Δυο μέρες τάβλα στο κρεβάτι με ίωση και ακατέβατο 38-39 πυρετό...
Περαστικα Βασιλη
Θελω και εγω!! ρε εσεις οι πιτσιρικαδες καντε κανενα ψυχικο και για μας τα γεροντιαΚαλησπέρα παιδιά! Μπιλ περαστικά, μικρός είσαι, αύριο θα γ@μ@ς 2 ξανθές!
Δυο μέρες τάβλα στο κρεβάτι με ίωση και ακατέβατο 38-39 πυρετό...
Περαστικα Bill!!Δυο μέρες τάβλα στο κρεβάτι με ίωση και ακατέβατο 38-39 πυρετό...
Ποιάαααα σύυυυνταξη ;Οι σημερινές νέες γουστάρουν τα γερόντια με τη σύνταξη ρε Γιάννη!![]()
Ποιάαααα σύυυυνταξη ;
Καθαρισμό........................... όπλων!Εχετε σκεφτεί τι θα κάνετε το ΣΚ ; δηλαδή ,σφουγγαρίσματα ,πατώματα ,πλυντήρια ,άπλωμα ,σιδέρωμα τι απ όλα ;
Kαμια μαμα,κουμπαρα,θεια,ξαδελφη,ζωντοχηρες,χηρες φερτε ρε φερτε τωρα που εχουμε και αναπαυβλαΟι σημερινές νέες γουστάρουν τα γερόντια με τη σύνταξη ρε Γιάννη!![]()
Περαστικά Βασίλη.Δυο μέρες τάβλα στο κρεβάτι με ίωση και ακατέβατο 38-39 πυρετό...