Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.my man.Εχετε σκεφτεί τι θα κάνετε το ΣΚ ; δηλαδή ,σφουγγαρίσματα ,πατώματα ,πλυντήρια ,άπλωμα ,σιδέρωμα τι απ όλα ;
Τα παντα ολα........εμαθε η κυρα για την απαγορευση και με εχωσε.......
Που να της πω και για την μαζωξη.....μεχρι και μπαλκονια και μπατζουρια θα με βαλει να κνω......καλυτερα να δουλευα......sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλημέρα σε όλους μας και δύναμη στον αγώνα
Αύριο έχει δουλειά ως αργά αλλά η Κυριακή έχει αν είμαστε καλά κυνήγι
Είναι άρρωστος ο μεγάλος μου με πυρετό και ελπίζουμε να μην κολλήσει τα μικρότερα
Διονυσηηηη
Πήρα φυσίγγια .sarcastic.

Στείλε τα πουλιά .sarcastic.

Είναι άρρωστος ο μεγάλος μου με πυρετό και ελπίζουμε να μην κολλήσει τα μικρότερα
Διονυσηηηη

χρυσανθε περαστικα. φιλε να ερθω το σ/κ για κυνηγι??? οπλο εχουμε???

Διονυσηηηη

Περαστικα στο παιδι!

Χρύσανθε περαστικά στο παλικάρι σου!

Καλημέρα σας. Επιστροφή από δρομολόγιο για τη δουλειά της γυναίκας μου. Δεν την άφησα να οδηγήσει όπως και χθες αλλά σήμερα είναι χειρότερα. Όλα είναι "κρύσταλλο". Πάντως έχουμε ηλιοφάνεια και άπνοια. Όμορφη μέρα...

καλημέρα παλικάρια,

περαστικά Χρύσανθε,,περαστικά Βασίλη - βιταμινούλες καλή διατροφή και ξεκούραση ,,,, μια από τα ίδια ο αδερφός μου και έχω μείνει μόνος μαγαζί να βαράω 14ωρα

καλή συνέχεια σε όλους καλό σ/κ να έχουμε

καλημέρα παλικάρια,

περαστικά Χρύσανθε,,περαστικά Βασίλη - βιταμινούλες καλή διατροφή και ξεκούραση ,,,, μια από τα ίδια ο αδερφός μου και έχω μείνει μόνος μαγαζί να βαράω 14ωρα

καλή συνέχεια σε όλους καλό σ/κ να έχουμε
παυλο περαστικα του και καλη βαρδια. κατσε εκει πιες τα καφεδακια σου παοξε κανενα στοιχηματακι ουτως η αλλως καρτερια δεν εχει

Status
Not open for further replies.
Back